*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Αυγούστου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ Στον Καναδά ο Θόδωρος Παούνης

02 Αυγούστου

*Αποκλειστικό . Που βρίσκεται λέτε ο Θόδωρος Παούνης αυτήν την περίοδο; Σας το αποκαλύπτω λοιπόν…
-Έκλεισε σε φοβερό ελληνάδικο live για τρεις μήνες στο Τορόντο του Καναδά και μάλιστα δουλεύει 3ήμερο με χοντρό νυχτοκάματο…
Στη φωτογραφία με μια ακόμη τραγουδίστρια του μαγαζιού, που σύμφωνα με διάφορες φήμες….είναι το νέο αμόρε του!
(σ.σ. Αν συνεννοούνται Ελληνικά ή Γαλλικά ή Αμερικάνικα…ειλικρινά δεν το γνωρίζω…)
….
*Αποκλειστικό 2. Ξέρετε ποιος θα παντρέψει τον δημοφιλή d.j. Δημήτρη Γεωργιάδη που πολλοί χαρακτηρίζουν και…ψυχούλα;
Μα ο…Βαλεντίνο. Θέλει κι ερώτημα;  Τέτοιο φίλο και τέτοιο μάνατζερ που θα ξαναβρεί;
……
*Αποκλειστικό 3. Στην βραδιά με τον Βαλεντίνο την περασμένη Παρασκευή στο my club διασκέδασε η δημοφιλής γυμνάστρια Ελεάνα Μίχογλου με μεγάλη και εντυπωσιακή παρέα!
…..
*Άπαιχτος ο δημοφιλής ρεπόρτερ Μίμης Μουρτζόπουλος, τι έκανε λέτε; Συνδύασε φέτος διακοπές και δουλειά μαζί στη…Θάσο! Όπου όπως λένε οι φήμες, δουλεύει...σερβιτόρος, φωτογράφος και...καμάκι! Και τις τρεις ιδιότητες σε...μία!
….
*Μάλιστα ο φοβερός Μίμης ανακάλυψε στην ταβέρνα «Τριανταμία» το περασμένο Σαββατοκύριακο και την δημοφιλή ορχήστρα γάμων της Ξάνθης κι αν δεν με πιστεύετε…ιδού στη φωτογραφία ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Κουμουλίδης με όλο το team!
……
*Οι Άγγελοι του…Life 921 fm; Σίγουρα πάντως τρία αστέρια μαζί με επικεφαλής την δημοφιλή ραδιοφωνική παραγωγό Despina Kassabolidou Xatzopoulou με τις κολλητές της Μαρια Τσεμπερη και Κρυσταλλία Κοζάκη.
-Τα κορίτσια ξενυχτάνε! Και το δείχνουνε!
….
*Κουίζ. Γιατί ο Τάκης του Κύτταρο ελληνάδικο έχει δώσει 5 μέρες στον μοναδικό Ιορδάνη Καγιά και μόνο δυο μέρες στον κουμπάρο του Κώστα Σπυριάδη και συγκεκριμένα τα Σαββατοκύριακα;
-Μήπως τον….«επηρέασαν» κάποιες αόρατες δυνάμεις από…Ολλανδία μεριά;
*Αποκλειστικό 4. Θα μάθατε φαντάζομαι ότι παρά τις …εξαγγελίες και των δυο ότι το…διαζύγιό τους αυτήν τη φορά είναι….οριστικό!
Όχι  μόνο τα ξαναβρήκανε, αλλά ήδη η Κωνσταντίνα δέχτηκε τον..»άσωτο» Τόρη εκτός από τις αγκάλες της και στη συζυγική…κλίνη!
(σ.σ. Γι’ αυτό τον βλέπω τόσο ανεβασμένο τον τελευταίο καιρό (Τετάρτες και Πέμπτες) στις εκπομπές από τον Life 921 fm στις 21.30)
Ο ΙΟΥΔΑΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »