*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Ιουλίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Παντρεύτηκαν και με θρησκευτικό γάμο, Μπάμπης Κυρλίδης και Σταυρούλα Εγγλέζου

21 Ιουλίου
*Ο Τρομερός Τάκης Αλεξούδας του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ, συνεχίζει τις καλοκαιρινές του διακοπές και έτσι λοιπόν την Πέμπτη 19 Ιουλίου το βράδυ μαζί με τον γιο του Ανδρέα πήγαν στο Πανηγύρι του Προφήτη Ηλία στην Καλλιθέα Ξάνθης!
-Κολλητός και… αχώριστος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό ο Τάκης με τον γιό του αφού οι δημόσιες εμφανίσεις τους έχουν… «πυκνώσει»!
……
*Σε πανηγύρι όμως εμφανίστηκε την περασμένη Πέμπτη 19 Ιουλίου το βράδυ και ο δημοφιλής DJ του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ, Κώστας Σπυριάδης!
-Συγκεκριμένα, ο Κώστας βρέθηκε στο Ποντιακό γλέντι που διοργανώθηκε στη Νέα Αμισσό Ξάνθης για τον εορτασμό του Προφήτη Ηλία με τον Πόντιο καλλιτέχνη Μάκη Τσαχουρίδη και φυσικά δηλώνοντας θαυμαστής και του Ποντιακού ρεπερτορίου, ο Κώστας φωτογραφήθηκε μαζί του!!!
……
*Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση με τον γιό τους έκαναν την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα ο ταλαντούχος Ξανθιώτης τραγουδιστής, μουσικοσυνθέτης και στιχουργός Αντώνης Χειμωνίδης με τη σύζυγό του Γιώτα!
-Ιδού και ο… Χειμωνίδης junior στο… «καλαθάκι» του στην πρώτη του βόλτα!
……
*Σήμερα Σάββατο 21 Ιουλίου και ώρα 21:00, στο θεατράκι της Κεντρικής Πλατείας Ξάνθης (έναντι του ΟΤΕ), οι τρομεροί Coda Project, ο Σάββας και η Γιώτα, θα δώσουν μια ονειρική συναυλία και μάλιστα με πλήρη ορχήστρα, στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Μουσικός Ιούλιος 2018» που διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης με είσοδο ελεύθερη για όλους!
-Ιδού και η πρόσκλησή τους:
«Με χαρά και ανυπομονησία σας προσκαλούμε το Σάββατο 21-7-2018 στο θερινό θέατρο έναντι του ΟΤΕ στην Ξάνθη σε μία μουσική συναυλία στα πλαίσια του Μουσικού Ιουλίου. Αυτή η παράσταση θα πλαισιώνεται από μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών και ανθρώπων που δούλεψαν με πολλή αγάπη και μουσική ενέργεια σε αυτό μας το βήμα.
Εμείς, όσο και η υπόλοιπη ομάδα μας θα χαρούμε να σας δούμε εκεί για να μοιραστούμε ακόμα μία φορά τις μουσικές μας ιστορίες.
Τα ονόματα των μουσικών ¨
Τύμπανα : ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΡΕΛΙΔΗΣ Ioannis Varelidis
Κιθάρα: ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΚΑΜΠΑΝΤΑΗΣ Τριαντάφυλλος Καμπάνταης
Κιθάρα: ΓΡΑΒΡΙΗΛ ΚΑΜΠΑΝΤΑΗΣ Villis Kabadais».
……
*Μίνι διακοπές για μπάνια, ξεκούραση και… χαλάρωση στη Νέα Μάκρη, για την Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου!
-Η Μάνια που αυτή την περίοδο δεν έχει κάποιο Live, αποφάσισε να ξεκουραστεί για λίγο μέχρι να την ξαναδούμε στο «πάλκο» να μας εντυπωσιάζει!
……
*Και κλείνω σήμερα τη στήλη με τον γάμο ενός πολύ καλού μου φίλου!...
-Ο υπάλληλος της ΕΠΣ Ξάνθης και πρώην γραφείο τύπου της ΠΑΕ Ξάνθης και της ΠΑΕ Πανθρακικός, Μπάμπης Κυρλίδης, την περασμένη Κυριακή 15 Ιουλίου και ώρα 19:30 παντρεύτηκε στον Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου Ξάνθης την αγαπημένη του Σταυρούλα Εγγλέζου και παράλληλα βάπτισαν και τον μικρούλη γιό τους!
-Μπάμπη και Σταυρούλα να ζήσετε ευτυχισμένοι!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »