*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Ιουλίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Γιώργος Καρυπίδης-Αντώνης Χειμωνίδης στα Δημοκρίτεια

12 Ιουλίου
*Η συμφωνία για συνεργασία «έκλεισε»!!!
-Την Κυριακή 29 Ιουλίου 2018 και ώρα 21:30, τα δυο φιλαράκια και… κουμπαράκια, οι δημοφιλείς και ταλαντούχοι τραγουδιστές και μουσικοί, Γιώργος Καρυπίδης και Αντώνης Χειμωνίδης θα τραγουδήσουν μαζί στην πλατεία των Αβδήρων στη συναυλία που διοργανώνει ο Δήμος Αβδήρων στα πλαίσια των εκδηλώσεων του 37ου Φεστιβάλ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΑ 2018».
-Μαζί τους και η τραγουδίστρια Ελπίδα Αδαμίδου!!!
-Θα γίνει… χαμός!
……
*Επέστρεψαν από την Πάρο Γιώργος Κουμουλίδης και Γεωργία Ταστσόγλου μαζί με την ορχήστρα τους, Μάριο Κιοσσέ, Δημοσθένη Μαρινίδη και Γιάννη Αντωνίου!
-Ως γνωστόν, το Ξανθιώτικο συγκρότημα, τραγούδησε Live σε γάμο Ελληνοαυστραλών που επέλεξαν να τελέσουν το μυστήριο στο πανέμορφο Ελληνικό νησί με τη μουσική συνοδεία των Ξανθιωτών!
-Ιδού και το μήνυμα του Γιώργου Κουμουλίδη:
«Αποχαιρετούμε απόψε την όμορφη Πάρο αλλά και τους πολύ καλούς μας πλέον φίλους από την μακρινή Αυστραλία με τις καλύτερες αναμνήσεις και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υπέροχη φιλοξενία... Εις το επανιδείν...
Βίκυ και Αργύρη να ζήσετε...»!...
……
*Άλλη μια βραδιά «Ladies Night» αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες με Ελληνική μουσική και δωρεάν ποτό μέχρι τις 01:30, σε όλο τον γυναικείο πληθυσμό, διοργανώνει αύριο Παρασκευή 13 Ιουλίου το υπέροχο My Club στην Ξάνθη!
-Mια νύχτα αυστηρά και μόνο με EΛΛHNIKH MOYΣIKH και πολλές εκπλήξεις!
-Doors Open at: 23:00
-Κρατήσεις: 25410 73536 & 6936688226.
……
*Το γνωστό μουσικό σχήμα John & Chris Bozidis &Andreas Darbouka, τους οποίους γνωρίσαμε την χειμερινή σαιζόν από τις Live εμφανίσεις τους στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ στην Ξάνθη, αύριο Παρασκευή 13 Ιουλίου και ώρα 21:30, έρχονται στο «Ουράνιο Τόξο» στα Μάγγανα Ξάνθης για ένα μοναδικό Live στο οποίο θα παρουσιάσουν και το νέο τους τραγούδι «Ζάλη»!!!
-Όσοι και όσες θέλετε να τους απολαύσετε, κλείστε ρεζερβέ στα τηλέφωνα: 6946 758741 & 6937 275286.
……
*Μια νέα μουσική συνεργασία ετοιμάζει ο νεαρός Ξανθιώτης τραγουδιστής Άκης Μακρίδης, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να κάνει… αποκαλύψεις!
-Ο ίδιος χθες έγραψε στο Facebook, προς ενημέρωση των θαυμαστών του:
«Καλημέρα σε όλους κ όλα εύχομαι να είσαστε πάντα καλά σύντομα έρχονται νέες συνεργασίες κ νέα πράματα...».
-Άκης μη τους κρατάς σε αγωνία όμως…
……

*Στο Fashion Show στο beach bar «PORTO MOLO» στην παραλία Αβδήρων, βρέθηκε την περασμένη Κυριακή 8 Ιουλίου το βράδυ η τηλεπαρουσιάστρια του XANTHI Channel, Αλεξάνδρα Κουσίδου, μαζί με τη φίλη της Μαρία, οι οποίες ενημερώθηκαν για τις… νέες τάσεις της μόδας, ενισχύοντας παράλληλα την εκδήλωση που ήταν για φιλανθρωπικό σκοπό!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »