*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Δεκεμβρίου

Τα υψηλής ποιότητας ρόδια και ακτινίδια της ΕΑΣ Ξάνθης στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “FOODPANORAMA” στην Κύπρο!

09 Δεκεμβρίου
     Και οι Κύπριοι αλλά και χιλιάδες επισκέπτες από το νησί, την Ευρώπη και την Ασία  γνώρισαν τα υψηλής ποιότητας ρόδια και ακτινίδια της ΕΑΣ Ξάνθης και των παραγωγών της περιοχής με  τη σημαντική συμβολή του Ειδικού Συμβούλου Εκθέσεων της Περιφέρειας ΑΜΘ και Περιφερειακού συμβούλου Ξάνθης Νίκου Ευφραιμίδη. Κι αυτό γιατί για πρώτη φορά η ΕΑΣ Ξανθής συμμετέχει στηνΈκθεση «FoodPanorama Expo και Οινογεύσεις 2018», που είναι η μεγαλύτερη και μοναδική στο είδος της έκθεση στην Κύπρο που αποτελεί ετήσιο γεγονός για όλη τη Μεσόγειο! 
Η έκθεση μάλιστα διοργανώνεται από την κορυφαία στο είδος της My Ideal Credere και το περίπτερο της ΕΑΣ Ξάνθης ήδη επισκέφθηκαν εκατοντάδες επισκέπτες στη Λευκωσία, δοκιμάζοντας τα εξαιρετικά ακτινίδια και τα ρόδια της περιοχής Ξάνθης και Νέστου, εκφράζοντας τα καλύτερα λόγια στους εκπροσώπους της ΕΑΣ Ξάνθης Βασίλη Ρούφο (Αντιπρόεδρος) και Δημήτρη Λακιώτη (οικονομικό στέλεχος της ΕΑΣ Ξάνθης) όπως και στον ειδικό σύμβουλο εκθέσεων της Περιφέρειας ΑΜΘ Νίκο Ευφραιμίδη

Η έκθεση « FoodPanorama Expo και Οινογεύσεις 2018» στη Λευκωσία αποτελεί την σημαντικότερη επιχειρηματική και επικοινωνιακή πλατφόρμα για τον κλάδο στη Μεσόγειο και αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για όσους ασχολούνται με τον τομέα τροφίμων και ποτών να συναντηθούν, να συζητήσουν, να διαπραγματευτούν και να συναλλαγούν.
Η Κύπρος ευρισκόμενη στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων της Ευρώπης, της Αφρικής και της Ασίας αποτελεί το επίκεντρο όλων των χωρών της περιοχής. Στόχος της FoodPanorama Expo 2018, είναι να υπάρξει έντονο ενδιαφέρον από Κύπριους επαγγελματίες καθώς και ξένους αγοραστές που θα προέρχονται από αγορές- στόχους από όλο τον κόσμο κάτι που ήδη έχει καταφέρει η ΕΑΣ Ξάνθης δια των εκπροσώπων της Βασίλη Ρούφου και Δημήτρη Λακιώτη αφού είχαν την δυνατότητα να κάνουν 
αποτελεσματικές συναντήσεις με πολλούς Κύπριους και ξένους αγοραστές και να θέσουν τα θεμέλια για μελλοντικές συνεργασίες και εμπορικές συναλλαγές σε ρόδια και ακτινίδια Ξάνθης που ήδη έχουν κατακτήσει τις αγορές της Ευρωπαικής Ένωσης. 
Η Halal Expo είναι η πρώτη και μοναδική εμπορική έκθεση Τροφίμων και Ποτών Halal στην Κύπρο.
Το Halal είναι μια τεράστια αγορά με μια ταχεία ανάπτυξη της βιομηχανίας Halal στην Ευρώπη, η οποία προσφέρει μεγάλες επιχειρηματικές ευκαιρίες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Η έκθεση Halal Expo θα συγκεντρώσει προϊόντα υψηλής ποιότητας της βιομηχανίας Halal, ένα σημείο συνάντησης των αγοραστών Halal και των προμηθευτών μεταξύ Ανατολής και Δύσης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »