*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Ιουλίου

ΟΡΓΗ ΚΩΣΤΑ ΜΑΛΑΚΗ! Ντρέπομαι που έφτασαν στο έσχατο αυτό σημείο, για ένα τόσο ασήμαντο γεγονός! Τι αναφέρει το ιατρικό πόρισμα..!

21 Ιουλίου
16 δημοτικοί σύμβουλοι ζήτησαν έκτακτη συνεδρίαση για το επεισόδιο με Φανουράκη, βροντερό ΟΧΙ από Γ. Κολλάρο (ΚΚΕ) και Γ. Γουναρίδη!

Άνθρακας ο θησαυρός!
Το ιατρικό πόρισμα του Νοσοκομείου για τον Φανουράκη δικαιώνει τον… Λεωνίδα Ηλιάδη! Δεν του έδωσε γροθιές, αλλά δυο χαστούκια!  

*ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΛΑΚΗΣ: Εμένα αν βρίζανε τον πατέρα μου, θα αντιδρούσα χειρότερα! 

Τι είπε ένας 20χρονος αθλητής του Θωμά Ηλιάδη στην «Ανοιχτή γραμμή»
Ενώ ήδη η Εισαγγελική αρχή έχει διατάξει προκαταρκτική. Ενώ δηλαδή ήδη διεξάγεται δικαστική έρευνα και παράλληλα υπάρχει στην δικογραφία και η ιατρική γνωμάτευση που δικαιώνει ουσιαστικά την κατάθεση του μάρτυρα, αφού τα «τραύματα» του θύματος (Μανώλης Φανουράκης) υποδηλώνουν ότι έφαγε δυο χαστούκια, όχι όμως γροθιές!
Τι αναφέρει αυτή: Οίδημα, (πρήξιμο δηλαδή), εκχύμωση (κοκκίνισμα) πτερυγίου ωτός, εκχύμωση ζυγωματικού, εκχύμωση παρειάς, εκχύμωση και εκδορά πρόσθιας επιφανείας. Δηλαδή ο Φανουράκης έφαγε ναι μεν δυο χαστούκια, όχι όμως γροθιές όπως καταθέτει ο ίδιος ενόρκως…
16 δημοτικοί σύμβουλοι μεταξύ των οποίων και το «δίδυμο» Μούρκας - Αλέξανδρος Κυριακίδης αλλά και οι διαγραφέντες από τον Δήμαρχο, Ειρήνη Πυρνάρη - Μανώλης Τσέπελης, με πρωτοβουλία του Νίκου Ανταμπούφη (αλλά και του Τσέπελη), ζήτησαν έκτακτη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης με μοναδικό θέμα να συζητηθεί το επεισόδιο μεταξύ του επικεφαλής της Κοινωνίας Δημοτών Μανώλη Φανουράκη και του γιου του Αντιδήμαρχου Θωμά Τσέπελη και να καταδικαστεί ο δράστης!
-Δηλαδή στην ουσία ζητούν να… δικαστούν… δυο φορές, πατέρας (Θωμάς Ηλιάδης) και γιος (Λεωνίδας Ηλιάδης).
Κι όλα αυτά, επαναλαμβάνουμε, ενώ η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης!!! Επιχειρούν δηλαδή να υποκασταστήσουν την δικαιοσύνη και να τους… δικάσουν πριν γίνει καν το δικαστήριο να αποφανθούν! Αυτοί οι οποίοι πρωταγωνιστούν στο μπούλινγκ κατά του Αντιδήμαρχου Θωμά  Ηλιάδη εδώ και τέσσερα χρόνια περίπου!!!!
-Γεγονός που ανάγκασε τον Πρόεδρο του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης και υπεράσπιση του γιου του αντιδημάρχου χθες στην «Ανοιχτή γραμμή» του Xanthi channel όχι μόνο να εκφράσει την οργή και το θυμό του, αλλά να καταγγείλει την συγκεκριμένη πρακτική, λέγοντας τα εξής: «ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που έφτασαν σε  αυτό το έσχατο σημείο, για ένα ασήμαντο γεγονός. Και ντρέπομαι που μαζί με τα άλλα κόμματα, για το συγκεκριμένο συμβάν έβγαλε ανακοίνωση και η ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης. Το ιατρικό πόρισμα από μόνο του, αποδυναμώνει το κατηγορητήριο… Πρόκειται για μια ασήμαντη υπόθεση και ειλικρινά απορώ με την διάσταση που πήρε γιατί πρόκειται για ανθρώπους που ουδέποτε προκάλεσαν, πατέρας και γιος, διακρίνονται και για την σεμνότητα αλλά και για την καλοσύνη και αγάπη τους στο συνάνθρωπο».
(σ.σ. Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε και νεαρός 20χρονος πρωταθλητής που γνωρίζει τόσο τον πατέρα Θωμά Ηλιάδη όσο και τον Λεωνίδα από 6 χρονών, τονίζοντας όχι μόνο για τι οικογένεια πρόκειται, αλλά και για το ότι ουδέποτε ο φερόμενος ως δράστης δημιούργησε κάποιο επεισόδιο...).
Την επιστολή υπογράφουν οι: 1.Ανταμπούφης Νικόλαος, 2.Χρήστος Μούρκας, 3.Αλέξανδρος Κυριακίδης, 4.Μανώλης Τσέπελης, 5.Ειρήνη Πυρνάρη, 6.Ιπποκράτης Καμαρίδης, 7.Δημούδη Χρυσούλα, 8.Αχμέτ Καρά, 9.Ρεκάρης Μιχάλης, 10.Γιώργος Μυλωνάς, 11.Τζενάν Τσαρεκτσή, 12.Σιαμπάν Μπαντάκ. 13.Τσεγγελίδης Γιάννης, 14.Μπεκίρογλου Σουά, 15.Σωτήρης Τσιακίρογλου  και 16.Χαριτωνίδου Ειρήνη.
Αίσθηση προκάλεσε το βροντερό «ΟΧΙ» από την πλευρά της αντιπολίτευσης τόσο του Γιώργου Γουναρίδη όσο -και ιδιαίτερα- του Γιώργου Κολλάρου του ΚΚΕ που ευθύς εξ’ αρχής είχε καταδικάσει το συνεχές μπούλινγκ σε βάρος του Ελληνοπόντιου Θωμά Ηλιάδη επειδή ανέλαβε αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών, ενώ ουκ ολίγες φορές έχει ξεσκεσπάσει την παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ μέσα στο δημοτικό συμβούλιο για τον τρόπο λειτουργία της, με αποτέλεσμα να δεχτεί και ο ίδιος προσωπικές επιθέσεις την περίοδο εκείνη τόσο από τον τότε επικεφαλής Θανάση Ξυνίδη όσο και από τον Μανώλη Φανουράκη.
Ρωτάμε επίσης προς το παρόν...
Ως αντιδήμαρχος Ξάνθης ο Μανώλης Φανουράκης, επετέθη σε δημοσιογράφους και στην αντίπαλη ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκη τον Φλεβάρη του 2010 στο γήπεδο των Πηγαδίων με ύβρεις και απειλές, με αποτέλεσμα να... βουίζει όλη η Ελλάδα την περίοδο εκείνη; Ο Ανταμπούφης και η "παρέα" του, έχουν να μας επιδείξουν ένα οποιοδήποτε περαστικό σε βάρος του σεμνού αθλητή και οικογενειάρχη Λεωνίδα Ηλιάδη; Περιμένουμε τις απαντήσεις τους... διότι αφού θέλουν να κάνουμε "δίκη" από τώρα, πρωτίστως θα πρέπει να σκιαγραφήσουμε και τους δυο πρωταγωνιστές του επεισοδίου!
(σ.σ. Επίσης μείς είμαστε πρόθυμοι για οποιοδήποτε ανοιχτό ΔΗΜΟΣΙΟ διάλογο με τον οποιοδήποτε για το συγκεκριμένο επεισόδιο... Σεμνά και φιλικά).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »