*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Δεκεμβρίου

«ΠΟΡΤΑ» ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΠΥΡΡΟ» ΣΤΟΝ ΤΣΕΠΕΛΗ! Ε, όχι και να κατέβω υποψήφιος μαζί σου! Δεν χόρτασες τόσα χρόνια; Άντε…τράβα σπίτι σου!

12 Δεκεμβρίου
Τρώει «πόρτα» από παντού! Το μόνο που τον «καίει» να ....επανεκλεγεί Δημοτικός σύμβουλος μπας και πάρει εκ νέου έμμισθη θέση στο Δήμο για να συνεχίζει τις παρανομίες του! 30 χρόνια δεν "χόρτασε" επί Αμοιρίδη και Λάκη Στυλιανίδη!
Ανεπανάληπτες στιγμές ζούμε πλέον στη Ξάνθη με την υποψηφιότητα του απόφοιτου δημοτικού και επί χρόνια «δερβέναγα» της πόλης Μανώλη Τσέπελη ο οποίος ξεκίνησε ήδη την… προεκλογική του καμπάνια ως υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης κι ενώ διαθέτει ο ίδιος δυο μαγαζιά καφέ μπαρ, έχει μετατρέψει το γνωστό γωνιακό καφέ μπαρ της οδού Βενιζέλου σε… εκλογικό κέντρο, κάνοντας το ένα ραντεβού πίσω το άλλο! (σ.σ. Πριν λίγες μέρες είχε εκεί ραντεβού με απόστρατο αξιωματικό, ενώ την ώρα του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας για το λόγο αυτό άφησε τη συνεδρίαση στη μέση… προκειμένου να έχει νέα συνάντηση). Κι όλα αυτά, ενώ την ίδια ώρα που ο στενός του συνεργάτης και γιατρός Ι. Καμαρίδης  το έχει αφήσει «φλου» το όλο θέμα, ισχυριζόμενος ότι η «ομάδα» θα αποφασίσει…τέλη Δεκεμβρίου!
Βέβαια είναι εμφανές ότι ο Μανώλης Τσέπελης έχει πάρει «φόρα» και είναι «ανεξέλεγκτος», επειδή τρώει «πόρτα» από παντού και η μοναδική αγωνία του είναι πως θα επανεκλεγεί Δημοτικός σύμβουλος προκειμένου να πάρει εκ νέου έμμισθη θέση και να συνεχίζει τις παρανομίες του και τα μαγαζιά του!!! Είναι αυτό που τον «καίει», αφού γνωρίζει ότι ο συνδυασμός του είναι ζήτημα αν θα μπορέσει να εκλέξει στην καλύτερη περίπτωση 3-4 δημοτικούς συμβούλους μαζί με τον ίδιο!
Ο «ΠΥΡΡΟΣ» ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ… ΣΚΥΒΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!
Έτσι μετά την «πόρτα» που έφαγε ο Τσέπελης από τον δημοτικό σύμβουλο του Δροσερού  Χασάν Ογλού Ορχάν ο οποίος του υπενθύμισε ότι, «οι δικοί του  Φανουράκης, Ι. Καμαρίδης και Ανταμπούφης» κατήγγειλαν και ακύρωσαν στην Αποκεντρωμένη την απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου με την οποία ορίζοντας νέος Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΞ, προέβη σε δεύτερο ατόπημα, τρώγοντας και νέα πόρτα και μάλιστα αυτήν τη φορά από τον κουμπάρο του πρώην Υπουργού Αλέξανδρου Κοντού!
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Μ», ο Τσέπελης επισκέφθηκε τον Θόδωρο Χατζηγεωργίου (Πύρρος) και του ζήτησε να κατέβει υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του υποσχόμενος ότι θα τον κάνει μάλιστα και… αντιδήμαρχο, για να δεχτεί ωστόσο νέο…»Σκωτσέζικο» ντους, αφού αυτός με το γνωστό του ύφος, του είπε ορθά κοφτά, «Ε, όχι και να κατέβω υποψήφιος εγώ μαζί σου! Ποιος είσαι εσύ;  Δεν χόρτασες τριάντα χρόνια στο Δήμο παράγοντας; Που θέλεις να γίνεις και Δήμαρχος… Άντε… τράβα σπίτι σου! Που μου ζητάς να κατέβω και μαζί σου υποψήφιος…».
-Με αποτέλεσμα ο Τσέπελης να σκύψει το κεφάλι και να σηκωθεί να φύγει!!! Αφού μόνο τυχαία βέβαια δεν πήγε στον «Πύρρο» κι ο… νοών νοείτω!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »