*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Νοεμβρίου

Σήμερα (18.00) η μέρα του Ζήση Κατσαρικα...Τα καλύτερα παραπολιτικά είναι εδώ

14 Νοεμβρίου
-Βρε αδελφούλη Μανώλη, γιατί εμείς είμαστε τα… λαμόγια και… Πόντιοι Πιλάτοι οι Δήμαρχοι που μας είχαν… «δεξί τους χέρι»; Μπορείς να μου το εξηγήσεις;
-Να ρωτήσουμε τον Παυλικιάνο αδελφούλη Θεολόγε…
…………………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Δώσε στη δημοσιότητα «αδελφούλη» ποια ήταν η οικονομική σου κατάσταση το 1991 όταν μπήκες στο Δήμο Ξάνθης και ποια είναι τώρα με την… αγορά των δυο ακινήτων φιλέτων της πλατεία Αντίκα, τα στρέμματα που είχες πάρει για το ΦΥΣΙΣ, το ποσοστό που είχε αγοράσει για να μπεις αφανείς εταίρος στο Elisso Hotel και τις υπόλοιπες επιχειρήσεις σου…
-Περιμένουμε όλοι μας με… αγωνία!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ» του «Μ»)
-Εσείς με αγωνία κι ο Τσέπελης με… πανικό στη… γωνία!
…………………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Οι Αμοιράς και Σταυρακάρας είναι δύο προσωπικότητες όπου ο κάθε υποψήφιος θα ήθελε στον συνδυασμό του. Πετυχημένοι επιχειρηματίες, αποδεκτοί από την κοινωνία της πόλης και οπαδοί της κοινής λογικής. Επέλεξαν να συμμετέχουν με τον συνδυασμό του Σάββα Μελισσόπουλου, έναν συνδυασμό αντικατάσταση της “Κοινωνίας Δημοτών”.
(Ο πρώην επικοινωνιολόγος του Χρίστου Πούλιου, Πέτρος Ούτσης στο Xanthi Press)
-Ας πρόσεχαν τότε… αφού είναι και οι δυο… προσωπικότητες!

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*21 ψήφους ήθελε να περάσει το εκτός ημερήσιας διάταξης θέμα του ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος (σ.σ. Αφορούσε το θεατράκι απέναντι απο τον ΟΤΕ που θέλει ο Δήμος για να το μισθώσει για Λούνα Παρκ και διάφορες εκδηλώσεις....) και δεν μπόρεσε να το περάσει, διότι απουσίαζε ο...Αντιδήμαρχος Ξάνθης Κυριάκος Παπαδόπουλος που το εισηγήθηκε και το πέρασε στην Οικονομική Επιτροπή! Μετρούσαν και ξαναμετρούσαν τα κουκιά, φώναξαν και τον Ταρενίδη που σε κάποια φάση είχε "ξεχαστεί" έξω αλλά και πάλι τα κουκιά ήταν...20, όχι όμως 2! Αποτέλεσμα; Φυσικά απορρίφθηκε...για μια ψήφο! Του απόντα Κυριάκου...! Ζήτωωωωω!
.....
*Χθες μιλώντας με τον Σταύρο Μωραϊτη στο «Σταράτα και Καθαρά» του Life 921 fm τον ρώτησα αν ξέρει να μου πει ποιοι όψιμοι φίλοι του γιατρού –που στις εκλογές του 2014 μιλούσαν και για τον… παιδότοπο κι εγώ τους κατακεραύνωνα-και για ποιο λόγο έκαναν «αγωγές» στον Αλέξανδρο Παυλικιάνο αλλά δεν ήξερε να μου απαντήσει..
-Δεν το ξέρω το θέμα… μου είπε προβληματισμένος.
-Αν δεν το ξέρεις, πάρε τον Αλέξανδρο και ρώτα τον…!
……
*Και το κουιζ της στήλης.
Τελικά την φωτογραφία του «κορδωμένου» -δίπλα στον Τσέπελη - Πασχάλη Λύρατζη, ο διαμορφωτής κοινής γνώμης την αποθανάτισε και  την έστειλε ο γιατρός στον Αλέξανδρο ή την έβγαλε ο Παυλικιάνος;
……
*Ειλικρινά δεν χρειάζεται κανείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη στην Ανοιχτή γραμμή…
Απλά να τις… απολαμβάνει!
……
*Άλλα τον ρωτάς και σε…τίποτα δεν απαντάει!
-Να ενωθούμε όλοι με έναν αρχηγό, δηλαδή… εμένα! Αλλιώς φταίτε εσείς… για ότι μέλλει γενέσθε!
(«Λαγός» του Μέτιου με τα όλα του...).
....
*Kι ένα ερώτημα για τον φίλο μου τον Φώτη Καραλίδη. Που κατά δήλωσή του, ετοιμάζεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Ξάνθη. "Ποιόν Αντιπεριφερειάρχη συνάντησε το μεσημέρι της Τρίτης στο γραφείο της Περιφέρειας; Τον Ζαγναφέρη πάντως όχι...

Η ΤΕΤΑΡΤΗ 14/11/2018 ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΖΗΣΗ ΚΑΤΣΑΡΙΚΑ
Η παρουσίαση των δυο βιβλίων του, είναι μια κατάθεση ψυχής!
Τα όνειρα ανήκουν μόνο στους Ταξιδευτές!
Δυο λόγια για την σημερινή μέρα, δηλαδή την Τετάρτη 14/11/2018 που δικαιωματικά ανήκει στον Ζήση Κατσαρίκα. Η παρουσίαση λοιπόν των δυο βιβλίων του, είναι μια κατάθεση ψυχής. Και από αυτήν δεν πρέπει να απουσιάζει κανείς.
Υπενθυμίζω λοιπόν για μια ακόμη φορά ότι, ο Σύλλογος Σαρακατσάνων Ξάνθης «Ο Λεπενιώτης» προσκαλεί όλους τους Ξανθιώτες  στην παρουσίαση των βιβλίων του Ζήση Κατσαρίκα «ΟΙ ΠΡΩΤΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΙ» Καταγωγή – Ονομασία – Διασπορά – Δοξασίες και τα τραγούδια της Ψυχής μου» και «Σαρακατσάνοι όταν μιλάει το σώμα» που θα πραγματοποιηθεί σήμεραΤετάρτη 14 Nοεμβρίου  και ώρα 18:00 στο Elisso Xenia Hotel.
Τα βιβλία θα παρουσιάσουν: Ζιαζιάς Κωνσταντίνος, π. αρχηγός ΓΕΣ, Κατσαρός Αθανάσιος, π. Νομάρχης Λάρισας, Κολοβός Γιώργος, ηλ.εκ. Πορτραίτα Σαρακατσάνων, Μόλαρης Βασίλης, ερευνητής, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, δημοσιογράφος
Είσοδος ελεύθερη
-Να τιμήσουμε λοιπόν τον Ζήση Κατσαρίκα…Τον ταξιδευτή και Μαχητή όχι μόνο της παράδοσης αλλά του πολιτισμού αλλά πρωτίστως της ζωής.

Ο νέος Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Στέργιος Καλπάκης, στη Θράκη.
Συντόνισε τη διαδικασία του Κινήματος Αλλαγής για την επιλογή υποψήφιου Δημάρχου Αλεξανδρούπολης και συμμετείχε σε συσκέψεις με μέλη και φίλους της ΔΗΜΑΡ σε Ροδόπη, Ξάνθη και Έβρο.
Το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Νοεμβρίου 2018 επισκέφθηκε τη Θράκη ο νέος Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, Στέργιος Καλπάκης.
Κατά την παραμονή του επισκέφθηκε την Κομοτηνή, την Ξάνθη και τον Έβρο και συμμετείχε σε συσκέψεις με μέλη και φίλους της ΔΗΜΑΡ και στους τρείς νομούς.
Την Κυριακή το μεσημέρι, ως μέλος του κλιμακίου της Επιτροπής Αυτοδιοίκησης του Κινήματος Αλλαγής, συντόνισε τη Διευρυμένη Δημοτική Σύσκεψη, που είχε ως θέμα την επιλογή υποψήφιου Δημάρχου Αλεξανδρούπολης.

Πόλεμος Ζωής-Πολάκη: «Είσαι αγράμματο υποκείμενο»
-«Ο,τι και να πεις Μαρία Αντουανέττα...»
Ο Πολάκης είναι το κανίς του Τσίπρα και ο Τσίπρας είναι το κανίς του Τραμπ, δήλωσε σήμερα η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ.
Αποκάλεσε μάλιστα τον Παύλο Πολάκη «αγράμματο υποκείμενο» που παραμένει στην κυβέρνηση παρά τις δηλώσεις του για τους νεκρούς στο Μάτι και τα όσα είπε περί ανάγκης παρέμβασης της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη.
Έγινε αναπληρωτής υπουργός επειδή υπερασπίστηκε τον Tσίπρα, είπε επίσης η Ζωή Κωνσταντοπούλου. «Όταν ο Τσίπρας το 2015 έφερε την προδοσία (σ.σ. εννοεί τον συμβιβασμό με την Ευρωζώνη για το τρίτο μνημόνιο) ο Πολάκης απαίτησε να μιλήσει στην συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ εκτός σειράς και υπερασπίστηκε τον πρωθυπουργό. Ο Τσίπρας για την κάλυψη της προδοσίας τον διόρισε υπουργό», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Φυσικά, η απάντηση του Παύλου Πολάκη δεν άργησε να έρθει, μέσω Facebook.
«Ο,τι και να πεις Μαρία Αντουανέττα του «δικαστικού δρόμου προς το σοσιαλισμό» δεν θα ασχοληθώ μαζί σου... σου φτάνει η προβολή από το σκάι-ξεφτίλες... είναι υπεραρκετή αυτοδιαπόμπευση... συνέχισε...».


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »