*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Οκτωβρίου

Αποκλειστικό. ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΝΕΞΙΔΗ! 30 αστυνομικοί από την Ξάνθη στη συνοριακή φύλαξη Μέστης!

11 Οκτωβρίου
Χωρίς αστυνομικούς και με ελλιπή αστυνόμευση ο Νομός Ξάνθης! Να πάρουν θέση Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, βουλευτές και  Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
*Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γρηγόρης Στογιαννίδης πήγε την περασμένη βδομάδα στην νέα Υφυπουργό Κατερίνα Παπακώστα για την αύξηση των αστυνομικών και την Τρίτη με απόφαση Μενεξίδη μειώθηκαν οι μάχιμοι κατά… 30! 

ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
*Ποιος «έφαγε» τον εξαίρετο αξιωματικό Κώστα Χατζησταμάτη από Διοικητή στο κέντρο κράτησης Ξάνθης;

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στη Ξάνθη με την ελλιπή αστυνόμευση και τα προβλήματα αντί να μειώνονται… αυξάνουν και περισσότερο!
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ενώ μόλις μια βδομάδα πριν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γρηγόρης Στογιαννίδης βρέθηκε στο γραφείο της νέας Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα προκειμένου μετά την συνάντησή του με εκπροσώπους της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης να καταθέσει υπόμνημα ζητώντας την αύξηση των μάχιμων αστυνομικών που ναι μεν στα χαρτιά φαίνονται περίπου 300 στον αριθμό, στην πραγματικότητα όμως είναι 30-40% πιο κάτω, αφού:
Οι 80 από αυτούς μόνιμα απασχολούνται στο κέντρο κράτησης όπου φυλάγονται περίπου 250 παράτυποι μετανάστες και φυσικά οι…εξαγγελίες περί ανοίγματος της αστυνομικής Σχολής Ξάνθης έγιναν «φούμαρο», οι 20 περίπου βρίσκονται στα νησιά Σάμος, Χίος, Μυτιλήνη), οι 7 υπηρετούν στην ομάδα Ο.Π.Κ.Ε, προσθέστε και τους 7-10 που απασχολούνται στο Αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος (Χρυσούπολης), κάντε λίγες απλές πράξεις αριθμητικής συμπεριλαμβάνοντας και το κλείσιμο του αστυνομικού Σταθμού Σελέρου και βγάλτε τώρα το…συμπέρασμα για μια πόλη σαν την Ξάνθη με το Δροσερό, τους μετανάστες και τις συνεχείς κλοπές (σ.σ. Πολλές από τις οποίες δεν βλέπουν καν το φως της δημοσιότητας αν το ποσόν που έχει κλαπεί είναι μικρό) και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!
Ενδεικτικό μάλιστα της όλης κατάστασης, αποτελεί και η «περίεργη» αντικατάσταση του εξαίρετου αξιωματικούς της αστυνομίας Ξάνθης Κώστα Χατζησταμάτη που εν μία νυκτί από διοικητής του Κέντρου Κράτησης Ξάνθης (σ.σ Στην πρώην αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης που ποτέ βέβαια…δεν άνοιξε), αντικαταστάθηκε και βρίσκεται πλέον στα γραφεία..
Σημειώστε κοντά σε όλα αυτά φυσικά ότι οι 7 αστυνομικοί που  ανήκουν στην Ο.Π.Κ.Ε, αστυνομεύουν 36 περίπου χωριά!
Και κοντά σε όλα αυτά, το αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης στερείται όπως λένε οι πληροφορίες μας ακόμη και…τουαλέτας που έχει χαλάσει και δεν επισκευάζεται λόγω βλάβης με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται τόσο οι πολίτες, όσο και οι ίδιοι οι αστυνομικοί!
Επισημαίνουμε επίσης ότι πριν 15 μέρες περίπου κατά την εδώ επίσκεψή του, το Σωματείο Αστυνομικών Ξάνθης είχε δώσει ΥΠΟΜΝΗΜΑ με τα αιτήματα του Σωματείου αστυνομικών Ξάνθης, αφού δυστυχώς κανένα από τα προβλήματα δεν επιλύεται και απλά…υποσχέσεις και μόνο υποσχέσεις!
Τι κάνει από την πλευρά του για όλα αυτά ο αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης κ.Καραμανλής; Οι σχέσεις του οποίου είναι απόμακρες και με το Σωματείο αλλά και με την τοπική κοινωνία;
Καλύτερα να μας απαντήσει ο ίδιος ή ο Περιφερειακός διευθυντής κ.Μεξεξίδης που δυστυχώς με την απόφασή του να «αποψιλώσει» την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, αποσπώντας άλλους 30 αστυνομικούς  από εδώ στο συνοριακό κόμβο της Μέστης,  έχει προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα στην αστυνόμευση της περιοχής μας.
Τι κάνουν για όλα αυτά Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, βουλευτές, Δήμαρχοι και κόμματα; Ας μας απαντήσουν καλύτερα οι ίδιοι…


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »