*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Ιουλίου

See Through Οι ξενοδόχοι της Ξάνθης συνεχίζουν ενωμένοι...Όλες οι τελευταίες ειδήσεις

07 Ιουλίου
Για 4η φορά συνεδρίασαν χθες το πρωί στο ξενοδοχείο «Νέστος» τα μέλη του νέου Σωματείου Ξενοδόχων - Καταλυμάτων Ξάνθης, με στόχο να κάνουν την περιοχή μας Τουριστικό προορισμό. Βέβαια ο Δήμαρχος Ξάνθης δεν τους προσκάλεσε καν στη σύσκεψη της Τετάρτης…
……………………………………
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Με τους γονείς του 8χρονου που τραυματίστηκε στην Παιδική Χαρά της Κυψέλης, επικοινώνησε ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος χθες το πρωϊ για να μάθει και να ευχηθεί καλή ανάρρωση στο παιδάκι που όπως είναι γνωστό, τραυματίστηκε όταν έπεσε επάνω του η πόρτα!!! 
.......
*Το περίεργο της υπόθεσης; Τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο αρμόδιος αντιδήμαρχός του, στην αρχή αμφισβητούσαν οτι έπεσε η.....πόρτα επάνω στο παιδάκι! Καλό είναι βέβαια να ερευνούν κάποιοι θέμα πριν κάνουν δηλώσεις, ή να βάζουν τον Λύρατζη να μεσολαβεί στον κολλητό του τον Καρυπίδη, για να τους ενημερώνει καλύτερα..!...
-Δήμαρχος που και χθες ήταν στην Αθήνα για την ΚΕΔΕ....! 
....... 
*Η είδηση; Κάτι "καινούργιο" θα σκάσει λίαν συντόμως για τον Δημαρχόπουλο στη πιάτσα....Γιατί όπως μου είπαν, ούτε τον εαυτό του δεν μπορεί πλέον να "προστατέψει"...και το κακό είναι οτι άρχισαν να τον "εγκαταλείπουν" και οι "μέντορές" του....
.....
*Συνεχίζεται το θρίλερ με την κράτηση στις φυλακές της Αδριανούπολης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.
Επίσημη ενημέρωση για ποιο λόγο έχει καθυστερήσει η απάντηση των αρμόδιων τουρκικών υπηρεσιών αναφορικά με τα αποτελέσματα της έρευνας για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, ξεπερνώντας κάθε εύλογη προθεσμία, ζήτησαν εγγράφως οι δύο Τούρκοι δικηγόροι τους.
….
*Ο Χακάν Γιαλτσιντούκ και η Σελίν Οζέλ παρουσιάστηκαν την Τρίτη (03/07/2018) ενώπιον το γενικού εισαγγελέα Αδριανούπολης και κατέθεσαν σχετικό γραπτό αίτημα, ζητώντας να επισπευσθεί η διαδικασία και να συμπληρωθεί ο φάκελος της δικογραφίας.
……
*«Η επεξεργασία των δεδομένων του τρίτου κινητού τηλεφώνου και η αποστολή αποτελεσμάτων από την Άγκυρα έχουν ξεπεράσει το εύλογο χρονικό διάστημα που απαιτείται. Κανονικά θα έπρεπε να είχαν βγει τα αποτελέσματα» τόνιζαν στην εφημερίδα «Έθνος» συνεργάτες των Τούρκων συνηγόρων.
«Εξαρχής δεν υπήρχαν οι νομικές προϋποθέσεις για την έκδοση εντάλματος σύλληψης των δύο στρατιωτικών. Σήμερα, όμως, ήρθε η ώρα να κλείσει ο φάκελος και τα παιδιά να επιστρέψουν στις οικογένειές τους» προσέθεταν.
…..
*Πάντως χθες Παρασκευή δεν εξετάστηκε νέα αίτηση αποφυλάκισής του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και του ΕΠΟΠ λοχία Δημήτρη Κούκλατζη από το τουρκικό δικαστήριο, όπως μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης, καθώς δεν έχει συμπληρωθεί ένας μήνας από την τελευταία φορά!
Ωστόσο, την Τετάρτη (05/07) ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος υποστήριξε ότι θα υπάρχει δικαστήριο την Παρασκευή! Κάτι που ωστόσο δεν έγινε!
……
*Και μια και αναφέρομαι στους ΑΝΕΛ… Γιατί κάθε φορά που δίνει κάποια συνέντευξη ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης, την επομένη (για να μην πω την ίδια μέρα…), βγαίνει ο Τέρενς Κουικ και λέει εντελώς… αντίθετα πράγματα; Μάλιστα ήδη τον χαρακτηρίζουν, Συριζοκότερο των… Συριζαίων; Και στην τελική, ποιος από τους δυο εκφράζει την επίσημη θέση του κόμματος;
……
*Με πρωτοβουλία του πάτερ Αναστάσιου Τσερπίδη το βράδυ Πέμπττη 5/7 στις 20.00 πραγματοποιήθηκε παράκληση στον Προφήτη Ηλία για την Άννα Σπυρίδου που δοκιμάζεται με σοβαρό τροχαίο στην Εντατική του Νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.
Την παρακολούθηση παρακολούθησαν πολλοί πιστοί, συγγενείς και φίλη της άτυχης Άννας που ήδη η κατάστασή της πάντως βελτιώνεται.

ΔΕΥΑΞ: Νέες διακοπές υδροδότησης τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 
–Δείτε σε ποιες οδούς
Από την ΔΕΥΑ Ξάνθης πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση:
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω εργασιών αντικατάστασης δικτύου στις οδούς Βελισσαρίου και Κλεμανσώ στα πλαίσια του έργου: «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης σε τμήματα της πόλης Ξάνθης» είναι απαραίτητη η διακοπή υδροδότησης τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018 από 08:00 έως 15:00
1.Στην οδό Κλεμανσώ από την οδό Αίμου έως το τέρμα της οδού .
2.Στην οδό Λεωφ. Στρατού στο τμήμα μεταξύ των οδών Δημοκρίτου και Δοϊράνης.
3.Στην οδό Δημοκρίτου από την οδό Λεωφ. Στρατού έως το τέρμα της οδού
Για την ολοκλήρωση της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στην Αγίου Ελευθερίου, απαιτείται η διακοπή της υδροδότησης την Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018 από 8:00 έως 11:00.
1) Στην οδό Αγίου Ελευθερίου στο τμήμα μεταξύ των οδών Φειδίου και Αβέρωφ
2) Στην οδό Π.Π.Γερμανού στο τμήμα μεταξύ των οδών Αγίου Ελευθερίου και Αδρ. Δημητρίου .
3) Στην οδό Αβέρωφ στο τμήμα μεταξύ των οδών Αγίου Ελευθερίου και Αδρ. Δημητρίου
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Ξεκίνησε την πώληση πολεμικών πλοίων ο Ερντογάν
Η Τουρκία θα πωλήσει τέσσερις κορβέτες στο Πολεμικό Ναυτικό του Πακιστάν, δήλωσε σήμερα 5 Ιουλίου ο τούρκος υπουργός Άμυνας Νουρετίν Τσανικλί σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.
Η Τουρκία ανακοίνωσε πέρυσι πως υπέγραψε ένα μνημόνιο κατανόησης για την πώληση των κορβετών και ο Τσανικλί δήλωσε πως η προσφορά έχει πλέον οριστικοποιηθεί, περιγράφοντάς την ως τη μεγαλύτερη μεμονωμένη συμφωνία της Τουρκίας για στρατιωτικές εξαγωγές και κάνοντας λόγο για «μια πολύ σημαντική ημέρα» για την αμυντική βιομηχανία.

48χρονος μαχαίρωσε 42χρονο καταστηματάρχη στη Δράμα
Συνελήφθη την Πέμπτη (5-7-2018) το βράδυ, στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 48χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων. 
Ειδικότερα, την Πέμπτη το βράδυ, ο δράστης ευρισκόμενος ως θαμώνας σε εξωτερικό χώρο καταστήματος, στην πόλη της Δράμας, έπειτα από διαπληκτισμό με 42χρονο ημεδαπό, ιδιοκτήτη του καταστήματος, τον τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα.
Στο σημείο προσέτρεξαν άμεσα οι αστυνομικοί, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το  προαναφερόμενο μαχαίρι.
Ο 42χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, όπου και νοσηλεύεται. 
Κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Εκκαθάριση ναρκοπεδίων από τον Στρατό Ξηράς
Kατά τη διάρκεια του μηνός Ιουνίου 2018, ο Στρατός Ξηράς, στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, διέθεσε προσωπικό και μέσα του Τάγματος Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ), για την έρευνα και απόδοση στις τοπικές κοινωνίες 215 στρεμμάτων γης, εντός των οποίων βρέθηκαν, εξουδετερώθηκαν και καταστράφηκαν 14 νάρκες, 82 βλήματα διαφόρων τύπων και 16 χειροβομβίδες.
Επιπρόσθετα, αντιμετωπίσθηκαν άμεσα και με απόλυτη επιτυχία, ημέρα και νύχτα, κατόπιν αιτήματος των αρμόδιων Υπηρεσιών του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, 9 περιστατικά ανεύρεσης εκρηκτικών μηχανημάτων/μηχανισμών - πυρομαχικών (EOD). Εξουδετερώθηκαν 10 χειροβομβίδες, 4 βλήματα διαφόρων τύπων και 1 νάρκη.

Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση του 57χρονου από την Αλεξανδρούπολη
Αίσιο τέλος είχε τελικά η υπόθεση της εξαφάνισης του Λευτέρη Ηπειρώτη καθώς βρέθηκε σώος το μεσημέρι της Πέμπτης (5/7).
Όπως αναφέρει το e-evros, ο 57χρονος, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από την περασμένη Παρασκευή, εντοπίστηκε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης σε χωριό της Ροδόπης.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν ύστερα από οργανωμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή τις τελευταίες 6 ημέρες.
Ο Λευτέρης Ηπειρώτης βρέθηκε μαζί με το αυτοκίνητό του σε απομακρυσμένη ορεινή περιοχή, ενώ είναι καλά στην υγεία του.
Νωρίτερα το μεσημέρι ειδοποιήθηκε η αδερφή του αγνοούμενου, ενώ ο ίδιος μετά τον εντοπισμό του μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αλεξανδρούπολης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »