*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Ιουνίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Ο Ηλίας Καμπακάκης στο My, νέο τραγούδι για την Έλσα Καρυώτη..

27 Ιουνίου
*Συνεχίζονται οι εκπλήξεις στο My Club με ακόμη έναν διαγωνισμό!
Παίξτε και κερδίστε ένα μπουκάλι Vodka Stoli για ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ για να διασκεδάστε αυτό το Σάββατο 30 Ιουνίου με τον καταπληκτικό Hλία Kαμπακάκη!!!
Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό...
1ο. Κάνετε like και σχόλιο στην δημοσίευση του My Club στο Facebook (myclubxanthi)
2o. Κάντε tag ένα φίλο σας
3ο. Κοινοποιήστε το Δημόσια στο τοίχο σας
Ο νικητής θα ανακοινωθεί μετά το μεσημέρι του Σαββάτου. (Ισχύει για 4 άτομα και επάνω...).
Καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση...!!!
-Τηλ. επικοινωνίας: 25410 73536
……
*Επιτέλους, η Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια Έλσα Καριώτη (συμμετέχουσα στο περσινό «Rising Star του ΑΝΤ1), μας αποκαλύπτει από το Facebook τον τίτλο του νέου της τραγουδιού που είναι «Λεπτομέρεια» αλλά και το ότι κυκλοφορεί επίσημα σε CD single την Δευτέρα 2 Ιουλίου!
-Στο νέο τραγούδι της Έλσας μουσική & στίχους έγραψαν οι Αντώνης και Δημήτρης Παπαβομβολάκης οι οποίοι έκαναν επίσης την ενορχήστρωση αλλά και την παραγωγή και κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρεία «Music Row Showcase – Δικτυογραφική»!
-Η «Λεπτομέρεια» είναι ένα τραγούδι γεμάτο ευαισθησία, δύναμη αλλά και λυρισμό. Ένα ερωτικό τραγούδι με εσωτερική δύναμη, που αναδεικνύει μοναδικά την ερμηνευτική δεινότητα της πρωτοεμφανιζόμενης τραγουδίστριας η οποία… ήρθε για να μείνει. Η μουσική του θα σας ταξιδέψει. Η ερμηνεία της θα σας σημαδέψει.
-«Καλοτάξιδο» Έλσα!
……
*Το Beach Bar Porto Molo στην παραλία Αβδήρων υποδέχεται σήμερα Πέμπτη 28/06 και ώρα 22:00 την πανσέληνο του Ιουνίου με το καθιερωμένο Full Moon πάρτι για να ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις η νέα καλοκαιρινή σεζόν!
Πρέπει να απολαύστε το ποτό, το cocktail ή το φαγητό σας με θέα τη θάλασσα.
Music: Vitapi &DJ Kostas!
-Μακάρι να το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες και να απολαύσουμε την εντυπωσιακή πανσέληνο στο υπέροχο περιβάλλον του Porto Molo στην παραλία των Αβδήρων!
……
*Σήμερα Πέμπτη από τις 21:30 απολαύστε στο BAISER cafe-bar το απόλυτο cocktail του καλοκαιριού «Aperol Spritz» ΜΟΝΟ με 5 ευρώ και κερδίστε συλλεκτικά δώρα!!
……
*Την Κυριακή 24 Ιουνίου στον αύλειο χώρο του Γηροκομείου Ξάνθης πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση – αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι «ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΕΜΠΕΤΕΣ ΤΟΥ ΝΤΟΥΝΙΑ», με μουσική, τραγούδι και χορό.
Σημαντική εθελοντική βοήθεια παρείχαν για την διοργάνωση αυτής της γιορτής φιλανθρωπικού χαρακτήρα οι μουσικοί Ιωάννης Καδόγλου (μπουζούκι, τραγούδι), Χρήστος Παπακωνσταντίνου (μπαγλαμάς, τραγούδι), Ελένη Σιμίκογλου (τραγούδι), Αλέξανδρος Παπακωνσταντίνου (κιθάρα τραγούδι).
……

*Την εκδήλωση μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους ο δημοτικός σύμβουλος Ιορδάνης Χατζηευφραιμίδης που εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Ξάνθης, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ε.Β.Ε. Ξάνθης κ. Σπύρος Κάλφας, κ. Χρήστος Παμπουκίδης και η κ. Μαριάνθη Μαλλιαρουδάκη, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κοινωνικού Κέντρου «Σταύρος Χαλιορής» κ. Γιώργος Παραστατίδης και πλήθος Ξανθιωτών αλλά και φίλων του ιδρύματος από γειτονικές πόλεις. Φυσικά στη συναυλία είδα και την πρώην αρχηγό των μαζορετών Φιφή Χατζηστόϊκου....!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »