*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Ιουλίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Ραχήλ και Γιάννης Κυρατσός στα ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ!

14 Ιουλίου
*Μια ευχάριστη καλοκαιρινή μουσική έκπληξη ετοιμάζει ο Χρήστος Μιχαλακίδης στην Ταβέρνα «ΤΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ»!
-Την Πέμπτη 19 Ιουλίου στις 21:30 στην υπέροχη αυλή της ταβέρνας (πεζόδρομος Εθνικής» Γ. Σταύρου 18 στην Ξάνθη) μας περιμένει ένα υπέροχο Live με τη Ραχήλ και τον Γιάννη Κυρατσό!
-Επειδή οι καλές παρέες κρατάνε στο χρόνο, η Ραχήλ και ο Γιάννης Κυρατσός, έχοντας στις αποσκευές τους πάνω από 150 εμφανίσεις ανά την Ελλάδα, ενώνουν τις μουσικές τους για ακόμα μία χρονιά και συναντιούνται στη σκηνή σε μια μουσική βόλτα που σχεδίασαν οι ίδιοι. Με το ταλέντο και το χιούμορ τους ενώνουν τραγούδια από την ελληνική και ξένη σκηνή, αλλά και από την προσωπική τους δισκογραφία. Η Ραχήλ ερμηνεύει τραγούδια από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο [Hypnotize me, Εσύ αν το θες, Κοντέρ], καθώς και επιτυχίες από τη συνεργασία της με τους Emigre, αλλά και με τη Heaven Music, και ο Γιάννης επιλέγει και παρουσιάζει τραγούδια του από τους δύο προσωπικούς του δίσκους "Ο κόσμος είναι μικρός" και "Κλείνω τα μάτια να δω".
-Κλείστε από σήμερα κιόλας τραπέζι στο τηλέφωνο: 25410 73606!
……
*Η μεγάλη συναυλία του φετινού καλοκαιριού, επιτέλους έρχεται…
-Το άλλο Σάββατο 21 Ιουλίου ο δημοφιλής συνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής, Γιώργος Σαμπάνης, με τις αναρίθμητες επιτυχίες, έρχεται στο My Club!
-Προλάβετε… κλείστε ρεζερβέ στο τηλέφωνο 25410 73536 διότι αναμένεται να γίνει χαμός!
……
*Στην επετειακή συναυλία των 30 χρόνων του θρυλικού ελληνικού συγκροτήματος «ΠΥΞ-ΛΑΞ», την Πέμπτη 12 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ της Αθήνας, βρέθηκε η Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου μαζί με τη φίλη της Αθηνά!
-Τα δυο κορίτσια απόλαυσαν το ιστορικό συγκρότημα στην καλύτερη συναυλία όλων των εποχών και αφού άκουσαν live όλες τις πασίγνωστες επιτυχίες τους έμειναν ενθουσιασμένες!!!
-Τυχερές!...
……
*Σήμερα Σάββατο 14 Ιουλίου το Porto Molo Beach Bar στην Παραλία Αβδήρων
υποδέχεται το REQUEST PROJECT.
Το REQUEST PROJECT είναι ένα DJset (ΝΙΚΟΣ ΚΟΝΤΟΣ) που συνοδεύεται από Live Saxophone (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ) και Vocals (SABRINA MATOLA).
Αυτό που το κάνει ιδιαίτερα δημοφιλές είναι ότι το πρόγραμμα αποτελείται από αγαπημένα τραγούδια (Jazz – Soul – Funk – Disco – House – etc) και διαμορφώνεται αναλόγως τις διαθέσεις του κόσμου!
Έναρξη: 22:00
Είσοδος Ελεύθερη
……
*Κι εκεί που όλοι αναρωτιόμασταν που εξαφανίστηκε τον τελευταίο καιρό ο Ξανθιώτης τραγουδιστής Νίκος Στογιαννίδης, ο ίδιος απρόσμενα χθες ανακοίνωσε από το facebook το νέο του live!!!
-Την Τετάρτη 25 Ιουλίου και ώρα 21:00 θα τραγουδήσει στην κεντρική πλατεία στους Αμαξάδες Ροδόπης για τη γιορτή της Αγίας Μαρίνας που διοργανώνει ο σύλλογος γυναικών του χωριού!
……
*Και κλείνω σήμερα με το κουίζ της ημέρας!!!

-Ποιος γνωστός κομμωτής της Ξάνθης αποφάσισε να πάει διακοπές στη Μύκονο αλλά προς το παρόν δεν έχει παρέα και ρωτάει τις… γειτόνισσές του (στο κομμωτήριο) αν θέλουν να τον συνοδεύσουν;;;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »