*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Ιουνίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! "Τελευταία" του ΚΥΤΤΑΡΟ με σούπερ πάρτι στις 30/6

29 Ιουνίου
*Το ΚΥΤΤΑΡΟ πάει… διακοπές!!!
-Το δημοφιλές Ελληνάδικο και αγαπημένο στέκι όλων των Ξανθιωτών «κλείνει αυλαία» για τη χειμερινή σαιζόν και αύριο Σάββατο 30 Ιουνίου διοργανώνει ένα ξέφρενο αποχαιρετιστήριο πάρτι ανανεώνοντας το ραντεβού με τους φίλους – πελάτες του κατά πάσα πιθανότητα περί τα τέλη Αυγούστου με την έναρξη των Γιορτών παλιάς Πόλης!
-Στο Closing Party του ΚΥΤΤΑΡΟ αύριο θα παίξουν Ελληνική μουσική Back to back οι δυο DJs, Κώστας Σπυριάδης και Ιορδάνης Καγιάς, ενώ ο Τάκης Αλεξούδας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για όλο τον κόσμο που θα παραβρεθεί!
-Να είμαστε όλοι εκεί για να πούμε… καλό καλοκαίρι ΚΥΤΤΑΡΟ και καλή αντάμωση!
……
*Εντύπωση και πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει όμως η απουσία της άλλης DJ TZO STAV τον τελευταίο καιρό από το ΚΥΤΤΑΡΟ!
-Από τη στιγμή που επέστρεψε από την Ολλανδία ο Κώστας Σπυριάδης οι εμφανίσεις της TZO στο Ελληνάδικο μειώθηκαν κατά πολύ και τον τελευταίο καιρό είναι εντελώς «εξαφανισμένη» και μάταια την αναζητούν οι θαυμαστές της!
-Να δούμε, αύριο θα είναι παρούσα έστω και ως θαμώνας στο αποχαιρετιστήριο πάρτι;;;
……
*Τα Σχολεία Δεύτερης ευκαιρίας της Ξάνθης ολοκλήρωσαν τον κύκλο μαθημάτων τους για τη σχολική χρονιά και την Τετάρτη 27 Ιουνίου το βράδυ ο καθηγητής Τάκης Αλεξούδας μαζί με τους μαθητές του το γιόρτασαν με ένα δείπνο στο εστιατόριο «ΒΙΩΝ».
-Χαρακτηριστικό και το ευχαριστήριο μήνυμα του Τάκη στο Facebook:
«Ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκανε με την παρουσία του τον διευθυντή του Κεκ μάστερ Αμβροσιαδης Παναγιώτη , και επίσης τον ευχαριστούμε για την μεγάλη έκπτωση που έκανε στους μαθητές των Σδε για την εξέταση στις ενότητες του ecdl.
Λοιπόν καλό καλοκαίρι και από εμάς... σε όλους...».
……
*Σε Λαϊκό Σαρακατσάνικο προγλέντι γάμου στη Πετροπηγή Χρυσούπολης, τραγούδησε ο γνωστός Ξανθιώτης τραγουδιστής Γιώργος Κουμουλίδης μαζί με τον δημοφιλή Σαρακατσάνο κλαρινιτζή Μίγγο αλλά και την ορχήστρα του αλλά και με τον μαέστρο του Μάριο Κιοσσέ και έγινε χαμός!
-Την ώρα όμως που ο Μίγγος «σόλαρε» με το κλαρίνο του, Γιώργος και Μάριος δοκίμαζαν τα Σαρακατσάνικα παραδοσιακά εδέσματα και έβγαζαν selfies!
……
*Τα παιδικά τους χρόνια θυμήθηκαν η γνωστή Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου και η κολλητή της Ντιάνα, όταν την περασμένη Δευτέρα βρέθηκαν στο λούνα πάρκ της Καβάλας και έκαναν βόλτες με τα θρυλικά συγκρουόμενα αυτοκινητάκια!
-Πάντα… παιδί η Μάνια!
……
*Μεγάλη ανταπόκριση είχε η απόφαση του Γιάννη Παπουτσόγλου να ξεκινήσει delivery στο COFFIT!

-Όταν μάλιστα ο Γιάννης «πόσταρε» το σχετικό δημοσίευμα του «ΜΑΧΗΤΗ» στο Facebook, μέχρι και ο φίλος του ο Ανδρέας από την Κέρκυρα έσπευσε να τον συγχαρεί και του υποσχέθηκε σύντομα να έρθει στην Ξάνθη και να επισκεφθεί το COFFIT!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »