13 Ιουλίου

Απομυθοποίηση του..."ευεργέτη" Γερμανού! Το επίδομα ανεργίας στον βιομήχανο, για να πληρώνονται κανονικά τον μισθό τους οι εργαζόμενοι της SUNLIGHT!

13 Ιουλίου
"Ηρωα" τον έκαναν κάποιοι πολιτικοί τον "εκλεκτό" κάποτε του ΠΑΣΟΚ εργοδότη κ.Γερμανό οτι μετά την πυρκαγιά στο εργοστάσιό του, δεν θα απολυθεί κανείς εργαζόμενος και θα πληρώνονται άπαντες κανονικά τον μισθο τους. Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση που μας έστειλε ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, για το ποιός πληρώνει τελικά τους εργαζόμενους, κάτι που για πρώτη φορά γίνεται στη χώρα!

Από την 1η Μαΐου 2018, και ύστερα από την εκτεταμένη πυρκαγιά που   ξέσπασε   στο   εργοστάσιο   της   επιχείρησης   “ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT   ΑΒΕΕ”,   στο   Ν.   Όλβιο   Ξάνθης,   412   εργαζόμενοι   που, ελλείψει   αντικειμένου,   δεν   προσέρχονται   στην   εργασία  τους,   αντί απόλυσης και αντίστοιχης υπαγωγής τους στο επίδομα ανεργίας, θα διατηρήσουν στο ακέραιο τις συμβάσεις και τον μισθό τους.
Ύστερα από απόφαση του Δ.Σ. του ΟΑΕΔ, και με τη σύμφωνη γνώμη του   Υπουργείου   Εργασίας,   Κοινωνικής   Ασφάλισης   και   Κοινωνικής Αλληλεγγύης, για πρώτη φορά, το επίδομα ανεργίας θα χορηγηθεί στην επιχείρηση, η οποία δεν θα προβεί σε καμία απόλυση και θα καταβάλει   το   σύνολο   της   μισθοδοσίας   και   των   ασφαλιστικών εισφορών   των   εργαζομένων   καθ’   όλο   το   διάστημα   για   το   οποίο παραμένουν   μακριά   από  τα   εργασιακά  τους  καθήκοντα,   έως   ότου
αποκατασταθεί το τμήμα του εργοστασίου που καταστράφηκε

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »