*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Νοεμβρίου

Αλάτι & Πιπέρι Σήμερα η φιλανθρωπική Ποντιακή βραδιά για την μικρή Χρυσοβαλάντω-Όλες οι εκδηλώσεις

16 Νοεμβρίου
Ποντιακή φιλανθρωπική βραδιά από το Σωματείο
Ιδιοκτητών Ταξί Ν. Ξάνθης «Άγιος Χριστόφορος» για την μικρή Χρυσοβαλάντω- Παναγιώτα Κομίτη
Το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Ν. Ξάνθης "Άγιος Χριστόφορος" σας προσκαλεί στην ποντιακή φιλανθρωπική βραδιά που διοργανώνει σήμερα Παρασκευή 16 Νοεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΔΙΟΓΕΝΗΣ» για την μικρή Χρυσοβαλάντω- Παναγιώτα Κομίτη, μόλις 11 μηνών, που χρειάζεται άμεση ιατρική φροντίδα στο εξωτερικό.
Συμμετέχουν αφιλοκερδώς στη εκδήλωση οι παρακάτω καλλιτέχνες:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ, ΠΟΛΙΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ & ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ στο τραγούδι.
Τάσος Πετρόπουλος & Μίλτος Αποστολίδης στη λύρα.
Γιώργος Χαραλαμπίδης & Κώστας Τσαρμαντίδης στο νταούλι.
Νίκος Μεταξάς στα πλήκτρα.
Τιμή πρόσκλησης 15€ (Περιλαμβάνει μενού & άφθονο ποτό)
Πληροφορίες: 6977983901.

LIVE Μουσικού Σχολείου Ξάνθης αύριο στο NOSTOS
Μια υπέροχη μουσική βραδιά διοργανώνει αύριο Σάββατο 17 Νοεμβρίου στις 21:30 το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης στο Nostos Live!
Θα ακουστούν όλα τα είδη μουσικής τα οποία είναι:
Ξενο-pop: Μαίρη Καρταλη Ιωάννα Κουτάκη
Ξένο-ελληνικό τζαζ-ποπ: Φωτεινή Χατζηνικολάου, Μιχαέλα Τσαγγάλα, Μαργαρίτα Μπρουσα, Βασίλης Ματζιουνης Θανάσης Παπαναστασίου Χαρά Σουμ. Πέτρος Καρτάλης
Ελληνικό - Έντεχνο: Γιώργος Γερνάς Μπάμπης Δελιανίδης Πέτρος Καρταλης Νικος Χαμηλακης
Ελληνικό - λαϊκό: Στέλιος Αχταρίδης Γιώργος Γερνας Ονουρ Σ. Πέτρος Καρταλης
Guest εμφανίσεις: Χαράλαμπος Τσιλιγγιρης Evaggelos Stefanidis
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ

ΕΟΣ Ξάνθης-προβολή της ταινίας «Mount Everest 2017 The Greek exp
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΑΝΘΗΣ καλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο στην προβολή της ταινίας: «Mount Everest 2017, The Greek expedition».
Η προβολή θα γίνει παρουσία των δύο κατακτητών του Everest το 2017 Αντώνη Συκάρη (Antonios Sykaris) και Μιχάλη Ευμορφίδη (Mike Evmorfidis) την Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018, στις 20:00
στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης «Π»
Μετά την προβολή της ταινίας θα ακολουθήσει συζήτηση με τους δύο ορειβάτες !!
Παρουσίαση ψηφιακού δίσκου «Στης Δράμας τα χωριά»
Την Κυριακή 25/11/2018 και ώρα 19:00 στο Μουσικό Σχολείο Δράμας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρόπολης σε συνεργασία με το σχολείο, θα παρουσιάσει τον νέο του ψηφιακό δίσκο με τραγούδια και χορούς από χωριά της Δράμας!

Η Ένωση Κυριών Δράμας –Σ.Α.Φ. δίνει το παρών στη FEANTSA
19-23 Νοεμβρίου στη Βουδαπέστη
Η Ένωση Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. από τις 19-23 Νοεμβρίου 2018 θα συμμετέχει στην πανευρωπαϊκή συνάντηση φορέων κατά της αστεγίας  της FEANTSA, στη Βουδαπέστη. Η FEANTSA είναι ένα δίκτυο εθνικών και τοπικών οργανισμών οι οποίοι εξυπηρετούν και υποστηρίζουν τους αστέγους σε όλη την επικράτεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η FEANTSA είναι η μοναδική ΜΚΟ που έχει σαν αποκλειστικό σκοπό την καταπολέμηση της αστεγίας. Αριθμεί 130 μέλη – οργανισμούς από 30 χώρες. Τα τελευταία 4 χρόνια η FEANTSA διοργανώνει συναντήσεις μελέτης για νέους επαγγελματίες από την ΕΕ. Κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων σκοπός είναι η αναγνώριση και επισήμανση των βασικών θεμάτων αναφορικά με την καταπολέμηση της νεανικής αστεγίας και η πρόταση μιας σειράς δράσεων για την λύση της. Οι συναντήσεις μελέτης έχουν οδηγήσει σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο και δυναμικό δίκτυο αποφοίτων, από πολλούς διαφορετικούς επαγγελματικούς τομείς όπως ακαδημαϊκοί, φοιτητές, δικηγόροι, αρχιτέκτονες, κοινωνία των πολιτών, μκο. Η προσεχής συνάντηση μελέτης της FEANTSA θα εστιάσει στην ιδέα των δικαιωμάτων των αστέγων ως κοινωνικά δικαιώματα.

Παρουσίαση του λευκώματος "PERU" του φωτογράφου 
Μιχάλη Μπολιάκη σήμερα στην Αλεξανδρούπολη
Το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης και το Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης Αλεξανδρούπολης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του λευκώματος "PERU" του φωτογράφου Μιχάλη Μπολιάκη.
Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018, ώρα 20:30 στην Art Gallery (Σκρα 2-4, Αλεξανδρούπολη).
Για το λεύκωμα θα μιλήσουν ο Νίκος Πηλός, φωτογράφος και ο Πάνος Κοκκινιάς, φωτογράφος.
Ο Μιχάλης Μπολιάκης, σε ένα φωτογραφικό οδοιπορικό στα τέλη της δεκαετίας του '90, περιηγείται στην περιοχή του Cuzco, της Arequipa, της λίμνης Titicaca και αλλού, χωρίς πρόγραμμα και συγκεκριμένο σκοπό, συλλέγοντας εικόνες της καθημερινότητας που κρύβεται πίσω από τις βιτρίνες του τουρισμού.
Οι φωτογραφίες αυτού του λευκώματος, με επίκεντρο τους γηγενείς του Περού, ορόσημο για τους προκολομβιανούς πολιτισμούς, αποτυπώνουν την ανόθευτη ομορφιά και γοητεία του τόπου που υπήρξε το κέντρο του πολιτισμού των Ίνκας.
Πρόκειται για το πέμπτο φωτογραφικό λεύκωμα του Μιχάλη Μπολιάκη.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »