*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Ιουνίου

ΜΗΝΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ! Σας καταθέσαμε φάκελο για έργο θωράκισης από τα κύματα. 40 σπίτια με 400 υπογραφές, ένα χωριό σας παρακαλεί..! Καληνύχτα σας…

07 Ιουνίου
ΘΕΛΕΙ ΧΡΙΣΜΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΦΗ!
Απίστευτο σχόλιο-απάντηση σε ανάρτηση του Περιφερειάρχη-Παρεάρχη Χρήστου Μέτιου στο fb από κάτοικο της Σκάλας Καλλιράχης στη Θάσο
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ «χαστούκι» έφαγε ο Περιφερειάρχης - Παρεάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος όταν για μια ακόμη φορά προσπάθησε δια μέσω fb να κάνει «πολιτική» και να γίνει ευρύτατα… «γνωστός» με ευρύτατη δήθεν αποδοχή από όλους τους πολιτικούς χώρους, αναρτώντας φωτογραφία του με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.
Του την «βγήκε» απλός πολίτης από την Θάσο και εν ψυχρώ του «υπενθύμισε» ότι ενώ εδώ και μήνες ένα ολόκληρο χωριό (σ.σ. Η Καλλιράχη Θάσου…), με 400 υπογραφές του έχει ζητήσει να θωρακίσει το χωριό από τα κύματα, αυτός δεν τους έδωσε καμιά απάντηση μέχρι σήμερα και τους εμπαίζει!
Αναλυτικότερα ο Περιφερειάρχης κ. Μέτιος κατά την προσφιλή του μέθοδο, έκανε στις 5/6/2018 την παρακάτω ανάρτηση:
«Συνάντηση είχαμε σήμερα (σ.σ. Τρίτη 5/6/2018) το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά για τις αλλαγές στο νομικό πλαίσιο που διέπει την Αυτοδιοίκηση.
Κατά τις συζητήσεις που είχαμε διαπιστώσαμε από κοινού ότι οι προτάσεις τις κυβέρνησης δεν αντιμετωπίζουν τα ουσιαστικά ζητήματα της Αυτοδιοίκησης. Αντιθέτως, αν εφαρμοστούν, θα δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα από αυτά που θα λύσουν».

ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
Η απάντηση  ήταν άμεση, όταν κάτοικος της Θάσου σχολιάζοντας την ανάρτησή του, απάντησε ως εξής (σ.σ. Διατηρούμε το κείμενο…):
«Ioannis Neratzas Τά Συλλυπητήριά μάς Κύριε Πέριφεριάρχα επί τή Ευκαιρία θέλω να σάς θυμήσο μέ Φάκελους που σας στείλαμε πρό μερικούς μήνες και δέν έχουμε ακόμα καμία απάντηση για το Έργο θωρακίσεις από τά Κύματα 40 Σπίτια στην Σκάλα Καλλιράχης σάς Παρακαλεί ένα Χωριό αίποντε 400 υπογραφές Καληνύχτα»
-Καληνύχτα κύριε Μέτιο…! Αν πιστεύεις ότι με τέτοιες αναρτήσεις θα αποκτήσεις την εμπιστοσύνη και καταξίωση του απλού κόσμου που ζητάει ΛΥΣΕΙΣ στα προβλήματά του κι όχι λεζάντες και… αυτοπροβολή από το fb όπου Χρήστος Κερνάει και Μέτιος πίνει…

-Καληνύχτα και… συλλυπητήρια κύριε Περιφερειάρχη, γιατί την ΦΩΦΗ μπορεί να την πείσατε, όχι όμως τον λαό της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »