*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Ιουλίου

Απίστευτο! Ο Φανουράκης θέλει αντιδήμαρχο τον…Μούρκα! Ζητεί την παραίτηση του πλέον πετυχημένου Αντιδήμαρχου Θωμά Ηλιάδη!

11 Ιουλίου
*Λάθος πόρτα χτύπησες αυτήν τη φορά! Ο Θωμάς Ηλιάδης φίλτατε Φανουράκη, δεν είναι λαμόγιο και παίρνει συνεχώς ΜΠΡΑΒΟ γιατί άμεσα παρεμβαίνει στα προβλήματα της καθημερινότητας! Με ένα τηλέφωνο είναι κοντά στους δημότες!



*Ξέρεις πολύ καλά Φανουράκη ότι τον προγραμματισμό των ασφαλτοστρώσεων και των έργων του Δήμου Ξάνθης, τον κάνει η διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Κατερίνα Μανά με τις υπηρεσίες και τους αρμόδιους μηχανικούς. Κι όχι ο αντιδήμαρχος! Γι’ αυτό σταμάτα να λες ψέματα!
Για ένα θέμα που καθαρά είναι υπαλληλικό και την ευθύνη συντονισμού των έργων, ασφαλτοστρώσεων κλπ έχουν οι υπηρεσίες και κυρίως η διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ξάνθης Κατερίνα Μανά και οι μηχανικοί, την παραίτηση του πλέον πετυχημένου αντιδήμαρχου Τεχνικών Υπηρεσιών στην ιστορία του Δήμου Ξάνθης Θωμά Ηλιάδη, απαιτεί ο….Φανουράκης και ζητάει μάλιστα την….αντικατάστασή του! Κι όλα αυτά όταν επί ημερών Στυλιανίδη, σε καθημερινή βάση βλέπαμε να ολοκληρώνει ο Δήμος Ξάνθης ασφαλτοστρώσεις δρόμων και αμέσως μετά….να περνάνε καλώδια ο ΟΤΕ ή η ΔΕΗ!!! Σύνηθες δηλαδή φαινόμενο…και ειδικά στη πόλη μας!
Βέβαια οι εμμονές Φανουράκη για τον Θωμά Ηλιάδη είναι γνωστές όπως γνωστό είναι και για ποιο λόγο πιέζει τον Δήμαρχο να κάνει τον Μούρκα Αντιδήμαρχο, θα πρέπει όμως να αντιληφθεί το επί σειρά ετών εξαπτέρυγο του Στυλιανίδη ότι «ο Θωμάς Ηλιάδης ούτε λαμόγιο είναι όπως κάποιοι άλλοι αντιδήμαρχοι, ούτε και απολογείται σε αυτούς που μπήκαν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για να στηρίξουν τις επιχειρήσεις και τα επιχειρηματικά τους συμφέροντα!» Ο Θωμάς Ηλιάδης είναι ο αντιδήμαρχος της καθημερινότητας που θέλουν, δεν θέλουν οι Φανουράκηδες, θα είναι 24ώρες το 24ωρο στο πλευρό του πολίτη και θα τρέχει κάθε φορά που του τηλεφωνούν να λύνει τα μικροπροβλήματα!!!
Κι όσο για τον Μούρκα, ακόμη δεν μας απάντησε ο Φανουράκης γιατί επί Στυλιανίδη ήταν κατά του κοινόχρηστου του Κυβερνείου και ψήφιζε κατά ενώ τώρα είναι…υπέρ!; 
(σ.σ. Πάρτε το χαμπάρι Φανουράκη οτι δήμαρχος δεν είναι πλέον ο Λάκης Στυλιανίδης...)
ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ
Το βατερλώ με την επανεσκαφή    του μόλις πριν λίγων ημερών νέου ασφαλτοτάπητα της  οδού Μιαούλη, προκειμένου να εκτελεστούν νέα έργα αυτή τη φορά της ΔΕΔΔΗΕ, για τα  οποία άκουσον άκουσον ο ίδιος ο Δήμος Ξάνθης έδωσε άδεια (ύστερα από αίτηση της  ΔΕΔΔΗΕ που υποβλήθηκε το μήνα Μάιο) αφού όμως πρώτα είχε ολοκληρωθεί το έργο  τοποθέτησης της νέας ασφάλτου, αποδεικνύει για άλλη μια φορά την ανικανότητα, τον  ερασιτεχνισμό  και προφανώς την κατάρρευση μιας δημοτικής αρχής που κάθε μέρα που  περνάει παραπαίει όλο και περισσότερο, αυτοδιαλυόμενη πλήρως...
Το κακό όμως είναι ότι μαζί μ' αυτήν, υποβαθμίζεται γενικότερα η ποιότητα ζωής και
εικόνα της πόλης μας σε Πανελλήνιο επίπεδο και το κυριότερο κατασπαταλώνται άσκοπα  τα χρήματα των δημοτών οι οποίοι καταβάλουν ούτως ή άλλως υψηλούς δημοτικούς φόρους..
Επειδή λοιπόν το κακό έχει παραγίνει...και παρά το γεγονός ότι αυτή η Δημοτική Αρχή έχει να επιδείξει μέχρι σήμερα μόνο καταστροφικά αποτελέσματα, εμείς δεν πρόκειται να συνεχίσουμε πλέον να μένουμε με σταυρωμένα χέρια και θα αναζητούμε τους συγκεκριμένους ανά περίπτωση υπαίτιους, προκειμένου να γνωρίζουν οι πολίτες ποιοι  είναι οι άνθρωποι που σήμερα λαμβάνουν αυτές τις παράλογες - παρανοϊκές αποφάσεις..
   Για τη συγκεκριμένη περίπτωση  λοιπόν αυτού του ιστορικού αλαλούμ που αναγκαστήκαμε  να καταγγείλουμε, ύστερα και από την γενική κατακραυγή ολόκληρης της πόλης, κύριος  υπεύθυνος ήταν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ηλιάδης Θωμάς, του οποίου ζητούμε άμεσα την παραίτηση από τη θέση αυτή, καθώς και την αντικατάστασή του από  άλλο δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας ο οποίος τουλάχιστον θα έχει τη δυνατότητα να διαχειρίζεται παρόμοια απλά και αυτονόητα ζητήματα που προκύπτουν στην  καθημερινότητα της πόλης..
Γιατί για κάτι περισσότερο...ούτε λόγος...
ΞΑΝΘΗ 11-07-2018
Για την ‘ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ ‘
Φανουράκης Εμμανουήλ,
Καρά Αχμέτ,
Μυλωνάς Γιώργος,
Ρεκάρης Μιχαήλ,
Τζενάν Τσαρεκσή,
Χαριτωνίδου Ειρήνη

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »