*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Αυγούστου

ΛΥΡΑΤΖΗΣ ΣΕ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ: Σταμάτα να κάνει μπούλινγκ στο Δημοτικό συμβούλιο! Να απευθύνεσαι στον Πρόεδρο και όχι σε μας!

01 Αυγούστου


ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΞΑΝΘΗΣ: Ποιοι εκλέχτηκαν νέοι αντιπρόεδροι σε ΔΕΥΑΞ, Κέντρο Πολιτισμού και Κοινωνική Προστασία!










 *Γελάει και το παρδαλό κατσίκι! 5 ψήφους πήρε όλο κι όλο ο Μούρκας που προτάθηκε από τον….Απόστολο Αγκόρτσα!
Σκληρή επίθεση στον πρώην Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Μανώλη  Φανουράκη εξαπέλυσε στη συνεδρίαση της Τρίτης 31 Ιουλίου ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Πασχάλης Λύρατζης κατηγορώντας τον για…μπούλινγκ σε βάρος του σώματος του δημοτικού συμβουλίου!!!

«Κύριε Φανουράκη, να απευθύνεσαι στον Πρόεδρο κι όχι σε μας…διότι έχετε ασκήσει κι εσείς διοίκηση…Αυτό που κάνετε, είναι μπούλινγκ σε βάρος του Σώματος» του είπε αυστηρά με αποτέλεσμα ο επικεφαλής της Κοινωνίας Δημοτών να …κατεβάσει το κεφάλι και να μην ξαναρθρώσει λέξη!!!
Πρόκειται για τον ίδιο δημοτικό σύμβουλο που πριν λίγες μέρες κααγγέλθηκε ανοιχτά για μπούλινγκ σε βάρος του και απο τον Δήμαρχο Ξάνθης μέσαστο δημοτικό συμβούλιο, αφού τον Σεπτέμβριο του 2016 χαρακτήριζε…πλαστογράφο τον Χ. Δημαρχόπουλο και...πανηγύριζε ότι θα απολυθεί από το….δημόσιο σχολιάζοντας μετά από συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, τα παρακάτω στο fb:
"Το τυρί το είδες, τη φάκα δεν την είδες;"
Μ'αυτή την παροιμία θα σχολίαζε ο θυμόσοφος λαός το Δήμαρχο Ξάνθης για το πρωτοφανές περιστατικό αλλοίωσης πρακτικού, παράβασης καθήκοντος και εξαπάτησης του Δημοτικού Συμβουλίου. Η αλλαζονεία, η εμπάθεια και οι διαχειριστικές πρακτικές έφεραν το Δήμαρχο Ξάνθης κ. Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη…Οι κατηγορίες σε περίπτωση καταδίκης επισύρουν σοβαρές συνέπειες στον ίδιο: "έκπτωση από το αξίωμα του δημάρχου και απόλυση από το δημόσιο"!!!
  Αιτία της αντιπαράθεσης, η συνεχής προσπάθεια του Φανουράκη να…προστατέψει το…σώμα –όπως είπε-να εκλέξουν τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΞ με απλή κι όχι αυξημένη πλειοψηφία 21 ψήφων.
(Σ.Σ. Η πλευρά του Δημάρχου Ξάνθης υποστήριζε ότι χρειάζεται απλά πλειοψηφία και δεν αποκλείετε την τελική απόφαση να λάβει η Αποκεντρωμένη).
Παρών στη συνεδρίαση ήταν και ειδικός στις…γνωματεύσεις Νομικός σύμβουλος του Δήμου Ξάνθης Θωμάς Ξανθόπουλος που ωστόσο αυτήν την φορά δεν έκανε…γνωμάτευση ποια από τις δυο πλευρές έχει δίκαιο.
Κατά την συνεδρίαση υπήρχε επίσης έντονη αντιπαράθεση και μεταξύ του αντιδήμαρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Θωμά Ηλιάδη που απευθυνόμενος στον Τσέπελη του είπε με νόημα..."30 χρόνια δημοτικός σύμβουλος τα ίδια και τα ίδια λες και κάνεις...σταμάτα επιτέλους, σε έμαθαν όλοι" με τον πρώην αντιδήμαρχο να βρίσκεται για μια ακόμη φορά έξω απο τα νερά του...
ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ
Αναλυτικά εκλέχτηκαν μετά απο την θορυβώδη συνεδρίαση της Τρίτης οι παρακάτω:
ΔΕΥΑΞ
Νέος Αντιπρόεδρος ο Χασάν Ογλού Ορχάν με 19 ψήφους υπέρ, 6 κατά και 6 λευκά.
Νωρίτερα στην ψηφοφορία που έγινε μέσα στην παράταξη Δημαρχόπουλο, ο Χρήστος Μούρκας που προτάθηκε για τη θέση του Αντιπροέδρου πήρε 5 ψήφους! (Αγκόρτσας, Μούρκας, Αλέκος Κυριακίδης, Μπογιάρ, Δώρα Γιαννώτα)
Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης
Νέος Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ο Κίρατζη Ερκάν
Επίσης εκλέχτηκε μέλος του Δ.Σ. ο Μποζ Ραμαντάν
Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας
Νέα Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε η Γιαννώτα Θεοδώρα.
ΣΔΑΝ Ν. Ξάνθης
Για  την Εκτελεστική Επιτροπή εκλέχτηκαν νέα μέλη οι Γ. Κολλάρος και Νίκος Ανταμπούφης. 
Παραίτηση θυμηδία του Κώστα Τριανταφυλλίδη

Επίσης στην ίδια συνεδρίαση με επιστολή του ο δημοτικός σύμβουλος και πολιτευτής της Ν.Δ. Κώστας Τριανταφυλλίδης παραιτήθηκε από όλες τις θέσεις που κατέχει σε διάφορες επιτροπές και αντικαταστάθηκε, με τον ίδιο ωστόσο να μην παραιτείται και από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου αφού όχι μόνο δεν προσφέρει τίποτα, αλλά λειτουργεί ανασταλτικά στην ίδια την λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου και του Δήμου Ξάνθης.


 Παρών και ο Γιάννης Παπαχριστόπουλος στην χθεσινή συνεδρίαση

 Ο νέος αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Χασάν Ογλού Ορχάν με τον Τσέπελη


 Αυξάνονται εντός τοπικού ΠΑΣΟΚ οι φωνές που θέλουν την Χαριτωνίδου επικεφαλής της Κοινωνίας Δημοτών μετά την κατακραυγή κατά Φανουράκη....

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »