*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Ιουνίου

ΔΙΕΣΠΕΙΡΑ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ! Κατά «Ψευτομουφτή» Ξάνθης & Ζεϊμπέκ, αδυνατώ να καταθέσω ως… μάρτυρας!

26 Ιουνίου
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΔΙΚΗ ΣΤΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΕ
Ο εκδότης του «Μ» με επιστολή του στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και τον Εισαγγελέα Εφετών μετά την σε βάρος του άσκηση δίωξης από την Αντιεισαγγελία Ξάνθης για… διασπορά ψευδών ειδήσεων για τα γεγονότα της Γλαύκης με την κηδεία του στρατιώτη, ζητεί να μην τον ξαναβάλουν μάρτυρα!
Στις 27 Μαΐου 2016, μια μεγάλη αποκάλυψη του «Μαχητή» προκάλεσε αίσθηση σε όλο το Πανελλήνιο. Τίτλος της εφημερίδας, «Ντεκτάς στη Θράκη θέλει τον Αλή Τσαβούς ο Μετέ, σκληρή απάντηση Κοτζιά!».
Για όσους δεν γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις… Ο μεν Μετέ είναι ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης που εδώ και χρόνια χαρακτηρίζει στις ομιλίες του ανοιχτά ως «Γκιαούρηδες» τους Έλληνες, συνεχάρη τον Χίτλερ που έκανε…σαπούνια τους Εβραίους και ομιλεί συνεχώς περί «Τουρκικής μειονότητας» μη αποδεχόμενος ότι υπάρχουν και οι Πομάκοι ή οι Ρομά,  ο δε Τσαβούς είναι Πρόεδρος του Ακροδεξιού Τουρκικού κόμματος DEB.
Κι όσο για τον Κοτζιά, «πρόκειται για τον Υπουργό Εξωτερικών της χώρας μας που η εφημερίδα μας χαρακτήρισε μάλιστα ουκ ολίγες φορές, «τον καλύτερο Υπουργό των Εξωτερικών της τελευταίας τουλάχιστον 25ετίας…», αρκετά πριν «κλείσει»  το θέμα των Σκοπίων.
Στο δημοσίευμα λοιπόν της 27ης Μαΐου 2016, γράφαμε και αποκαλύπταμε τα παρακάτω:
«Αίσθηση στο Πανελλήνιο από την νέα αποκάλυψη του "Μ" ότι οι εγκάθετοι της Άγκυρας στην περιοχή μας, θέλουν... Ντεκτάς της Θράκης, τον γνωστό Αλή Τσαβούζ, Πρόεδρο του ακροδεξιού τουρκικού κόμματος DEB στη Θράκη.
Την ίδια ώρα, το βίντεο με την ομιλία του ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε στο οποίο λέει ότι «εγώ παρομοιάζω τον Αλή Τσαβούς με τον αείμνηστο Ντενκτάς. Μακάρι να γίνει ο Ντενκτάς της Θράκης» κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο δημιουργώντας νέα αναστάτωση και παράλληλα φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ που τον θεωρεί "πολιτικό μέντορά" του....
Το οπτικοακουστικό υλικό προέρχεται από πρόσφατη εκδήλωση του τουρκόψυχου «κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας» DEB στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο θρησκευτικών εορτασμών των μουσουλμάνων της περιοχής. Νωρίτερα ο πρόεδρος του κόμματος Μουσταφά Αλή Τσαβούς πήρε τον λόγο και εξαπέλυσε, κατά την προσφιλή τακτική του, βέλη κατά της Ελλάδας, κάνοντας λόγο για καταπίεση των «Τούρκων της Δυτικής Θράκης», ρατσιστικές συμπεριφορές κι άλλα παρόμοια ψεύδη!!!
Η ομιλία λοιπόν του αρκοδεξιού Μουσταφά Αλή Τσαβούς, φαίνεται πως άγγιξε τις... ευαίσθητες χορδές του "Ψευτομουφτή" Ξάνθης κ.Μέτε, ο οποίος στη συνέχεια πήρε τον λόγο και... αποθέωσε τον Τσαβούς, ευχόμενος να γίνει ο Ντενκτάς της Θράκης, παρατσούκλι το οποίο έφερε μέχρι πρότινος ο ιδρυτής του DEB Αχμέτ Σαδίκ!!!
Όπως είναι φυσικό, η... ευχή του Μέτε έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων σε όλη την Ελλάδα και ιδίως στη Θράκη, καθώς αποκαλύπτονται με τον πλέον σαφή τρόπο τα σχέδια των τουρκόφιλων για την απόσχιση της Θράκης από την υπόλοιπη Ελλάδα.
-«Όλες οι ενέργειες των πρακτόρων της ημισελήνου κινούνται προς την κατεύθυνση της κοσοβοποίησης της Θράκης, -σχολίαζαν χαρακτηριστικά διπλωματικοί κύκλοι- σημειώνοντας χαρακτηριστικά: "Σε πρώτη φάση, τη διακήρυξή της Θράκης ως ανεξάρτητο μουσουλμανικό κράτος και στη συνέχεια τη σταδιακή προσχώρησή της στην Τουρκία. Ο Μέτε, γνωστός για το πάθος του και το μίσος του κατά των Ελλήνων, αυτή τη φορά αποκάλυψε με τον πιο σαφή τρόπο την οδό των πρακτόρων»!!!!»
Και κατέληγε το ρεπορτάζ του «Μ» ως εξής:  
Νέα αντίδραση ΥΠΕΞ (Κοτζιάς) για εμπρηστικές δηλώσεις του ψευδομουφτή της Θράκης
Την αντίδραση κύκλων του υπουργείου Εξωτερικών (σ.σ. Κοτζιάς) προκάλεσε ωστόσο ευχή του ψευδομουφτή της Θράκης Αχμέτ Μέτε προς τον πρόεδρο του Κόμματος «Ισότητα, Ειρήνη, Φιλία» (ΚΙΕΦ) να γίνει ο «Ντενκτάς της Θράκης». Η εν λόγω δήλωση έγινε σε συνέδριο του ΚΙΕΦ στην Κομοτηνή.
«Το παραλήρημα και οι εμπρηστικές δηλώσεις του κ. Μέτε δεν δείχνουν να έχουν τέλος», αναφέρουν οι κύκλοι του ΥΠΕΞ προσκείμενοι στον Υπουργό Εξωτερικών κ.Κοτζιά.
«Η Θράκη», τονίζουν, «είναι και θα είναι πάντα ελληνική, δημοκρατική και ευρωπαϊκή, εγγενές μέλος μιας δημοκρατικής Ελλάδας που σέβεται, προασπίζεται και αναπτύσσει τα δικαιώματα ειδικών ομάδων, όπως είναι η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης. Μιας Ελλάδας που διασφαλίζει την κοινωνική, οικονομική και επενδυτική ανάπτυξη της Θράκης, η οποία θα παραμείνει γέφυρα φιλίας και συνεργασίας σε πείσμα όσων μάταια επιδιώκουν να την καταστήσουν εργαλείο εντάσεων»
(Μαχητής 27 Μαΐου 2016)

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ  Η ΔΙΚΗ ΣΤΙΣ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017
Η συνέχεια: Μια ωραία πρωία μας καλεί η Εισαγγελία Ξάνθης να καταθέσουμε την κασέτα της συγκεκριμένης εκδήλωσης όπου καθαρά ακούγονται τα διχαστικά κηρύγματα του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης και στη συνέχεια με βάση τις παραπάνω δηλώσεις του που ευθέως στρέφονται και κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος αλλά και της Ειρηνικής συμβίωσης Χριστιανών και μουσουλμάνων στη Θράκη.
Ορίζεται δικάσιμος την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Κομοτηνής.
Ο εκδότης του «Μ» ορίζεται αυτεπάγγελτα από την Εισαγγελία Ξάνθης ως μάρτυρας, πηγαίνει στη Κομοτηνή, χάνει όλη την ημέρα του στο δικαστήριο και είναι παντελώς ΜΟΝΟΣ απέναντι σε εκατοντάδες οπαδούς του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης, κάποιοι από τους οποίους μάλιστα με επικεφαλής εκδότη τουρκόφωνης εφημερίδας τον προκαλούν.
Τελικά η δίκη αναβάλλεται για την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018.
Κι αυτό γιατί το δικαστήριο θεώρησε αναγκαία την παρουσία ενός καθηγητή της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ που επίσης η Εισαγγελία είχε καλέσει να καταθέσει για την συγκεκριμένη υπόθεση.

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ… ΔΙΑΣΠΟΡΕΑΣ …ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ! ΕΝΩ Η ΚΑΣΕΤΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!!!
Η συνέχεια ωστόσο είναι ακόμη πιο ενδιαφέρουσα:
Στις 14.07.2016  η εφημερίδα «Μαχητής» με ρεπορτάζ από την Γλαύκη και αφού έχει αποκαλύψει το θάνατο από πνιγμό ενός Έλληνα στρατιώτη, ομιλεί περί «Τουρκικού Πραξικοπήματος», αφού ενώ κανείς δεν το περίμενε, μέσα στο σπίτι του αδικοχαμένου στρατιώτη γίνονται πρωτοφανή επεισόδια, καθώς απωθείται βίαια ο νόμιμος Μουφτής Ξάνθης κ.Σινίκογλου και ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης κ.Μετέ συνοδευόμενος από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και εγκάθετους του Προξενείου.
Με απόλυτα έγκυρη λοιπόν πληροφόρηση από παριστάμενους μουσουλμάνος αλλά και στελέχη των ΑΝΕΛ Ξάνθης με τους οποίους συνομίλησα, το maxitisthrakis.blogspot.gr » γράφει επί λέξει:
«ΤΟΥΡΚΙΚΟ πραξικόπημα τεραστίων εθνικών διαστάσεων στην Γλαύκη σήμερα το μεσημέρι την ώρα που η οικογένεια θρηνούσε τον θάνατο του Στρατιώτη Αχμέτ Κατουνλού και ετοιμάζονταν να τον μεταφέρει στα νεκροταφεία για την κηδεία με Στρατιωτικές τιμές και στρατιωτικό άγημα.
Στο σπίτι του νεκρού την ώρα που ο Μουφτής κ.Σινίκογλου έψαλε και συμπαραστέκονταν στην οικογένεια, και χωρίς κανένα σεβασμό στη Μνήμη του Νεκρού στρατιώτη και του Στρατού που έδωσε το παρόν με επικεφαλής τον Στρατηγό, εισέβαλαν ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης κ.Μετέ με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, συνοδευόμενοι από τον Δήμαρχο Μύκης Καπζά Τζεμήλ, τον Πρόεδρο της ΤΕΞ Κουρτ Αχμέτ και τον Αντιπρόεδρο του Τουρκικού κόμματος DEB Οζάν Αχμέτογλου κ.ά. απαιτώντας να αφαιρεθεί η Ελληνική σημαία από το φέρετρο, να φύγει ο Στρατός και να μεταφέρουν αυτοί το νεκρό στα νεκροταφεία.
Μάλιστα ο Μετέ έσπτρωξε τον Μουφτή Ξάνθης κ.Σινίκογλου που ήταν παρών δίπλα στην οικογένεια και του είπε να σηκωθεί και να φύγει αμέσως από το χωριό, γιατί δεν είχε καμιά δουλειά εκεί, ενώ στη συνέχεια πήραν αυτοί το φέρετρο, αφαίρεσαν την Ελληνική σημαία που υπήρχε επάνω και το μετέφεραν στο νεκροταφείο….»κλπ
-Προσέξτε το σημαντικότατο στοιχείο.
Η εφημερίδα αναφέρεται για γεγονότα που συνέβησαν «Στο σπίτι του νεκρού, την ώρα που ο (νόμιμος) Μουφτής κ.Σινίκογλου έψαλε…».
-Υπάρχει ΚΑΣΕΤΑ που κυκλοφόρησε και στο διαδίκτυο, αλλά και την έβγαλε και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (πρωτοσέλιδα) αλλά και άλλα ΜΜΕ μεγάλης κυκλοφορίας στον αέρα!!!
Και από την οποία φαίνονται καθαρά οι πρωταγωνιστές των επεισοδίων!
Η εισαγγελία Ξάνθης κάνει προκαταρκτική και ερευνά δυο υποθέσεις. Μια (στην αρχή) αυτή των επεισοδίων με πρωταγωνιστές τους «Ψευτομουφτή» Ξάνθης Αχμέτ Μετέ και του περιβόητου Ιμάμη του στη Γλαύκη με την εμπλοκή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ που καθημερινά σχεδόν βρίσκεται στα γραφεία του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ και μια (στη συνέχεια) της μήνυσης  του μειονοτικού βουλευτή Ξάνθης κατά του εκδότη του «Μ» Πάνου Παπαδόπουλου, ενδεχομένως κατόπιν…εντολών τρίτων!!!
Η Εισαγγελία Ξάνθης στις 12.07.2017 αφού πρώτα συσχετίζει τις δυο υποθέσεις (των γεγονότων της Γλαύκης), «παραβλέπει» κατά «περίεργο τρόπο» παντελώς τις καταθέσεις του Νόμιμου Μουφτή Ξάνθης κ.Σινίκογλου, του Στρατηγού Ιωσήφ Μαυράκη, τότε διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού  αλλά και την καραμπινάτη κατάθεση  του μέλους του Πολιτικού συμβουλίου των ΑΝΕΛ Χρύσας Ούτση που εξιστορεί επακριβώς τα γεγονότα και προφανώς….«πείθεται» για την αλήθεια των γεγονότων από τους λοιπούς μάρτυρες που συνδέονται καθαρά με το Τουρκικό Προξενείο. Έτσι η Αντιεισαγγελέας Πλημ/κών Ξάνθης  Σοφία Π. Χατζηκώστα, δεν αρκείται στο να ασκήσει δίωξη σε βάρος του εκδότη του «Μαχητή» μόνο για συκοφαντική δυσφήμηση του μηνυτή του και βουλευτή Χουσεΐν Ζεϊμπέκ αλλά του απαγγέλλει την κατηγορία της… διασποράς Ψευδών ειδήσεων με πρόθεση κατ’ εξακολούθηση!!!
Εμείς προφανώς θα… επινοήσαμε και κατασκευάσαμε όλα τα… ψευδή γεγονότα της Γλαύκης με δόλο και με πρόθεση να… βλάψουμε τον μηνυτή μας και φυσικά και το…στενό του περιβάλλον!  (Ψευτομουφτής Ξάνθης, Ιμάμης Γλαύκης κλπ)
(σ.σ. Σημειώνω έτσι για την ιστορία ότι η συγκεκριμένη Αντιεισαγγελέας δεν βρίσκεται πλέον στην Εισαγγελία Ξάνθης, ενώ είχε ουκ ολίγες αντιδικίες και συγκρούσεις και με δικηγόρους της Ξάνθης…).

ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΩΣ… ΜΑΡΤΥΡΑΣ!
Μετά λοιπόν από τις εξελίξεις αυτές και αφού επί χρόνια «κουράστηκα» να με καλούν σε αυτεπάγγελτες διώξεις κατά του πρώην «Ψευτομουφτή» Ξάνθης Μεχμέτ Αγγά άλλοτε στο Αγρίνιο κι άλλοτε στη Λάρισα και στη Θεσσαλονίκη, διανύοντας χιλιόμετρα και πληρώνοντας βενζίνες, διανυκτερεύσεις, ταλαιπωρία κλπ… παραδίνομαι!
-Τι πιο έντιμο για έναν ταξιδευτή και μαχόμενο δημοσιογράφο από την ώρα που εκκρεμεί σε βάρος του μια τόσο σοβαρή κατηγορία, να ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ να πει με πλήρη ειλικρίνεια…
-Από την ώρα κύριε Κοτζιά που διασπείρω ψευδείς ειδήσεις και μάλιστα με πρόθεση κατ’ εξακολούθηση για τους αξιότιμους κυρίους Αχμέτ Μετέ, Ζεϊμπέκ Χουσείν, Ερκάν Αζίζογλου, αδυνατώ να καταθέσω ως… μάρτυρας! Το ήθος αυτό επιβάλει!
-Στις ανάλογες υποθέσεις, χρησιμοποιείστε πιο αξιόπιστους δημοσιογράφους.  Και κυρίως αυτούς της ΕΡΑ Κομοτηνής…

ΕΠΤΑΜΗΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΕ &ΑΖΙΖΟΓΛΟΥ
Και για την ιστορία,. Η δίκη «Ψευτομουφτή» Ξάνθης και Ιμάμη  Ερκάν Αζίζογλου για τα γεγονότα της  Γλαύκης έγινε στις 11 Νοεμβρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη όπου μάλιστα ο Μετέ Αχμέτ μετέφερε και… οπαδούς με λεωφορεία, βγάλανε φωτογραφίες κλπ!
Σημειώνεται ότι η δίκη πραγματοποιήθηκε, μετά από ομόφωνο βούλευμα του Αρείου Πάγου που τους έστειλε κατηγορούμενους για τα περιστατικά στην κηδεία του στρατιώτη της Γλαύκης. Μάλιστα ήταν η δεύτερη φορά που η υπόθεση έφτασε στην αίθουσα των δικαστηρίων, διότι η πρώτη εκδίκαση είχε αναβληθεί μετά από αίτημα των κατηγορουμένων!!!
Ο Αχμέτ Μετέ που εξακολουθεί και σήμερα να ισχυρίζεται ότι είναι ο… «εκλεγμένος μουφτής» της Ξάνθης και «αναγνωρίζεται» μάλιστα ως… Μουφτής Ξάνθης από τον βουλευτή Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και τον Τούρκο Πρόξενο, καταδικάστηκε σε 7μηνη ποινή φυλάκισης για αντιποίηση αρχής επειδή ο ίδιος δεν επέτρεψε να ασκήσει τα καθήκοντα του ο νόμιμος Μουφτής Ξάνθης στην κηδεία που είχε πραγματοποιηθεί στο χωριό Γλαύκη για τον αδικοχαμένο στρατιώτη Αχμέτ Κατουνλού αλλά και για αναμόχλευση παθών. Στην ίδια δίκη Θεσσαλονίκης καταδικάστηκε και ο ιμάμης Γλαύκης Ερκάν Αζίζογλου σε 7μηνη φυλάκιση επειδή παραβίασε τους νόμους.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »