*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Ιουλίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Τον Ξαρχάκο φέρνει για συναυλία στη Ξάνθη ο Ζαγναφέρης στις 29 Αυγούστου...

10 Ιουλίου
*Την Τετάρτη 29 Αυγούστου, στον υπαίθριο χώρο του Κολυμβητηρίου της Ξάνθης η Άλκηστις Πρωτοψάλτη συναντά τον Σταύρο Ξαρχάκο και δίνουν μια μουσική παράταση στο όνειρο, στη συναυλία που διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο για το κοινό!!!
Την υπέροχη αυτή συνάντηση θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε και στην Ξάνθη. Ο Σταύρος Ξαρχάκος θα βρίσκεται επί σκηνής μαζί με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη σε ένα πρόγραμμα που θα διευθύνει ο ίδιος και κατά την διάρκεια του οποίου θα ακουστούν τα ωραιότερα τραγούδια του, χρωματισμένα  με την διακριτική και ακριβή ερμηνεία της ερμηνεύτριας.
Μαζί τους και οκταμελής ορχήστρα αποτελούμενη από εκλεκτούς μουσικούς.
Η Συνάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ήταν τελικά… Η Συνάντηση που ζητούν όλοι και αυτήν την χρονιά. Η μοναδική αυτή συνεργασία ξεκίνησε τον Μάιο του 2017 –  έκανε έναν πλήρη και απόλυτα επιτυχημένο κύκλο στα μεγάλα θέατρα και πόλεις της Ελλάδας – για να φτάσει στην Αθήνα τον περασμένο Σεπτέμβριο με 2 μεγαλειώδεις soldout συναυλίες στο Ηρώδειο!
Σε αναμονή λοιπόν!
……
*Χαμός έγινε την περασμένη Παρασκευή 6 Ιουλίου στην πρώτη Ελληνική βραδιά  Ladies Night του My Club για φέτος το καλοκαίρι!
-Οι Ladies Night θα συνεχιστούν κάθε Παρασκευή στο My για όλη την Καλοκαιρινή σαιζόν με είσοδο EΛEYΘEPH μέχρι τις 1.30 και ΔΩPEAN το πρώτο ποτό για OΛEΣ τις γυναίκες μέχρι τις 1.30!!!
Οι πόρτες ανοίγουν στις 23:00.
Kρατήσεις: 25410 73536 & 693-6688226
……
*Αν και δεν ήταν ιδανικές οι καιρικές συνθήκες, τελικά την Κυριακή 8 Ιουλίου στις 21:00 διοργανώθηκε στο Beach Bar «Porto Molo» στην παραλία των Αβδήρων το πολυαναμενόμενο και φαντασμαγορικό Fashion Show για την οικονομική υποστήριξη των παιδικών χωριών SOS Θράκης στην Αλεξανδρούπολη και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία και την παρουσία πολύ κόσμου!
……
*Στο Fashion Show, την περασμένη Κυριακή το βράδυ στο Porto Molo, είχε και… oriental χορό από την εκρηκτική Δέσποινα που εντυπωσίασε τους πάντες με τις εκπληκτικές χορευτικές της ικανότητες στο χορό της κοιλιάς αλλά και τις «ανατολίτικες» φιγούρες της!
……
*Όπως σας είχα ενημερώσει την περασμένη εβδομάδα, οι Ξανθιώτες τραγουδιστές και ζευγάρι στη ζωή, Γιώργος Κουμουλίδης και Γεωργία Ταστσόγλου, μαχί με τους μουσικούς τους Μάριο Κιοσσέ στα πλήκτρα, Γιάννη Γαβριηλίδη στο μπουζούκι και Γιάννη Αντωνίου στο σάζι, χθες Δευτέρα τραγούδησαν σε γλέντι γάμου στην Ακτη Resort στο μαγευτικό νησί της Πάρου!
-Ιδού και οι 5 Ξανθιώτες καλλιτέχνες καρέ – καρέ από την αναχώρησή τους στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης, το αεροπορικό ταξίδι τους και την άφιξή τους στην πανέμορφη Πάρο! Θαυμάστε τους!
……
*Μια μέρα νωρίτερα όμως και συγκεκριμένα την Κυριακή 8 Ιουλίου, το 5μελές Ξανθιώτικο συγκρότημα είχε Live συναυλία στον χορό του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμωνα στη Χρυσούπολη Καβάλας όπου παραβρέθηκαν πάνω από 1.000 άτομα για να τους απολαύσουν!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »