*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Ιουνίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Η επίθεση του Αργύρη Κατσίκα στο ΚΚΕ και τα καλύτερα παραπολιτικά...

01 Ιουνίου
Ομολογώ ότι οι «παρουσίες» του Φανουράκη στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, έχουν… Ποιότητα!
……………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Απόντες, για πολλοστή φορά, οι κυβερνητικοί βουλευτές, από τη   σύσκεψη   της   Τρίτης   29   Μαΐου,   για   τα   προβλήματα   των κτηνοτρόφων   του   Νομού   μας,   παρότι   προσκλήθηκαν, αποδεικνύοντας   την   αδιαφορία   τους   για   τα   πραγματικά προβλήματα του τόπου.
(Από την ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης)
-Ε καλά δεν ήταν και οι μόνοι που απουσίαζαν… Πρώτοι και καλύτεροι οι… ίδιοι οι κτηνοτρόφοι!
……………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
"Στις εκλογές του 2015 στην Τουρκία, στο Γενικό Προξενείο της Κομοτηνής ψήφισαν 58 άτομα, Τούρκοι πολίτες, από τους οποίους 17 ή 18 ψήφισαν το κόμμα του Ιντζέ. Άρα η παρουσία του στη Θράκη μπορεί να έχει προεκλογικά χαρακτηριστικά αλλά δεν γίνεται για άγρα ψήφων. Ήρθε για να δείξει ότι αν εκλεγεί θα στηρίξει τους εθνικούς σχεδιασμούς της Τουρκίας…
(Ο Σάββας Καλεντερίδης στον Real News)
-Μαύρος λύκος, κόκκινος λύκος…Λύκος θα είναι πάντα!

ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ
*Έκανα μια πρόγνωση. Ότι Μανώλης Φανουράκης και ο «υποβολέας» του, θα τον βγάλουν τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Ξάνθης Μαρίνο Σδρέβανο, πρώτο σε σταυρούς δημοτικό σύμβουλο στις επόμενες φορές…!
-Αρκεί να μην πτοηθούν και να… συνεχίσουν να τον βρίζουν…!
……
*Βέβαια ο Φανουράκης ελάχιστα ενδιαφέρεται για τον Σδρέβανο… Κι  η τελευταία του ανάρτηση στο fb που δεν είχε ούτε  ένα… ορθογραφικό λάθος, μπορεί να ανεβάστηκε στον τοίχο του, τα εσώψυχα άλλων όμως…έβγαζε!
……
*Ωραίος ο Δήμαρχος Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδης. Τα παράνομα των Βουλγάρων ανθούν σε όλη την παραλία…
Αλλά για τον Δήμαρχο «πέρα βρέχει»…!
….
*Αξιοσημείωτος ο αριθμός των αυθαιρέτων στην παραλία…
Μέχρι πρότινος ήταν 72 και ήδη ο αριθμός ξεπέρασε τα… 100!!!
Με πέντε καινούργια αυθαίρετα μάλιστα, να  παίρνουν με υπογραφή συγκεκριμένου μηχανικού και ρεύμα από την ΔΕΗ! Παρά τις καταγγελίες του σωματείου Μηχανικών…!!! Κι ο νοών… νοείτω!
-Γιατί η συγκεκριμένη υπόθεση φαίνεται πως θα βγάλει πολλά στη φόρα!

ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ E-VALUE ΚΑΤΑ ΚΚΕ – ΠΑΜΕ!
Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο Αργύρης Κατσίκας, πρόεδρος του σωματείου της e-Value κατά του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ με αφορμή την 24ωρη απεργία της περασμένης Τετάρτης: 
Μετά από την ολοκλήρωση των απεργιακών κινητοποιήσεων στις 30 Μαΐου ο απολογισμός για την Cosmote E-Value είναι αν μη τι άλλο θετικός.
Μεγάλο ποσοστό εργαζομένων δήλωσαν απεργοί!!!!
Το νεοσύστατο συνδικαλιστικό όργανο στην Cosmote E-Value λειτουργεί και υπερασπίζεται τα συμφέροντα όλων των εργαζομένων.
Λειτουργεί και διεκδικεί το καλύτερο για όλους τους εργαζομένους στο τηλεφωνικό κέντρο καθώς και στα καταστήματα Ξάνθης Και Κομοτηνής.
Μελανό σημείο στην χθεσινή ημέρα ήταν η παρουσία του ΠΑΜΕ που με περίσσιο θράσος προσπάθησε να καπελώσει ή να καπηλευθεί κάθε συνδικαλιστική προσπάθεια κλείνοντας την είσοδο της εταιρίας και στερώντας το δικαίωμα της επιλογής από τους συναδέλφους.
Αν οι τακτικές της 10ετίας του 80’ εξυπηρετούσαν τα συμφέροντά μας θα το είχαμε κάνει πρώτοι εμείς…
Δεν σας εξουσιοδότησε κάνεις να στερείτε το δικαίωμα της επιλογής από τους εργαζόμενους.
Μάλλον ο φασισμός δεν είναι λουλούδι που φυτρώνει μόνο στα δεξιά χωράφια...
Δυστυχώς φυτρώνει και στους αριστερούς μπαξέδες....
Σωματείο Cosmote E-Value
Μήνυση στον Κοτζιά για «εσχάτη προδοσία» από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Μακεδόνων
Μήνυση κατά του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά κατέθεσε πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Μακεδόνων, Γιώργος Τάτσιος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο κ. Τάτσιος μετέβη στο δικαστικό μέγαρο Σερρών και υπέβαλε μήνυση κατά του κ. Κοτζιά, κατηγορώντας τον για εσχάτη προδοσία.
Με βάση το σκεπτικό της μήνυσης, ο υπουργός προέβη σε πράξεις προδοσίας από τη στιγμή που εκχώρησε το όνομα της Μακεδονίας στο πλαίσιο διαπραγματεύσεων με τον Σκοπιανό ομόλογό του, ενώπιον του ειδικού διαπραγματευτή του ΟΗΕ.
Τη μήνυση κατά του υπουργού Εξωτερικών επικροτούν τόσο οι Παμμακεδονικές Οργανώσεις όσο και η Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Εντός των επομένων ημερών αναμένεται να κατατεθούν κι άλλες μηνύσεις κατά του κ. Κοτζιά από φορείς που ασχολούνται με το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.
Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΤΑΜΠΟΥΡΑΤΖΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (ΔΗΜ.Τ.Ε) ΞΑΝΘΗΣ
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30/5/2018 στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Ξάνθης, η σύσταση σε σώμα της Τοπικής Δημοτικής Επιτροπής Ξάνθης της ΝΔ, σε συνέχεια της εκλογικής διαδικασίας της 13ης Μαΐου 2018.
Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. έγινε βάσει του νέου κανονισμού της Πανελλαδικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας (Άρθρο 7) και είναι η εξής:
Πρόεδρος: Νταμπουρατζής Αλέξανδρος
Α’ Αντιπρόεδρος: Μαμούγκας Γεώργιος
Β’ Αντιπρόεδρος: Γιαννιός Χρήστος-Υπεύθυνος εργαζομένων ιδιωτικού και δημοσίου τομέα
Γραμματέας: Καρασερίδης Γεώργιος
Ταμίας: Μωυσίδου Μαρία- Υπεύθυνη γυναικείων θεμάτων
Υπεύθυνος εκλογικής ετοιμότητας: Ράπτης Χρυσόστομος
Υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας: Μιχαήλ Βασίλειος
Υπεύθυνη τοπικής αυτοδιοίκησης: Μούρκα Σταυρούλα
Υπεύθυνη παραγωγικών και επιστημονικών φορέων:Τριανταφυλλίδου Μαρία
Υπεύθυνος αγροτικού τομέα: Κυριακού Θεοδόσιος

Η νέα τοπική οργάνωση Ν.Δ. Ξάνθης ευχαριστεί τα μέλη της, για την στήριξη στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία. Δεσμευόμαστε πως θα είμαστε κοντά στα προβλήματα και τις προκλήσεις της πόλης μας συμβάλλοντας με όλες μας τις δυνάμεις στην αναβάθμιση του κόμματος και των πολιτικών δρώμενων του τόπου μας.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »