*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Ιουλίου

Ποδηλατώντας στη γη των προγόνων μου, με το Βασίλη Καρυοφυλίδη, το ταξίδι που άρχισε από τις Αχαρνές Αττικής από τις 16 Ιουλίου 2018 με προορισμό την Τραπεζούντα

29 Ιουλίου

Το ταξίδι που άρχισε από τις Αχαρνές Αττικής από τις 16 Ιουλίου 2018 με προορισμό την Τραπεζούντα, την γη των προγόνων μου, ο Βασίλης Καρυοφυλίδης με το ποδήλατό του, με στόχο να αναδείξει το αρχαίο θέατρο των Αχαρνών, τον βρίσκει σήμερα Σάββατο το απόγευμα στην Αλεξανδρούπολη τελευταία πόλη της Ελλάδας, με προορισμό την Πατρίδα.
Μάλιστα το μέρος που επελέγη για τη στάση είναι το μνημείο του Πόντιου αγωνιστή, όπου θα βρίσκεται στις 19.00, όπου και θα του γίνει υποδοχή.
Όπως αναφέρει ο Βασίλης Καρυοφυλίδης, «χθες -αν και για 3 μόλις χιλιόμετρα που μας έπιασε η βροχή πριν φτάσουμε στο Θρυλόριο Κομοτηνής- ήταν πολύ συγκινητική η αγκαλιά των Θρυλοριτών!
Αφού μας υποδέχθηκαν στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποντίων Θρυλορίου «Η Κερασούντα και το Γαρς» και μας έστρωσαν να φάμε, συνεχώς έρχονταν άτομα να μας ευχηθούν να επιτύχουμε το στόχο μας.
Εμείς από την πλευρά μας ενημερώσαμε για τη δράση μας, που σκοπό έχει την ανάδειξη του αρχαίου θεάτρου Αχαρνών, και μοιραστήκαμε τις εντυπώσεις μας από τις περιοχές που περάσαμε μέχρι τώρα και όχι μόνο.
Σας ευχαριστούμε όλους που αγκαλιάσατε και αγκαλιάζετε την αποστολή «Αχαρνές – Τραπεζούντα - Αχαρνές: Ποδηλατώντας για τον πολιτισμό».
Σήμερα στις 19:00 θα είμαστε στην Αλεξανδρούπολη, στο μνημείο του Πόντιου αγωνιστή!».
Χορηγός επικοινωνίας της δράσης είναι και η εφημερίδα ΕύΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ και το το site http://efxinospontos.gr/



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »