*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Ιουλίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Η φωτογραφία ντοκουμέντο της σύλληψης του Φανουράκη στο γήπεδο της Ξάνθης (10-2-2010)

21 Ιουλίου
Προσοχή! Προσοχή! Μπορεί να είναι μοντάζ;! Ο Μανώλης Φανουράκης με τους αστυνομικούς την ώρα που τον συλλαμβάνουν μπροστά  στον πάγκο του Άρη Θεσσαλονίκης. Sorry… Ο Λεωνίδας Ηλιάδης φταίει για όλα!
…………………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Quiz για δυνατούς λύτες. Λέξη, ταυτόσημη της λέξης “χειροδικώ”, πιο βαριάς μορφής μιας και προϋποθέτει κάνα δυο-τρεις μέρες νοσηλείας σε νοσοκομείο!!! Φοριέται τελευταία με επιτυχία στη Ξάνθη
(Ο Αντώνης Βαρβατσούλιας στο fb)
-Ωχ… ξεκίνησαν και τα… ανέκδοτα για τον Φανουράκη!
…………………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Στην Εθνική οδό Ξάνθης-Ελληνοβουλγαρικών συνόρων και δη στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μύκης, έχουν συμβεί πολλάκις αμέτρητα ατυχήματα.
Πόσα αυτοκίνητα άραγε, έχουν πέσει στην κοίτη του ποταμού της περιοχής του Εχίνου; Έχουμε χάσει το λογαριασμό πια..
(Ο Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Ιρφάν Χατζηγκενέ, για την τοποθέτηση στηθαίων στην εθνική οδό Ξάνθης-Ελληνοβουλγαρικών συνόρων)
-Κι εμείς… τον αριθμό των θυμάτων!

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Ωραίες στιγμές αναμένεται να ζήσουμε στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Τετάρτης 25 Ιουλίου αφού εκτάκτως στις 20.00  θα γίνει και σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης σε έκτακτη συνεδρίαση και ένταξη θέματος στην ημερήσια διάταξη.
-Κύριε Πρόεδρε, υπάρχει η δυνατότητα με το κινητό του Μανώλη Φανουράκη να δούμε και το βίντεο του αγώνα Ξάνθη - Άρης Θεσσαλονίκης 1-1 που φαίνεται κάποιο… «αόρατο» χέρι να σπάει το… πλέξι-γκλας του πάγκου του Άρη;
Προκειμένου να δοθεί μια σκληρή απάντηση σε αυτούς που τον λασπολογούν τον ευγενή επικεφαλής της Κοινωνίας Δημοτών;
……
*Πάντως αν κατάλαβα καλά… τελικώς ο υιός (αλλά και ο πατήρ) Θωμάς Ηλιάδης, θα δικαστούν δυο… φορές!
Μια από την τακτική δικαιοσύνη και μια από τους… Ανταμπούφη, Μούρκα, Αλέκο Κυριακίδη, Τσέπελη, Μιχάλη Ρεκάρη, Χαριτωνίδου, Σιαμπάν Μπαντάκ, Τσεγγελίδη και άλλους… «8»!
-Πρόταση της στήλης. Μήπως πρέπει κύριε Πρόεδρε να προσκληθούν και οι δικηγόροι των δυο πλευρών; Μήπως πρέπει να προσκομισθεί και η… ιατρική γνωμάτευση για την 2ήμερη παραμονή του Φανουράκη από τα… βαριά τραύματα στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Ξάνθης;
-Προκειμένου να απολογηθεί και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης Κώστας Μαλάκης για την ιστορική φράση που είπε στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή»; Ντρέπομαι που έφτασαν στο έσχατο αυτό σημείο, για μια ασήμαντη πράξη!!!;
……
*Αλήθεια κύριε Ανταμπούφη, η δίκη της Χρυσής Αυγής ποιόν...αιώνα θα ολοκληρωθεί τελικώς; Τον 22ο ή τον 23ο;

ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΠΑΝΤΕΣ «ΣΙΩΠΗΣΑΝ»!
Όταν ο Φανουράκης επετέθη στον πάγκο 
του Άρη Θεσσαλονίκης πετώντας… αντικείμενα!
Επειδή περίσσεψε η υποκρισία πάλι αυτές τις μέρες κι έτσι απλά για την ιστορία, να υπενθυμίσω σε αυτούς που έπαθαν αμνησία και ιδίως στο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης που κοντεύει λόγω Ανταμπούφη να εξελιχθεί σε… Φανουρακικότερος του Φανουράκη, ένα από τα απλά σχόλια του Αθλητικού τύπου τον Φλεβάρη του 2010 για τον τότε Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Μανώλη Φανουράκη στο παιχνίδι Ξάνθη - Άρης Θεσσαλονίκης 1.1
«Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους, οπαδός που ήταν στις εξέδρες (σ.σ. ο τότε αντιδήμαρχος Μανώλης Φανουράκης), κινήθηκε απειλητικά προς τον πάγκο του Άρη, πετώντας αντικείμενα, ωστόσο με έγκαιρη επέμβαση των αστυνομικών Αρχών απομακρύνθηκε άμεσα από το γήπεδο, δίχως να προκληθεί περαιτέρω αναστάτωση».
-Κάποιες άλλες βέβαια έγραψαν και για… σπάσιμο του πάγκου του Άρη Θεσσαλονίκης!...
Εννοείται βέβαια ότι όλοι αυτοί… έγραφαν… ασύστολα ψέματα, διότι δεν είναι δυνατόν ένας αντιδήμαρχος αθλητισμού και πολιτισμού παράλληλα, να κάνει τέτοια πράγματα! ΝΤΡΟΠΗ σας λασπολόγοι…!
Και εννοείται ότι συμπολίτευση και αντιπολίτευση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης την περίοδο εκείνη με πρώτο και καλύτερο τον Ανταμπούφη, ΕΣΙΩΠΗΣΑΝ! ΑΠΑΝΤΕΣ!
-Άλλωστε αθωώθηκε ο κύριος Φανουράκης στη δίκη που έγινε… Με δικηγόρο τον κύριο Θ. Ξυνίδη βέβαια, αν και αντιδήμαρχος του Δημάρχου Λάκη Στυλιανίδη!

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ!
«Παρακαλούσε» ο Πούλιος τον Θωμά Ηλιάδη 
να κατέβει μαζί του στις δημοτικές εκλογές του 2010!
Αποκάλυψη τώρα. Την περίοδο εκείνη βέβαια (παραμονές εκλογών του 2010) πήγαινα σχεδόν σε καθημερινή βάση στο Μαριπόσα της Βιργινίας και μάλιστα τις περισσότερες φορές με τον Σταύρο Βλαχόπουλο, αδελφικό φίλο του Μανώλη Φανουράκη, ωστόσο θα σας κάνω μια αποκάλυψη.
Αυτόν λοιπόν που σήμερα η παράταξη του Φανουράκη θεωρεί… ανίκανο αντιδήμαρχο, αμόρφωτο, που δεν μιλάει καλά τα ελληνικά κλπ ήταν αυτή που πρώτη πλησίασε με πρωτοβουλία του ιδρυτή και αρχηγού της Χρίστου Πούλιου τον Θωμά  Ηλιάδη, πιέζοντάς τον να κατέβει… υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μαζί της!
Μάλιστα αν δεν με απατάει η μνήμη μου, σε κάποια ραντεβού από τις συναντήσεις του με τον κύριο Θωμά Ηλιάδη ο Πούλιος είχε μαζί του και τον φίλο μου Κώστα Γαβριηλίδη…
-Τελικά ο Τσέπελης κατάφερε να πείσει τον Θωμά να κατέβει με το συνδυασμό του Λάκη Στυλιανίδη, γνωρίζοντας την υψηλή δημοτικότητά του στους Πόντιους και παίρνοντας μάλιστα με την 3σταυρία και ο ίδιος πολλές ψήφους!
-Όλα αυτά μέχρι το 2014. Όταν ο Ηλιάδης ακολούθησε τον Δημαρχόπουλο κι έγινε αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών στη θέση του Τσέπελη… μπήκε αμέσως στο στόχαστρο από Ξυνίδη, Φανουράκη και Τσέπελη! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »