*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Ιουνίου

See Through Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, η Μανά και οι ειδήσεις με άλλο στυλ...

02 Ιουνίου
Όποιος τα μεσημέρια στα τσίπουρα πορπατεί και μετά πηγαίνει στα… δημοτικά συμβούλια, αυτό παθαίνει Κυριάκο μου! Όλη την ώρα κρατάει το κεφάλι του…!
……………………..
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Γράφει γνωστός αντιΔημαρχοπουλικός δημοσιογράφος με ένταση:
«Ασφαλτοστρώσεις οδών και πάλι στην περιοχή του Πούρναλικ από τον Δήμο «πρότυπο», τη στιγμή που σε κεντρικά σημεία της πόλης, το οδόστρωμα είναι σε κάκιστη μορφή».
-Σωστός ο μάγκας… Μόνο οι πλούσιες συνοικίες και το κέντρο της πόλης έχει ανάγκη από ασφαλτοστρώσεις. Το Πούρναλικ ας μείνει στις… λακούβες!
-Φανουράκειος λογικό και αυτό;
……
*Ο Σύλλογος Πελοποννησίων Ξάνθης «Ο γέρος του Μοριά» προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του να παρευρεθούν στη γενική συνέλευσή του που θα γίνει στις 11 το πρωϊ της Κυριακής 3 Ιουνίου στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ξάνθης.
"Στη γενική συνέλευση θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τα νέα μέλη του συλλόγου και θα ακολουθήσουν εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου", σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.
-Για να δούμε πόσοι θα ανταποκριθούν, γιατί οι Πελοπονήσιοι αφθονούν στην πόλη μας.
……
*Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί διαμαρτύρεται ο Αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης Κυριάκος Παπαδόπουλος, επειδή σχολιάσαμε το τσίπουρο που έπινε με την Διευθύντρια της  Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Ξάνθης, σε ταβερνάκι κάτω από το «Μαχητή» το μεσημέρι της Τρίτης που συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο.
-Αν ο Κυριάκος ήθελε να μην τους δουν, μπορούσε να επιλέξει ένα άλλο μαγαζί…
……
*Και στο φινάλε ο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης τι επακριβώς ήθελε να αποδείξει με την συγκεκριμένη δημόσια εμφάνιση;
-Ότι οι σχέσεις της δημοτικής αρχής με την διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών είναι…άψογη;
Δικό τους θέμα, αλλά αν η κυρία Μανά ήθελε να σας στηρίξει λίγο φίλτατε Κυριάκο, θα έκαναν οι Μηχανικοί της Τεχνικής Υπηρεσίας την μελέτη της πεζογέφυρας των Κιμμερίων και δεν θα την ανέθετε σε ιδιώτες…με αποτέλεσμα να καθυστερήσει τουλάχιστον ένα 6μηνο με τον τρόπο αυτό!!!
-Έτσι για να τα λέμε όλα…
……
*Και βέβαια εμείς τουλάχιστον δεν ξεχνάμε ότι στις εκλογές του 2014, ο «αδύναμος κρίκος» της παράταξης Δημαρχόπουλου ήταν η Σταυρούπολη, γιατί καθόλου μα καθόλου καλά δεν πήγε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος…
-Αυτό μπορεί να μας το εξηγήσει ο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος; Γιατί είναι η μεγάλη μου απορία…
……
*Γνωστοποιείται εις τους Χριστιανούς της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου ότι, την Τετάρτη 6 Ιουνίου και ώρα 19:30 στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Ερασμίου, θα τελεσθή η Ακολουθία του Αγιασμού και θα αναγνωσθούν οι Ευχές της Εκκλησίας μας για την ανομβρία δεόμενοι όπως Κύριος ο Δημιουργός της φύσεως αποστείλει τη γη όμβρους ειρηνικούς, προς καρποφορίαν και αμοιβήν του μόχθου των γεωργών.
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Επιχειρηματικές συναντήσεις στο πλαίσιο της 4ης Θρακο-Μακεδονικής «Synergia» το Σάββατο 9 Ιουνίου στη Δράμα
Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά τη Θρακο-Μακεδονική «Synergia» Προώθησης Τοπικών Προϊόντων, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στη Δράμα το Σάββατο 9 Ιουνίου.
Κατά τη διάρκειά της θα διοργανωθούν επιχειρηματικές συναντήσεις (B2B) μεταξύ των τοπικών παραγωγών και επιχειρήσεων του τουριστικού χώρου, επαγγελματιών της εστίασης-αναψυχής και φορέων κατανάλωσης, για τη διερεύνηση περαιτέρω συνεργασιών. Οι συναντήσεις θα γίνουν από τις 12.00 μέχρι τις 18.00 σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο κτίριο του Διοικητηρίου Δράμας.
Κατηγορίες δραστηριότητας των τοπικών παραγωγών: Ζυμαρικά, αλεύρι, γαλακτοκομικά, ποτά-αναψυκτικά, αρωματικά-φαρμακευτικά, μέλι-γλυκά, φρούτα, λαχανικά, όσπρια, οικοτεχνία, κρέας, ψάρια, λάδι-ελιά, ξηροί καρποί.
Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στις επιχειρηματικές συναντήσεις θα πρέπει μέχρι την 1η Ιουνίου να δηλώσουν συμμετοχή για ποιες από τις κατηγορίες προϊόντων ενδιαφέρονται και τον χρόνο που μπορούν να διαθέσουν για συναντήσεις με τους παραγωγούς. Η συμμετοχή δεν έχει οικονομική επιβάρυνση.
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής εδώ. Λίστα εκθετών εδώ. Τηλεφωνική επικοινωνία στα 25213 51239 (Δήμητρα Κυπριτσή), 25213 51244 (Ιωάννα Σαρίγκολη) και 25213 51316 (Αντώνης Αντωνιάδης).

Στη Ξάνθη πότε θα ‘ρθεί η Κουντουρά, κυρία Ούτση;
Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης βρέθηκε η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά την περασμένη Πέμπτη.
Αρχικά επισκέφτηκε το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Ευάγγελο Λαμπάκη στο γραφείο του στο Δημαρχείο, ενώ στη συνέχεια, μετέβη στο Επιμελητήριο Έβρου, προκειμένου να παραβρεθεί σε σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης Κώστας Χατζημιχαήλ, οι Δήμαρχοι Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης, Σουφλίου Βαγγέλης Πουλιλιός, Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, ο πρόεδρος των επαγγελματικών Σαμοθράκης Γιάννης Γλήνιας, ο πρόεδρος του σωματείου καφέ εστίασης της Αλεξανδρούπολης Γιώργος Αλαβάντας, καθώς και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ΑΜΘ
-Στην Ξάνθη πότε θα ρθει τελικά κυρία Ούτση η κυρία Κουντουρά;  Τόσο ακριβοθώρητη ώστε να μην έχει χρόνο να περάσει κι από τον Νομό μας μια φορά;
Οι πρωτοποριακές δράσεις της «Φιλαναγνωσίας»
Η διοργάνωση του "Crime poetry café" που έγινε στη "Φιλαναγνωσία" σηματοδοτεί την… αρχή του τέλους (θα ακολουθήσει ο διαγωνισμός φιλοσοφίας για παιδιά) μια εντυπωσιακής χρονιάς γεμάτης από καινοτόμες και πρωτόγνωρες ιδέες, που επισφραγίζεται με την έκδοση ενός εντύπου με τα έργα των μαθητών
Στη διάρκεια του "Crime poetry café", μιας ημέρας αφιερωμένης στη βιωματική εκμάθηση της ποίησης, οι μαθητές διάβασαν έργα τους και έδειξαν την πρόοδο που έκαναν όλη τη χρονιά, μέσα από την αξιοθαύμαστη δουλειά που συντελείται στη "Φιλαναγνωσία" στον χώρο των γραμμάτων.
Θα επανέλθουμε με τον διαγωνισμό φιλοσοφίας, καθώς και με μια συνολική αποτίμηση της φετινής χρονιάς.
IndeXanthi.gr
Εκδήλωση για τον GDPR (Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων) 
την Παρασκευή 8 Ιουνίου στο Elisso
H Εταιρεία (ΕΝΑΡΓΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ Μ.Ε.Π.Ε.) διοργανώνει εκδήλωση με θέμα τον GDPR (Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων) με ιδιαίτερη μνεία στον τομέα της Υγείας.
Η εκδήλωση είναι ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο.
Η εκδήλωση προγραμματίστηκε να διεξαχθεί την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 και ώρα 5 - 7 μ.μ στο ξενοδοχείο Elisso. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Σταύρος Συνοδινός, που διατελεί εδώ και 6 έτη Σύμβουλος της Εταιρείας μας σε θέματα ποιότητας και ISO.
Η εκδήλωση αυτή θα έχει ένα σεμιναριακό μέρος (για το οποίο θα χορηγηθούν πιστοποιητικά στους συμμετέχοντες), το οποίο θα ακολουθήσει συζήτηση με αφορμή τς δυσκολίες, τις ασάφειες και τα κενά που προκύπτουν στην εφαρμογή των όσων προβλεπονται από τον Κανονισμό.
Σημειώνεται ότι τόσο η συμμετοχή όσο και τα πιστοποιητικά παρακολούθησης θα είναι δωρεάν.
Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στην εκδήλωση.
Με τιμή,
Δρ. Βασίλειος Παπαδόπουλος
Ιατρός Παθολόγος - Βιολόγος
Αυτός είναι το 78χρονο ΤΕΡΑΣ που αποπλανούσε ανήλικα στις Σέρρες
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 78χρονου, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της αποπλάνησης παιδιών κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.
Πρόκειται για τον ΛΕΠΗΝΙΩΤΗ Ιωάννη του Κωνσταντίνου και της Ζωής γεννηθείς την 21-8-1940 στις Σέρρες.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, η οποία έχει ισχύ έως την 30 Ιουνίου 2018, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23210-90918 και 23210-90805 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »