*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιουλίου

Απο τα «Ανεμομαζώματα ανεμοσκορπίσματα» του Φανουράκη, στο...ανάγνωσμα Bambino: ”Το Σκορποχώρι”!

31 Ιουλίου
Μια ώρα πριν ξεκινήσει το δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης 31/7 (19.00), ο Μανώλης Φανουράκης εμφανώς "πικαρισμένος" για το "άδειασμα" του δημοτικού συμβουλίου, ανακοίνωσε οτι κυκλφορεί....περιοδικό με τίτλο, "Bambino: ”Το Σκορποχώρι”", το οποίο θα μπορεί να βρει κανείς στο περίπτερο της δημοτικής αρχής...
-Προφανώς "ξέχασε" γρήγορα ο Φανουράκης τα...δικά του «Ανεμομαζώματα ανεμοσκορπίσματα»...! Απο τους "16" υπογράφοντες το σχέδιο ψηφίσματος, πήρε...5 ψήφους! 
-Όλα τα πιάνεις δικές μου...! 
Ιδού και το ανάγνωσμα Φανουράκη:



Bambino: ”Το Σκορποχώρι”.
Απολαυστικό ανάγνωσμα θερινής νυκτός ..


Μια παροιμία λέει ο χειμώνας είναι νοικοκύρης το καλοκαίρι σκορποχώρι. Ανεπιτυχής η προσπάθεια συγκρότησης δημοτικού συμβουλίου καθώς καιρός του σπείρειν καιρός του θερίζειν.

Όταν επιβραβεύεις την ανικανότητα και παρέχεις υψηλή προστασία στις «αθλητικές» επιδόσεις πως να βρεις συνοδοιπόρους; Όταν η βάρκα μπάζει από παντού που ν’αναζητήσεις ναυαγοσώστες;

Το Σκορποχώρι, δημοφιλές αφήγημα του καλοκαιριού, έχει πρωταγωνιστή τον επικεφαλής μιας παράταξης, που τη μετέτρεψε σε ένα συνονθύλευμα εικόνων, σκέψεων και νοημάτων που δύσκολα περιγράφονται.
Είναι ένα κόμικ στριπ που δημιούργησε ο Μπαμπίνο στο οποίο ξετυλίγονται οι αυτοδιοικητικές εμμονές του, η πειραματική του διάθεση πάνω στην αφήγηση της γλώσσας των αυτοδιοικητικών κόμικς.

Επίσης, συμπεριλαμβάνονται εκτενείς σημειώσεις για το 'τι θέλει να πει ο ποιητής' και ποια μέρα

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »