*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Αυγούστου

Οι κάτοικοι Π. Πόλης Ξάνθης: ΖΗΤΟΥΝ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΠΘ για τους καπνούς των…ψησταριών των συλλόγων!

04 Αυγούστου
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΓΙΟΡΤΕΣ Π. ΠΟΛΗΣ ΧΩΡΙΣ…ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ…ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Με κυρίαρχο στόχο να ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ τις γιορτές, οι κάτοικοι της Π. Πόλης ανοιχτά πλέον, δημοσιοποιούν τις πραγματικές τους προθέσεις, κάτι που φάνηκε άλλωστε και στην τελευταία σύσκεψη που είχαν με τους φορείς, όταν σημειώθηκε και η αντιπαράθεση του Προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού Πασχάλη Λύρατζη με τον κάτοικο της Π. Πόλης και Πρόεδρο του ΠΑΚΕΘΡΑ κ.Αϊβαλιώτη.
ΗΔΗ όπως έχει ήδη γνωστοποιήσει ο σύλλογος στη συνάντηση στο καφέ μπαρ ΜΠΛΕ  έγινε: «Ενημέρωση: Συνάντηση με Κοσμήτορα Πολυτεχνικής Σχολής. Ανεύρεση μόνιμης στέγης για το Σύλλογο. Μετρήσεις ήχου και αέριας ρύπανσης από τις ψησταριές από το Εργαστήριο Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης του Τμ. Μηχ. Περιβάλλοντος στις ερχόμενες γιορτές παλιάς πόλης»!!!
Δηλαδή ζητάνε από  το Πανεπιστήμιο μετρήσεις για τους καπνούς από τις…ψησταριές, προκειμένου να καταργήσουν τα…σουβλάκια!
Ενώ χθες με επιστολή τους στα ΜΜΕ και στους συλλόγους, ζητάνε στις φετινές γιορτές να μην υπάρχουν μικροφωνικές και ηχητικές εγκαταστάσεις στα στέκια των συλλόγων ή στις υπόλοιπες εκδηλώσεις που προγραμματίζει το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης και να υπάρχει μικροφωνική μόνο στις συναυλίες που θα γίνουν στην πλατεία της Μητρόπολης.
Διαβάστε και την σχετική ανακοίνωση:
Ο Σύλλογος για την Προστασία και Αναβίωση της Παλιάς Ξάνθης, λαμβάνοντας
υπ' όψιν του τα τραγικά γεγονότα των πυρκαγιών στην Αττική, ζητάει, ως
ένδειξη συμπαράστασης στους πληγέντες, κατά τη διάρκεια των φετινών
Γιορτών Παλιάς Πόλης να μην υπάρχουν καθόλου μικροφωνικές/ηχητικές
εγκαταστάσεις πλην των συναυλιών στην κεντρική πλατεία της Παλιάς Πόλης,
όπως είχε γίνει και στις γιορτές του 2007 ως ένδειξη συμπαράστασης στους
πληγέντες των πυρκαγιών της Πελοποννήσου.
Ευχαριστούμε για την προσοχή σας.
Ο πρόεδρος του ΔΣ
Κωνσταντίνος Κουρτίδης

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »