*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Αυγούστου

Εγκρίθηκε ο Σύλλογος ξενοδόχων Ξάνθης, τα καλύτερα παραπολιτικά είναι εδώ...

02 Αυγούστου
Η φώτο της ημέρας....Εγώ είμαι Καπετάνιος για τα…βαθιά νερά…! Όσοι πιστοί προσέλθετε…

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Αλήθεια Θανάση Ξυνίδη, με το χέρι στην καρδιά, πιστεύεις ότι η παράταξη με αρχηγό τον Σάββα Μελισσόπουλο…. Θανάση Ξυνίδη, να απολογηθείς και να σταματήσεις να σπας πλάκα μαζί τους σε όποια καφέ τους συναντάς, αλλιώς γύρνα πίσω και θα προσέχουμε εμείς τις κότες σου.
(Ο Πέτρος Ούτσης στο XanthiPress)
-Sorry Πέτρο, αλλά πρόσεχε τις κότες μόνος σου…Όποιος ανακατεύεται όμως με τα πίτουρα, τον τρώνε οι…κότες! Χώρια που εγώ προσέχω το Μηλάκι μου
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Μου δώσανε 48 ώρες να απολογηθώ, ζήτησα μία βδομάδα και τώρα ετοιμάζω το απολογητικό μου σημείωμα
(Ο Θανάσης Ξυνίδης απαντώντας στο fb στο «Απολογήσου Θανάση Ξυνίδη…» του συντρόφου του Πέτρου Ούτση).
-Σωστός…Κι οι δικηγόροι δεν είναι υπεράνω των Νόμων…! Και αφού έτσι το αισθάνεσαι, πολύ σου είναι και η εβδομάδα…
   ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
*Θεέ μου σ’ ευχαριστώ…! Φαντάσου να με θεωρούσαν «κολλητό» του Πέτρου Ούτση -έχω να τον δω τον άνθρωπο από τον αιώνα που πήγαινα με τον γιατρό στο Μαριπόσα- και να έλεγαν ότι εγώ τον…έβαλα να γράψει το άρθρο, «Απολογήσου Θανάση…»
-Ποιος ξέρει τι θα μου έσερναν οι…Gademi-des!
-Ιησούς Χριστός νικά και όλα τα κακά σκορπά!  
……
*Πρωί πρωί χθες για καφέ στο γωνιακό της Βενιζέλου ο Μούρκας με τον Φανουράκη! Λέτε να βρήκε ο…Φίλιππας τον Ναθαναήλ;
-Όχι…Γιατί τον έναν τον λένε Χρήστο και τον άλλον Μανώλη! Συνέπεια άλλωστε στην πολιτική σημαίνει σήμερα να σκυλοβριζόμαστε κι αύριο να είμαστε μαζί και...κολλητοί!
……
*Αλλά κι αυτές οι συμπτώσεις; Όσους «έφτυναν» μέχρι πρότινος οι Φανουράκης-Σταυρακάρας να τους έχουν κάνει τώρα…σημαίες!
Και δεν εννοώ μόνο τον Τσέπελη, τον Μούρκα και τον Αγκόρτσα!
-Αυτή κι αν είναι συνέπεια λόγων…και πράξεων...!
….
*Αποκλειστικό. Με δικηγόρο τον Απόστολο Πασλάκη που από την αρχή ήταν στο πλευρό τους, αναγνωρίστηκε δυνάμει της υπ’ αριθμόν 33/2018 Διαταγής της κ. Ειρηνοδίκου Ξάνθης η ίδρυση  σωματείου με την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ Ν. ΞΑΝΘΗΣ», που έχει έδρα την Ξάνθη και σκοπούς  τους αναφερόμενους  στο καταστατικό του.
-Καλή τους επιτυχία γιατί τα δύσκολα τώρα αρχίζουν!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ
ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΑΣΑΝ ΟΓΛΟΥ ΟΡΧΑΝ
Μόνο τυχαία δεν ήταν η επιλογή και πρόταση του Δήμαρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου, να προτείνει ως νέο αντιπρόεδρο στη ΔΕΥΑΞ τον Δροσερίτη δημοτικό σύμβουλο Χασάν Ογλού Ορχάν που τόλμησε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο να καταγγείλει και το προσωπικό μπούλινγκ που δέχτηκε και δέχεται από την αντιπολίτευση με αποκορύφωμα το επεισόδιο στο γνωστό καφέ της Βενιζέλου γωνίας…
Με τον τρόπο αυτό ήθελε για μια ακόμη φορά να ξεκαθαρίσει ότι, «δεν πρόκειται να δεχτεί διακρίσεις σε βάρος κανενός δημοτικού συμβούλου της παράταξής του.»
-Τόσο με τις περιπτώσεις Φερτούν και Ορχάν, όσο και με την επιλογή του Θωμά Ηλιάδη στη θέση του Αντιδήμαρχου Τεχνικών Υπηρεσιών.
-Βέβαια χθες οι Φανουράκης, Ι. Καμαρίδης και Ανταμπούφης πήγαν στην Αποκεντρωμένη για να ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ την εκλογή του Ορχάν…αλλά καλά να πάθει κι αυτός!
-Να μάθει να τους κερνάει καφές στο…forest!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΟΥΤΣΗ..
«Απολογήσου που εγκατέλειψες την παράταξή σου στον δεξιό Φανουράκη…επέστρεψε στο Δήμο ή χρίσε διάδοχο την Χαριτωνίδου κι άσε εμάς να…φιλάμε τις κότες σου!», έστειλε το μήνυμα στον Θανάση Ξυνίδη ο πρώην επικοινωνιολόγος του Χρίστου Πούλιου και της παράταξης Κοινωνία Δημοτών Πέτρος Ούτσης!
-Ευτυχώς δεν έχουμε καμιά σχέση με τον πρώην συνέταιρο του Γ. Σιδηρόπουλου στο XanthiPress και έχουμε να τον δούμε πάνω από 4 χρόνια, αλλιώς ποιος ξέρει τι θα μας έσερνε σήμερα ο….Gademis!

Απορρίφθηκε από το ΣτΕ η αίτηση ακύρωσης Καραμπίνη κατά Γαβρόγλου
Το Συμβούλιο της Επικρατείας (Αριθμός απόφασης 1398/2018) ΤΜΗΜΑ Γ ́συνήλθε σε δημόσια συνεδρίαση , με την εξής σύνθεση: Αικ. Σακελλαροπούλου, Αντιπρόεδρος, Προεδρεύουσα, σε αναπλήρωση της Προέδρου του Τμήματος, που είχε κώλυμα, Α.-Μ. Παπαδημητρίου, Μ. Τριπολιτσιώτη, Σύμβουλοι, Ι. Παπαγιάννης, Ε. Μελισσαρίδης, Πάρεδροι. Γραμματέας ο Α. Γεωργακόπουλος.
Για να δικάσει την από 7 Μαρτίου 2018 αίτηση ακύρωσης του Αθανασίου Καραμπίνη του Ιωάννη κατά των:
Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, και
Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.
Με την αίτηση αυτή ο αιτών επεδίωκε να ακυρωθούν: 1. η υπ’ αριθμ. Φ.140.ΕΜΠ/1416/Ζ2/5.3.2018 απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (αποχή καθηκόντων του πρύτανη του ΔΠΘ) και 2. η υπ’ αριθμ. ΔΠΘ/ΠΡ/34742/2695/ 8.3.2018 πράξη του Πρυτανεύοντος στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και κάθε άλλη σχετική πράξη ή παράλειψη της Διοικήσεως.
Μετά και την υποβολή των εκατέρωθεν ισχυρισμών των αντίδικων μερών , το Δικαστήριο Αποφάσισε: την Απόρριψη της αίτησης και την επιβολή στον αιτούντα της δικαστικής δαπάνης του Δημοσίου, η οποία ανέρχεται σε τετρακόσια εξήντα (460) ευρώ, και της δικαστικής δαπάνης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, η οποία ανέρχεται επίσης σε τετρακόσια εξήντα (460) ευρώ.
Διέταξε δε την κατάπτωση του παραβόλου.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »