*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Σεπτεμβρίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Να τελειώνουμε στο Δήμο Ξάνθης…Επιτέλους μια νέα αρχή, χωρίς όλους αυτούς!

20 Σεπτεμβρίου
*Απλά πράγματα… Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο Δήμος Ξάνθης… Το δημοτικό συμβούλιο… Για να κάνουν μια πραγματικά ΝΕΑ αρχή, πρέπει επιτέλους να τελειώνουν με τις «αμαρτίες» του παρελθόντος…
-Είναι καιρός να κουβεντιάσουμε και να πούμε όλες τις σκληρές αλήθειες, αν πραγματικά θέλουμε την ανατροπή και τη ρήξη…
-Αν δεν την θέλουμε, τότε συνεχίζουμε τις… selfie στους καφέδες και τις ίντριγκες τρώγοντας κεμπάπια στου Σωτήρη..!
……
*Στο νέο δημοτικό συμβούλιο δεν θα πρέπει να έχουν θέση οι εργολάβοι - δημοτικοί σύμβουλοι, οι δικηγόροι που από τη μια δείχνουν το «δάχτυλο» στην διοίκηση κι από την άλλη «υπερασπίζουν» τα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις όταν παρανομούν, κόντρα στα συμφέροντα του Δήμου…
Οι δημοτικοί σύμβουλοι που παίρνουν αναθέσεις από τον Δήμο για τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες, δεν έχουν καμιά δουλειά στο Δήμο και δεν μπορούν από τη μια να «δείχνουν» το δάχτυλο στον Δήμαρχο κι από την άλλη….να μπαινοβγαίνουν  στα γραφεία του, για να «βολέψουν» τα προσωπικά τους συμφέροντα! .
……
*Στο νέο Δημοτικό συμβούλιο, καμιά δουλειά δεν έχουν οι ιδιοκτήτες καφέ μπαρ και οι «επαγγελματίες» τα συμφέροντα των οποίων είναι στενά συνδεδεμένα με τον Δήμο και μπήκαν σε αυτόν όχι για να τον υπηρετήσουν…αλλά να «προστατεύσον» τις παρανομίες τους, να αναπτύσσουν παράνομα τραπεζοκαθίσματα στους δρόμους και να κάνουν καταλήψεις ακόμη και σε πεζοδρόμια!
……
*Απλά πράγματα… Δεν μπορούν να μας δείχνουν το «δάχτυλο» αυτοί που επί χρόνια πήγαιναν αγκαζέ με τις εξουσίες… και απλά έβγαζαν κάποιες ‘κορώνες» στα δημοτικά συμβούλια και μετά πήγαιναν για… τσίπουρα, μοσχαροκεφαλές και κόλλυβα! 
-Ή παπάς -παπάς, ή ζευγάς-ζευγάς!
……
*Το ‘γραψα στο άρθρο μου στο «Μ», το είπα και στην απολογία μου στο δικαστήριο.
Η δίκη μου με τον Δημήτρη Μπένη, δεν ήταν σύγκρουση δυο πρώην φίλων-αδελφών… αλλά η ΡΗΞΗ δυο διαφορετικών κόσμων..
Στο μόνο που ευθυνόμαστε, ότι αργήσαμε να το κάνουμε!
-Αλλά ανεξάρτητα από το όποιο κόστος, είμαστε οι μόνοι που το ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ, οι μόνοι που παραμείναμε σταθεροί  20 χρόνια τώρα ούτε με τον Τσέπελη συμβιβαστήκαμε, ούτε με τον Θεολόγο, ούτε με το σύστημα! Αν το κάναμε, δεν μας την έλεγε και για τα «ενοίκια» του Μαχητή στο παζάρι, που ήταν λίγων χιλιάδων ευρώ κι όχι… πολλών χιλιάδων όπως ενόρκως μας συκοφάντησαν!..
……
*Όντως να τελειώνουμε λοιπόν… Γιατί εμείς δεν ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ούτε οι λογαριασμοί μας ν’ ανοίξουν, ούτε να απολογηθούμε για τις περιουσίες που ΔΕΝ έχουμε και δεν κάναμε αλλά και ποτέ δεν ζηλέψαμε στους άλλους!
……
*Να τελειώνουμε λοιπόν… Και με τους υποψήφιους δημάρχους με τα 36 ακίνητα που ξαφνικά ενώπιον των δικαστών έχασαν την… «μνήμη» τους, αλλά και με όλους αυτούς που μπαίνουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση όχι για να αλλάξουν τα πράγματα… αλλά για να τα κάνουν πιο «βολικά» απέναντι στους ίδιους και τις επιχειρήσεις τους!
……
*Να τελειώνουμε…Όχι δίνοντας άλλοθι Μνήμης και συγχωροχάρτια! Όχι με πλάκες και selfies… Όχι με συμμαχίες τύπου Ανταμπούφη - Φανουράκη.
Να τελειώνουμε αντιμετωπίζοντάς τους στις εκλογές! Ο ένας κόσμος, απέναντι στον άλλον…
Ακόμη και ΜΟΝΟΙ εμείς, απέναντι σε όλους μαζί, χωρίς συναλλαγές, χωρίς εκπτώσεις, χωρίς πλειστηριασμούς, παζαρέματα και… ίντριγκες στα κεμπάπια του Σωτήρη!  Τους περιμένουμε…
……

*30 χρόνια περίπου, τα ίδια και τα ίδια… Επιτέλους μια νέα αρχή, χωρίς όλους αυτούς!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »