*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Αυγούστου

Στη Θάσο οι τηλεπαρουσιάστριες, στη Ξάνθη η Ναταλί, θεά η Παναγιώτα...

07 Αυγούστου
*Εκτός από άριστη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της Θρακικής Σκηνής έχει και φοβερό σώμα οπότε…γιατί να μην το δείχνει;
Ιδού λοιπόν η πάντα όμορφη και ξεχωριστή Χρύσα Τσακίρη, πρώην αστέρι του ΚΥΤΤΑΡΟ ελληνάδικο σε στιγμές…ηρεμία και ηλιοθεραπείας το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Θάσο! Κατάμαυρη εννοείται..
……
*Εκτός όμως από την Χρύσα Τσακίρη και η έτερη πρωταγωνίστρια της Θρακικής Σκηνής και τηλεπαρουσιάστρια του Xanthi channel Δέσποινα Χατζοπούλου θεάθηκε με την κολλητή της Θένια Βουρλιώτη στο La Scala Beach Thassos με το σύνθημα,. «Δεν γυρνάμε πίσωωωω….!’
-Τελικά μόνο εγώ έμεινα Ξάνθη…Αμάν…
….
*Μήνυμα επίσης για τη στήλη από τη Θάσο….Ο δημοφιλής επίσης ηθοποιός της Θρακικής Σκηνής και γνωστός ρεπόρτερ ΜίμηςΜουρτζόπουλος, ναι μεν βρίσκεται εκεί, όχι όμως για δουλειά….κάνοντας το γκαρσόνι σε ταβέρνα του νησιού….
-Αλλά γιατί….παραθερίζει!
-Και μετά τον χωρισμό του, παρηγορείτε σε νέα…αγκαλιά όπως λένε οι δικές μου πληροφορίες!!! Ονόματα να μην λέμε, πάντως ο Μίμης το «παίζει» ερωτευμένος αυτό το διάστημα!
…..
*Στο Φανάρι συνεχίζει να παραθερίζει η λαμπερή διευθύντρια του Κέντρου του Πολιτισμού Λιάνα Καραολίδου και περνάει μάλιστα όπως μαθαίνω, υπέροχα…
Στην φωτογραφία με την επίσης υπέροχη κόρη της την Παναγιώτα....Μια ΘΕΑ κατά γενική ομολογία!
…..
*Που τον χάνεις, που τον βρίσκεις και το φετινό καλοκαίρι τον γνωστό μουσικοσυνθέτη Δημήτρη Πετρόπουλο; Στα ΚΑΑΥ Κεραμωτής, να περνάει….χάλια κάνοντας βουτιές και ηλιοθεραπεία!
Και φυσικά πάντα με μοναδική παρέα…Την Μαρία Ροδόπουλου και την Σούλα Μπασματζή…!
(Ζηλεύουμε φυσικά άπαντες…)
.....
*Ξεχωριστά εγκαίνια!


Την Παρασκευη 10 Αυγούστου θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια του Tower restaurant στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, κάτω απο το ρολόγι. Στην εκδήλωση θα υπάρχει και ζωντανή μουσική με τον Γιώργο Καρυπίδη και την ορχήστρα του. 
Αναλυτικότερα η πρόσκληση αναφέρει τα παρακάτω:
Θα είναι μεγάλη μας τιμή την Παρασκευή 10 Αυγούστου στις 20.00 στα επίσημα εγκαίνια του  Tower restaurant (στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, πρώην Κληματαριά, τηλέφωνο 2541306830).
Θα σας γνωρίσουμε την κουζίνα μας, το φιλικό μας και περιβάλλον και τους ανθρώπους του Tower restaurant φιλοδοξώντας να σας κάνουμε όλους φίλους.
*Στα εγκαίνια θα έχουμε ζωντανή μουσική με τον Γιώργο Καρυπίδη και φυσικά πολλά από τα ξεχωριστά μας εδέσματα και γλυκά.
Φιλικά 
Η Διεύθυνση.
*Και κλείνω με κάτι πολύ ευχάριστο…γεγονός που απεικονίζεται και στο παρακάτω σχόλιο της συνεργάτιδας του «Μαχητή» Δέσποινας Ουζγούρογλου στο f.b:
«Δέσποινα Ουζγούρογλου…Μια υπεροχη μερα γεματη συγκινησεις σήμερα.
Το πρωι η βαφτιση του γιου της αγαπημενης μου Χαρουλας Charoula Mourgou, του Παναγιώτη.
Το μεσημερι συναντηση μετα απο πολλα χρονια με μια παλια αγαπημενη μου μαθητρια, την Ναταλι Καπετανοπούλου και την υπεροχη οικογενεια της,, που ζει στην Νορβηγια.
Ευχαριστω πολυ πολυ για τα δωρακια σας. Εύχομαι να καταφερω να σας επισκεφτω καποτε, να δω το σελας απο κοντα…».
-Μα είναι δυνατόν να βρίσκεται στη Ξάνθη η Ναταλί (Καπετανοπούλου…) και να μην έχει περάσει ακόμη για καφέ από τον «Μαχητή» φίλτατη Δέσποινα; Είναι δυνατόν;
….

* Και στο ρεζουμέ. Η Ναταλί έχει ένα υπέροχο αγοράκι που η Δέσποινα Ουζγούρογλου ήδη έχει οργανώσει σε οπαδό της ΑΟΞάρας! Χαρακτηριστική και η απάντηση που μου έστειλε.
"Πανο δεν εμειναν, ηταν στην Θασο καποιε  μερες, ηρθαν Ξανθη Σαββατο και χθες εφυγαν για Χαλκιδικη...ειναι μια χαρα, εχει ενα υπεροχο αγορακι που υποστηριζει Αοξαρα,και του εκανα δωρο φανελα απο την συλλογη μου,σημαιακι..κλπκλπ..Η ΑΟΞΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΟΠΑΔΟΥΣ...!"
Ο ΙΟΥΔΑΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »