*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Ιουνίου

ΜΠΟΥΦΕΣ, ΕΔΕΣΜΑΤΑ, ΚΡΑΣΙΑ και SELFIES στο Χατζιδάκειο με απόφαση... Ζαγναφέρη-Πουσπουρίκα! Χωρίς απόφαση της Επιτροπής...

19 Ιουνίου
Τιμούμε την Οργάνωση ΑΧΕΠΑ για το φιλανθρωπικό έργο της, δεν τιμούσε την έπαρση των μελών της
*Δεν γνώριζαν τίποτα τα ΜΕΛΗ της Επιτροπής, είπε ψέματα ο Ζαγναφέρης στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» ρίχνοντας το «μπαλάκι» στα μέλη της
ΜΠΟΥΦΕΣ, κρασιά, λογική μπουρζουαζίας  και… selfies στο fb. Με μια απόφαση για την οποία τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής είχαν πλήρη άγνοια και «πήραν» οι Μέτιος, Ζαγναφέρης, Πουσπουρίκας και Παπαχαβιάρης χωρίς καν να ρωτήσουν κανέναν έστω και… τυπικά, οι οργανωτές του 19ου Συνεδρίου της ΑΧΕΠΑ έκριναν ότι έπρεπε εκτός από την εκδήλωση που έκαναν σε ξενοδοχείο της πόλης με γεύματα και βραβεία, να κάνουν και εκδήλωση στο Χατζιδάκειο με… μπουφέδες, εδέσματα και κρασιά θέλοντας προφανώς με τον τρόπο αυτό να κάνουν και προσωπική… επίδειξη!!
Κι όλα αυτά ενώ όπως κατήγγειλε και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Φώτης Καραλίδης, επί 4 χρόνια η Περιφέρεια ΑΜΘ στην ουσία έχει αφήσει αναξιοποίητο εντελώς τον Πολυχώρο και όλα λειτουργούν λίαν επιεικώς… παράτυπα για να μην χρησιμοποιήσουμε άλλη πιο σκληρή γλώσσα.
Στην εκπομπή μάλιστα «Ανοιχτή γραμμή» του Xanthi channel όταν ρωτήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης αν από δω και πέρα μπορούμε να λέμε και… Ταβέρνα ο… Μάνος Χατζιδάκις, επέρριψε τις… ευθύνες στην… Επιτροπή που όπως είπε αποφάσισε να διοργανώσει την συγκεκριμένη «ειδική εκδήλωση» με τον τρόπο αυτό, στον πολυχώρο Μάνος Χατζιδάκις και όχι στο ξενοδοχείο…! Μάλιστα τις συγκεκριμένες φωτογραφίες εκτός από την ανάρτησή τους στο fb απέστειλαν και στα ΜΜΕ ο Πρόεδρος και τα Μέλη της ΑΧΕΠΑ Ξάνθης.
(σ.σ. Ξεχωριστό ρεπορτάζ για την εκδήλωση έχουμε στη σελίδα 4)
Βεβαίως κατανοούμε ότι ο Πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ Ξάνθης Γιώργος Μυλωνάς (σ.σ αποτυχών υποψήφιος για την νέα ΝΟΔΕ),  διαθέτει κάβα ποτών και ενδεχόμενος να ήθελε να κάνει… επίδειξη και των κρασιών του δεν κατανοούμε όμως πως ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΕΙ καν η Επιτροπή Διαχείρισης δόθηκε το κτίριο για μια τέτοια εκδήλωση με… μπουφέδες, κρασιά και εδέσματα, λες και επρόκειτο για ταβέρνα… πολυτελείας!

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ: ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΕΑ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ
Μιλώντας στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» ο γιατρός και μέλος της Επιτροπής Ιπποκράτης Καμαρίδης διέψευσε τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη τονίζοντας ότι «ουδέποτε ενημερώθηκε ως μέλος της Επιτροπής ότι η συγκεκριμένη αίθουσα θα δοθεί στην Οργάνωση ΑΧΕΠΑ προκειμένου να κάνει εκδήλωση με…μπουφέδες και κάβες»!
-Αν είχε ωστόσο ενημερωθεί, θα ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο! Άγνοια για την μετατροπή του Χατζιδάκειου σε ταβέρνα…πολυτελείας ωστόσο, είχε και ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Πασχάλης Λύρατζης που δεν έκρυψε την έκπληξή του και διερωτήθηκε γιατί δεν έγινε στο ξενοδοχείο και το συγκεκριμένο «δείπνο» όπως το χαρακτήρισε η ΑΧΕΠΑ Ξάνθης.

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΧΕΠΑ ΞΑΝΘΗΣ

Από την πλευρά της η οργάνωση ΑΧΕΠΑ Ξάνθης με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν στη «Ανοιχτή γραμμή» εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Ξάνθη, 18/06/2018
Τμήμα Ξάνθης Προς: ΜΜΕ Ξάνθης
Δελτίο Τύπου
Η ΑΧΕΠΑ είναι μια σοβαρή οργάνωση κοντά 100 χρονών η οποία έχει προσφέρει μέγιστο φιλανθρωπικό έργο στην Ελλάδα, όπως το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και η νέα πτέρυγα του νοσοκομείου Ευαγγελισμού, φαρμακευτικό υλικό, υποτροφίες κ.α.
 Το Πανελλήνιο Συνέδριο, με συμμετέχοντες από Αμερική, Ευρώπη αλλά και όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη, με μεγάλη επιτυχία. Στο κλείσιμο του συνεδρίου, πραγματοποιήθηκε συναυλία, ανοιχτή προς το κοινό της πόλης μας, στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης, προς τιμή του Ξανθιώτη Μάνου Χατζιδάκι.
Όπως σε κάθε τέτοια εκδήλωση υπήρχε μπουφές για όσους την παρακολούθησαν. Ας μην αμαυρώσουμε την εικόνα, ίσως του πιο επιτυχημένου Συνεδρίου ΑΧΕΠΑ, που είναι διαφήμιση για την πόλη μας».
ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ «Μ»
Κύριε Γιώργο Μυλωνά, τέτοιου είδους εκδηλώσεις με μπουφέδες, μεζέδες και κρασιά να τις κάνατε στο ξενοδοχείο που μισθώσατε! Ή σε κάποιον άλλον χώρο…!
-Την εικόνα λοιπόν την αμαυρώσατε μάλλον εσείς με την «έπαρση»  και την πρόσβαση στην «εξουσία» ώστε να πάρετε ΕΡΗΜΗΝ των άλλων μελών την άδεια και να διοργανώσετε μια τέτοια εκδήλωση στο συγκεκριμένο χώρο, μια εκδήλωση που δεν «τιμάει» το Χαζιδάκειο…!
-Και άντε για τον Ζαγναφέρη ή τον Μέτιο και πόσο μάλλον για τον Παχαβιάρη δεν απορούμε πλέον σε τίποτα….
Απορούμε όμως πως «ανέχτηκαν» αυτή την εικόνα ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης και ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γ. Χατζηθεοδώρου. --Μάλλον τους πιάσανε...«εν ύπνω»!; 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »