*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Αυγούστου

«Συμμετοχή του Δήμου Αβδήρων στην Έκθεση “Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ… ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ”, η συμμετοχή των επιχειρήσεων είναι δωρεάν!

01 Αυγούστου



Ο Δήμος Αβδήρων θα συμμετέχει με περίπτερο δομής 10τ.μ. στην Έκθεση “Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ… ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ”, 6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Γεύσεων, που θα πραγματοποιηθεί στο Περίπτερο 7 της 83ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2018.
Στόχοι της έκθεσης είναι:
(α) Η ανάδειξη των ελληνικών επιχειρήσεων που σχετίζονται με την παραγωγή κι επεξεργασία αγροτικών και παραδοσιακών προϊόντων.
(β) Η προσπάθεια για την τόνωση των συναλλαγών της αγοράς του κλάδου μέσω της άμεσης πώλησης οικονομικών και ποιοτικών ελληνικών προϊόντων.
(γ) Η πληρέστερη ενημέρωση του καταναλωτή από τα εκτιθέμενα προϊόντα μέσω των εκδηλώσεων (γευσιγνωσίες, ειδικές τιμές κλπ.) των επιχειρήσεων.
Ο Δήμος Αβδήρων προσκαλεί όλες τις επιχειρήσεις που σχετίζονται με την παραγωγή και επεξεργασία αγροτικών και παραδοσιακών προϊόντων, εντός των διοικητικών ορίων του, που  επιθυμούν να δηλώσουν  συμμετοχή  στο περίπτερο δομής του Δήμου Αβδήρων, αποστέλλοντας στο info@avdera.gr μέχρι Πέμπτη 16-08-2018 τα στοιχεία τους και τα προϊόντα που θα εκθέσουν, περιλαμβάνοντας μία σύντομη περιγραφή αυτών.
Η συμμετοχή των ανωτέρω επιχειρήσεων στο περίπτερο δομής του Δήμου Αβδήρων είναι δωρεάν.
Επισημαίνουμε ότι κάθε επιχείρηση θα μεριμνήσει με ευθύνη της για τη μεταφορά και τοποθέτηση των προϊόντων της στο περίπτερο δομής του Δήμου Αβδήρων, ενώ αν το επιθυμεί, είναι δυνατό να παρίσταται εκπρόσωπος της επιχείρησης στο περίπτερο

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »