*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Δεκεμβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Γιατί Τσέπελη αυτά που "υπόσχεσαι" δεν τα λές...ανοιχτα και δημόσια;

29 Δεκεμβρίου
ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ 
Ο ΤΣΕΠΕΛΗΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΜΑΤΑ;
Ειλικρινά εκτός από θρασύς, είναι και απίστευτος ο γνωστός  Τσέπελης, αφού εκτός από τα «ταξίματα» στα μαγαζιά ότι θα τους «σβήσει» τα πρόστιμα, θα «χαρίσει» ενοίκια ή θα τους βολέψει στο Δήμο, διαδίδει δεξιά κι αριστερά ότι τον… διαδίδει εκθέτοντας τους πάντες.
Τα «καινούργια» ανδραγαθήματά του;
Έφτασε στο σημείο να ισχυρίζεται ότι τον στηρίξει ακόμη και ο… Αλέξανδρος Κοντός!
Προηγήθηκαν φυσικά ο Παναγιώτης Σγουρίδης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ο γιατρός Γιάννης Αγκόρτσας, ο Γιώργος Αβραμίδης, ο Ζαγναφέρης και ο… Φώτης Καραλίδης!
Βέβαια όλοι τον πήρανε πλέον χαμπάρι και γελάνε με τα καμώματά του, αλλά ακόμη και τα καλαμπούρια έχουν ένα όριο.
Και για να είμαστε βέβαια δίκαιοι.
Οι μόνοι που στηρίζουν τον Τσέπελη εκτός από κάποιους μαγαζάτορες που θέλουν να παρανομούν όπως ο ίδιος, είναι ο Τσιακίρογλου με τον Γ. Διαφωνίδη και ο γνωστός Μάκης Δάγκας που παράλληλα στηρίζει και τον… Σάββα Μελισσόπουλο. Όλα τα άλλα, απλά…σε λόγια να βρισκόμαστε!
(σ.σ. Όποιος σε στηρίζει «αδελφούλη» Τσέπελη, βγαίνει και το δηλώνει θαρραλέα και δημόσια… Γιατί δεν τολμάνε να το κάνουν;).

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΚΑΝΕΝΟΣ 
ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΩΝ!
Εδώ και καιρό έχουμε ξεκαθαρίσει τη θέση μας απέναντι στον σημερινό Δήμαρχο Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλου, με τον οποίο άλλωστε, ποτέ δεν ήμασταν φίλοι, αν και ο συγκεκριμένος άνθρωπος τον μοναδικό φίλο που διαθέτει, είναι ο… «εαυτός»  του!
Δεν ήμαστε συνήγοροι κανενός κι ιδίως του συγκεκριμένου κυρίου που διαθέτει…
Αν λοιπόν τον ενοχλούν οι… «πειρατείες» του Λύρατζη ή κάποιων αντιδημάρχων και συνεργατών του, να απευθυνθεί αλλού κι όχι σε μας…!
Άλλωστε όπως έστρωσε και θα πρέπει να «πορευτεί» από δω και πέρα! Κι αν θέλει την άποψή μου, δεν προβλέπω «λαμπρό» το μέλλον του στο Δήμο Ξάνθης ακόμη κι αν επανεκλεγεί, όχι βέβαια λόγω ικανοτήτων αλλά λόγω… «αντιπάλων»!
Και απλά του λέμε ότι ακόμη δεν είδε τίποτα…! Κι όσο μας «βρίζει» ή κάνει «παιχνίδια» από πίσω μας τύπου Παπαβραμίδη, απλά χειροτερεύει την θέση του…!
(σ.σ Και τα ίδια ισχύουν βέβαια και για τον Λύρατζη και ορισμένους άλλους…).

«ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ» Ο ΣΑΒΒΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Πολλές «ελπίδες» έτρεψε τους τελευταίους μήνες ο Σάββας Μελισσόπουλος ότι μετά την στήριξη του ΚΙΝΑΛ θα τον στήριζε και ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κι είχε βάλει λυτούς και δεμένους, εναποθέτοντας τις ελπίδες του  μάλιστα στον βουλευτή Χουσεΐν Ζεϊμπέκ…
Με το που ανακοίνωσε λοιπόν ο Γιώργος Χατζηθεοδώρου  και ΕΠΙΣΗΜΑ το μεσημέρι της Πέμπτης την κάθοδό του στις εκλογές… «κατέρρευσε» στην κυριολεξία όπως μαθαίνω!

-Σάββα γερά και μην πτοείσαι με τίποτα. Ο Φανουράκης να ‘ναι καλά…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »