*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Ιουλίου

Συνελήφθησαν στους Κήπους Έβρου 4 Έλληνες που επιχείρησαν να εισάγουν παράνομα φυσίγγια, λαθραία τσιγάρα και καπνό.

08 Ιουλίου
Συνελήφθησαν το Σάββατο (7-7-2018) το απόγευμα, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 39, 39, 17 (άντρες) και 36 (γυναίκα) ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση των νόμων περί όπλων, περί εθνικού τελωνειακού κώδικα και περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων. 
Συγκεκριμένα, οι δράστες, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων προκειμένου να πραγματοποιήσουν είσοδο στη Χώρα μας. Εκεί, κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε συνεργασία με τελωνειακούς υπαλλήλους εντόπισαν στο εσωτερικό του οχήματος και κατέσχεσαν:
•300 αβολίδοτα φυσίγγια των 9mm
•80 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί
•20 νάιλον συσκευασίες με καπνό, συνολικού βάρους 500 γραμμαρίων, για τον οποίο δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί
•24 συσκευασίες με παιδικά αθύρματα
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υπεβλήθη στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »