*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Ιουλίου

Παππούς ο Θωμάς Ηλιάδης για 2η φορά, ο γιος του Λεωνίδας απόκτησε κοριτσάκι το βράδυ της Πέμπτης! Μια ακόμη ανακοίνωση συμπαράστασης!

20 Ιουλίου
Την δεύτερη εγγονούλα του απόκτησε ο ο γιος του Αντιδήμαρχου Ξάνθης Λεωνίδας Ηλιάδης που κατηγορείται ότι έδωσε δυο χαστούκια στον Μανώλη Φανουράκη, το βράδυ της Πέμπτης γιατί έχει στοχοποιήσει και συνεχώς προσβάλλει τον πατέρα του.
Τώρα πως γίνεται ένας πατέρας και αθλητής που δεν ασχολείται καθόλου με την πολιτική, η σύζυγός του είναι έγκυος και έτοιμη να γεννήσει, να θέλει στα καλά καθούμενα να επιτεθεί σε κάποιον, όταν ουδέποτε έχει δώσει τέτοια αφορμή και όσοι τον γνωρίζουν, ξέρουν και τι σεμνό παιδί είναι...ε, αυτό είναι μια άλλη ιστορία! 
Σημασία έχει οτι κοντά στα "δύσκολα" των τελευταίων ημερών που πέρασε η οικογένεια Ηλιάδη, ήρθαν το βράδυ της Πέμπτης και τα ευχάριστα, αφού ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης Θωμάς Ηλιάδης απόκτησε το δεύτερο εγγονάκι του στο γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης και δεν μπορούσε αυτός ο άνθρωπος-βουνό, να κρύψει τα δάκρυά του στους διαδρόμους της κλινικής! 
Λίγες ώρες πριν συμβεί ωστόσο το ευχάριστο γεγονός, ομάδα συμπολιτών και φίλων του Θωμά Ηλιάδη με σεμνή και λιτή επιστολή της στο "Μ", του εξέφρασε την αγάπη της και την συμπαράσή της για τις συνεχείς επιθέσεις και το μπούλινγκ που δέχεται απο κύκλους τόσο της αντιπολίτευσης, όσο και της συμπολίτευσης, επειδή στηρίζει τον σημερινό Δήμαρχο Ξάνθης και τον βγάζει ασπροπρόσωπο με το έργο του, ως αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ξάνθης.
Δημοσιεύουμε αυτούσια όλη την επιστολή της Ομάδας συμπολιτών-φίλων του Αντιδήμαρχου Θωμά Ηλιάδη μαζί με τις ευχές μας για το δεύτερο εγγονάκι του. Να το χαίρονται.
Η επιστολή αναφέρει τα παρακάτω:
«Στον κύριο ΗΛΙΑΔΗ ΘΩΜΑ, Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ξάνθης, νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε την συμπαράσταση μας, για τον άδικο και απαράδεκτο ψυχολογικό πόλεμο που υφίσταται από ομάδα συμπολιτών μας, προκειμένου να θίξουν την προσωπικότητα του, για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας.
Γιατί αγαπητοί συμπολίτες, επειδή προσφέρει έργο στην πόλη του, εργαζόμενος από τα ξημερώματα μέχρι τη νύχτα πλάι πάντα στα συνεργεία του Δήμου και στα προβλήματα των πολιτών; Βρήκαμε έναν άνθρωπο που προσφέρει έργο και τον πετροβολάμε; Όχι αγαπητοί μου, απευθυνθείτε αλλού και όχι στον αγαπητό κύριο Θωμά Ηλιάδη.
Περιμένουμε μια μεγάλη συγγνώμη από μέρος σας προκειμένου να αποκατασταθεί το κύρος του κυρίου Αντιδημάρχου, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά, γιατί πάντα ανταποκρίνεται με ειλικρίνεια στα αιτήματα μας, δίνοντας άμεσες και σωστές λύσεις.
Με σεβασμό και αγάπη
Ομάδα συμπολιτών-φίλων Αντιδημάρχου Θωμά Ηλιάδη.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »