*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Ιουλίου

Εγκώμια του Αντώνη Πασχάλη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη-Πραγματικός ηγέτης, ζούμε το λυκόφως ενός καθεστώτος!

13 Ιουλίου
 

   Με ανάρτησή του στο fb ο πρώην Περιφερειάρχης ΑΜΘ της Ν.Δ. Antonios Paschalis έκανε το παρακάτω σχόλιο:
Σήμερα ο Κυριάκος μίλησε ως πραγματικός ηγέτης. Ενωτικός, ουσιαστικός, σίγουρος και αποφασισμένος.
"Ζούμε το λυκόφως ενός καθεστώτος που θέλει να δώσει την εντύπωση ότι λειτουργεί για τους πολλούς, ενώ στην ουσία επιδιώκει μόνο να κάνει τα χατίρια λίγων κομματικών πελατών. Όλα αυτά ενώ επιχειρεί με κάθε τρόπο και όπως μπορεί να υπονομεύσει την πορεία της χώρας και της επόμενης κυβέρνησης. Γιατί όπως το εθνικό συμφέρον καταπατήθηκε με δημαγωγία και ψέματα το 2015, έτσι υποσκάπτεται με νομοσχέδια όπως το σημερινό, που στρεβλώνουν τους θεσμούς το 2018. Πρόκειται, βεβαίως, για μια μόνο πτυχή μιας συνολικά σκοτεινής εικόνας.
Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξακολουθούν να κάνουν πολιτική με το ψέμα και χρησιμοποιούν την εξουσία ως εργαλείο για να διχάσουν. Με το χρόνο να μετράει αντίστροφα, με την κλεψύδρα της θητείας τους να τελειώνει, γίνονται όλο και πιο αδίστακτοι, γίνονται όλοι και πιο κυνικοί, όλο και χειρότεροι –και γι’ αυτό όλο και πιο επικίνδυνοι.
Εμείς το ξέρουμε αυτό και δεν είναι κάτι που μας φοβίζει. Είμαστε εδώ για να ξαναβάλουμε τη χώρα στο δρόμο της δημοκρατικής ομαλότητας. Έχουμε εμπιστοσύνη και στους πολίτες αλλά και στην ωριμότητα της κοινωνίας. Και είμαστε αποφασισμένοι να αναλάβουμε την μεγάλη ευθύνη της αναγέννησης της πατρίδας μας, μαζί με όλες -επαναλαμβάνω, με όλες- τις δημιουργικές μεταρρυθμιστικές δυνάμεις.
Έχουμε σχέδιο, στελέχη, γνώση, όραμα και είμαστε ένα ανοιχτό κόμμα, στραμμένο στο μέλλον. Μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας και πράττουμε με μέτρο και ρεαλισμό, και κυρίως, ενώνουμε -και δε διχάζουμε- τους Έλληνες. Γι’ αυτό αισιοδοξούμε. Γιατί μπορούμε να δούμε πίσω από τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις της τελευταίας στιγμής και πίσω από θλιβερά νομοσχέδια όπως το σημερινό, τη χώρα να ξεφεύγει από τον κατήφορο του λαϊκισμού, να σηκώνεται ξανά και να πηγαίνει ψηλότερα. Εκεί που της αξίζει. Γιατί όλοι οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα.
Αντώνης Πασχάλης"

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »