*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Ιουλίου

ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ ΣΕ ΠΛΩΜΑΡΙΤΗ – ΓΕΡΟΠΟΥΛΟ: Αποδυναμώνετε την Χειρουργική Κλινική του Γεν. Νοσοκομείου Ξάνθης, οι πολίτες της Ξάνθης δεν είναι Β’ Κατηγορίας!

10 Ιουλίου
ΛΙΤΗ αλλά σκληρή ανακοίνωση για την αποδυνάμωση της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ξάνθης με την μετακίνηση ενός έμπειρου χειρούργου γιατρού της στο Νοσοκομείο της Καβάλας, έδωσε χθες στη δημοσιότητα ο Περιφερειακός σύμβουλος και πολιτευτής της Ν.Δ. Χατζηγκενέ Ιρφάν, καταγγέλλοντας τους Πλωμμαρίτη (Διοικητή 4ης ΥΠΕ) και Αχιλλέα Γερόπουλο (Διοικητή Νοσοκομείου Ξάνθης) ότι αποδυναμώνουμε το Νοσοκομείο Ξάνθης, θεωρώντας τους πολίτες της… Β΄ Κατηγορίας!
Ιδού τι αναφέρει η ανακοίνωση-επιστολή του κ.Χατζηγκενέ Ιρφάν (Σ.Σ. Υπενθυμίζω ότι για το συγκεκριμένο θέμα δεν πήρε θέση ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, άγνωστο για ποιο λόγο, όπως φυσικά και οι 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης):
ΞΑΝΘΗ, 9 Ιουλίου 2018
Προς: Διοικητή ΥΠΕ κο Στρατή Πλωμαρίτη.
Κοινοποίηση: Διοικητή Νοσοκομείου Ξάνθης
κο Γερόπουλο Αχιλλέα
Θέμα: Νοσοκομείο Ξάνθης
Εάν δεν μας απατά η μνήμη μας, ο ΣΥΡΙΖΑ εν καιρώ εκλογών έλαβε στατιστικά, το υψηλότερο ποσοστό ψήφων από την πόλη της Ξάνθης. Πάνω από το 70% των πολιτών τον στήριξε με την ελπίδα, πως τα όσα ανέφερε ως αντιπολίτευση, θα γινόντουσαν πραγματικότητα. Μέσα σε όλα και ο τομέας της δημόσιας υγείας φυσικά, ο οποίος στην πόλη μας δείχνει να πλήττεται συνεχώς.
Αναφερόμαστε στο γεγονός της μετακίνησης του χειρούργου κυρίου Φώτη Κωδωνά στο Νοσοκομείο Καβάλας. Μας θλίβει το γεγονός αυτό διότι κατά πως φαίνεται, αντί να ενισχύουμε τις κλινικές μονάδες του Νοσοκομείου Ξάνθης, σιγά-σιγά τις αποδυναμώνουμε. Αντί να βοηθήσουμε το υπάρχον ιατρικό προσωπικό, που πασχίζει, να διατηρήσει ενεργές και ανοιχτές τις μονάδες αυτές, το πηγαίνουμε ένα βήμα πίσω.
Οι πολίτες της Ξάνθης, δεν αξίζουν την πρέπουσα ιατρική φροντίδα και περίθαλψη; Θα ήταν πολύ ευχάριστο αν φροντίζατε εξίσου γι’ αυτό, όπως φροντίζετε για πολίτες άλλων περιοχών. Δεν είναι η Ξάνθη πόλη Β’ κατηγορίας και οι ανάγκες των πολιτών εδώ δε διαφέρουν.
ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ ΙΡΦΑΝ
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΜΘ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΒΕ ΞΑΝΘΗΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΑΤΑΞΗΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟΥ- ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ
ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ : Θ.ΔΟΥΚΑ 14
Τ.Κ. 67100 ΞΑΝΘΗ
ΤΗΛ : 2541021705
FAX : 254166244
e-mail : irfanchatzigkene@yahoo.gr

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »