*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Ιουλίου

Επέστρεψε μετά απο 5.5 χρόνια στον Ολυμπιακό ο Βασίλης Τοροσίδης, τί δήλωσε μετά την επιστροφή του στο Λιμάνι.

28 Ιουλίου
Μετά από 5,5 χρόνια ο Βασίλης Τοροσίδης θα φορέσει και πάλι τη φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν την επιστροφή του Έλληνα διεθνούς οπισθοφύλακα με μία λιτή ανακοίνωση, μέσω twitter, που αναφέρει «Καλώς ήρθες σπίτι σου Βασίλη» και συνοδεύεται από μία φωτογραφία του «Τόρο» στα ερυθρόλευκα.
Ο 33χρονος μπακ έμεινε ελεύθερος από την Μπολόνια και ήρθε σε συμφωνία με την ελληνική ομάδα, στην οποία αγωνίστηκε από τον Ιανουάριο του 2007 έως τον Ιανουάριο του 2013, μετρώντας μαζί της 185 συμμετοχές, 17 γκολ και 20 ασίστ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Πειραιώτες δεν γνωστοποίησαν άλλες λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου που υπέγραψε ο παίκτης, ο οποίος αγωνίστηκε αρχικά στο Καμπιονάτο στη Ρόμα, πριν μεταπηδήσει στους «ροσομπλού».
Τοροσίδης: «Να θέσουμε τις βάσεις για να γίνει ξανά πρωταθλητής ο Ολυμπιακός»
Aναλυτικά, οι πρώτες δηλώσεις του στο Olympiacos TV μετά την επιστροφή του στους «ερυθρόλευκους»:
Βασίλη αισθάνεσαι πώς επιστρέφεις στο σπίτι σου, στην οικογένεια σου, ερχόμενος ξανά στον Ολυμπιακό;
«Σίγουρα, όταν είχα φύγει το 2013 είχα πει ότι κάποια στιγμή θέλω να επιστρέψω. Πιστεύω ότι η ομάδα είναι σε ένα ανταγωνιστικό και υψηλό επίπεδο και πρέπει να θέσουμε ξανά τις βάσεις από φέτος για να ξεχαστεί η περσινή χρονιά ώστε να γίνει ξανά ο Ολυμπιακός πρωταθλητής, όπως του αξίζει».
Θα ήθελες επιστρέφοντας στο γήπεδο Καραϊσκάκη να στείλεις κι ένα μήνυμα προς τον κόσμο που θα σε δει να φορές ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα;
«Το μόνο μήνυμα που μπορώ να στείλω στον κόσμο είναι να αγαπά και να αγκαλιάζει την ομάδα, όπως το κάνει όλα αυτά τα χρόνια και να είναι δίπλα μας. Σίγουρα η χρονιά που έρχεται θα είναι μια δύσκολη χρονιά, αλλά τους θέλουμε δίπλα μας, να μας στηρίξουν, γιατί η ομάδα έχει θέσει ξανά υψηλούς στόχους και πρέπει να τους εκπληρώσουμε όλοι μαζί».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »