10 Ιουλίου

ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ σε Ν.Δ: Οι μειονοτικοί βουλευτές της Θράκης αρνήθηκαν να παν στην ενθρόνιση του Ερντογάν! Όχι όμως η Ντόρα..

10 Ιουλίου

Την απόφαση της Ντόρας Μπακογιάννη να παραστεί στην ενθρόνιση του Ερντογάν παρά την εχθρική προς τη χώρα μας στάση του, καταδικάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, τονίζοντας μάλιστα με έμφαση ότι «οι μειονοτικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη, ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να παραστούν στη φιέστα του Τούρκου Προέδρου»!
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κατά της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει μεταξύ των άλλων τα παρακάτω:
Πολιτικός τυχωδιωκτισμός ή ανευθυνότητα: Η Θεοδώρα Μητσοτάκη κατά κόσμον, Ντόρα Μπακογιάννη, παραβρέθηκε στη φιέστα «ενθρόνησης» του  Ερντογάν, τη στιγμή που ο ΠτΔ, ο ΠΘ και οι μειονοτικοί βουλευτές αρνήθηκαν.  Κι όπως είπε ο Αλ. Τσίπρας: «Σε μια περίοδο που η Τουρκία κρατά φυλακισμένους δύο Έλληνες αξιωματικούς και μάλιστα χωρίς καμία αιτία και χωρίς καμία κατηγορία τέσσερις μήνες τώρα, είναι απαράδεκτο ηγετικά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης να παρίστανται στην ορκωμοσία του Τούρκου προέδρου και μάλιστα χωρίς καμία συνεννόηση με την ελληνική κυβέρνηση».
Και τέλος η εμμονή σας να αποκαλείτε τη μεταμνημονιακή επιτήρηση 4ο μνημόνιο μήπως φανερώνει, τελικά, την επιθυμία σας για ένα τέταρτο μνημόνιο; Μήπως σας χάλασε το αφήγημα ο κ. Μοσκοβισί, λέγοντας ότι όποιος μιλάει για τέταρτο μνημόνιο ψεύδεται συνειδητά;
Το κόμμα σας, η Νέα Δημοκρατία, κατέχοντας πλήρως την εξουσία πριν τη μεταπολίτευση και επί 18 χρόνια μετά τη μεταπολίτευση, έχει πειστεί ότι αποτελεί το νόμιμο ιδιοκτήτη της χώρας.  Το μοναδικό σας μέλημα είναι η επιστροφή στον «χαμένο παράδεισο» των offshore, της πελατειακής χρήσης του κράτους για τα συμφέροντα των δικών σας παιδιών, της ροής δημόσιου χρήματος προς εξυπηρέτηση των ημετέρων και του κόμματός σας (230.000.000), της ευνοιοκρατίας των ολίγων, της ασυδοσίας, της διαπλοκής (Novartis, Siemens, Κήρυκας Χανίων, ΚΕΕΛΠΝΟ,…) και της αναξιοκρατίας.
Μόνο που ο δικός σας παράδεισος είναι η κόλαση του λαού, ο εφιάλτης των μη  προνομιούχων!
Αφήστε την καταστροφολογία για το Νοστράδαμο. Τον Αύγουστο βγαίνουμε από τα μνημόνια με την κοινωνία όρθια και θα ναι ημέρα Δευτέρα! 
ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »