*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Μαΐου

See Through Πρωτιά της Ν.Δ. σε νέα δημοσκόπηση με 9.5 μονάδες, οι καλύτερες ειδήσεις είναι εδώ...

18 Μαΐου
Όπως στις εκλογές της ΝΟΔΕ… Μια… «χαψιά» θα τους κάνω στις επόμενες δημοτικές εκλογές όλους τους αντιπάλους μου! Πρόβα κάνω σήμερα…
……………………………..
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Όταν υπάρχει όρεξη, μεράκι και φαντασία, αυτό συμβαίνει σε μια εφημερίδα… Να ανανεώνεται συνέχεια και να εκπλήσσει με τις αθόρυβες αλλαγές της!
……
*Ο Σταύρος Μωραϊτης (εκδότης της εφημερίδας) και η διευθύντρια της Αδέσμευτης Σοφία Γκούρτσα αθόρυβα, «αποκάλυψαν» χθες το νέο Site της εφημερίδας που θα αντικαταστήσει σταδιακά το blog. Πρόκειται για το αdesmeuti.gr που φιλοδοξεί να καθιερωθεί όχι μόνο Περιφερειακά αλλά και Πανελλήνια…
Καλή επιτυχία λοιπόν στο adesmeuti.gr
……
*Φυσικά και δεν καλύψαμε καθόλου το Συνέδριο του Δημάρχου Αβδήρων Γιώργου  Τσιτιρίδη, αφού η αχαριστία του συγκεκριμένου ανθρώπου σε βάρος μας έχει περισσέψει…!
Βέβαια ας κάνει λίγη υπομονή, γιατί το «βατερλώ» του επέρχεται… Στις επόμενες δημοτικές εκλογές, να δούμε ποιος θα τον «διασώσει»! Έχω ειλικρινά μεγάλη απορία…
……
*Βέβαια από την άλλη και ο Σάκης Κριτσίνης τα έκανε «μούσκεμα» στις εκλογές της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης, αφού χωρίς λόγο όχι μόνο αναμίχτηκε, αλλά έγινε «κακός» σε ένα σωρό κόσμο, κάποιοι από τους οποίους και θα τον στήριζαν στις εκλογές του Δήμου Αβδήρων…
Ο Σάκης δυστυχώς συνεχίζει την μια πολιτική  γκάφα, πίσω από την άλλην…
……
*ΑΘΛΗΤΙΚΟ και αποκλειστικό. Δεν αποκλείεται τελικά ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης Χρήστος Πανόπουλος να πουλήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ομάδας στο EPSILON του Ιβάν Σαββίδη!
-Τουλάχιστον στην πιάτσα αυτό συζητιότανε έντονα χθες…
……
*Στον "αέρα" βρίσκεται η όλη διαδικασία επιστροφής εισφορών του 2017 σε 330.000 ελεύθερους επαγγελµατίες, αυτοαπασχολούµενους και αγρότες. O λόγος για όσους µη µισθωτούς πλήρωσαν το 2017 αυξηµένες εισφορές.
Ήρθε πλέον η ώρα της αναδροµικής επιστροφής της υπερβάλλουσας διαφοράς που κατέβαλαν. Ωστόσο, είναι ασαφές ακόµη το πώς και το πότε ακριβώς θα γίνει αυτή.
-Το Υπουργείο Εργασίας τι λέει για όλα αυτά;

Πλησίασαν ανήλικη με Ι.Χ. στην Διομήδεια Ξάνθης 
και προσπάθησαν να την… «ψαρέψουν»!
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιώργο Μαυρίδη που κατάγεται από εκεί, μια ανήλικη κοπέλα επιχείρησαν να “αρπάξουν” στη Διομήδεια Ξάνθης πριν από μερικές ημέρες άγνωστοι, μέχρι στιγμής άντρες, με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο.
Οι επίδοξοι δράστες πλησίασαν την ανυποψίαστη μαθήτρια μέρα μεσημέρι μόλις αυτή αποβιβάστηκε από το λεωφορείο, και επέστρεφε στο σπίτι από το σχολείο, στη Διομήδεια, στον δήμο Αβδήρων της Ξάνθης.
Οι ίδιοι επιχείρησαν κινούμενοι με το Ι.Χ. να πείσουν την μικρή κοπέλα να επιβιβαστεί μέσα στο αμάξι, λέγοντας της πως είναι πρόθυμοι να τη μεταφέρουν αυτοί στο σπίτι.
Το μικρό κορίτσι πανικοβλήθηκε και άρχισε να τρέχει καταφέρνοντας να μπει στην αυλή ενός σπιτιού στη γύρω περιοχή, με αποτέλεσμα οι επίδοξοι δράστες να τραπούν σε φυγή.
Η κοπέλα μετέφερε το συμβάν στους γονείς της οι οποίοι προχώρησαν σε σχετική καταγγελία, ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την ταυτοποίηση των δραστών.
-Για να δούμε… Η Αστυνομία θα εντοπίσει τους δράστες;

Νέα Δημοσκόπηση: Με 9.5 μονάδες προηγείται η Ν.Δ του ΣΥΡΙΖΑ!
Μεγάλο και αμετάβλητο παραμένει το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τα σχετικά ευρήματα της δημοσκόπησης της εταιρείας Pulse για την τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
Πιο συγκεκριμένα, η ΝΔ προηγείται με διαφορά 28,5% έναντι 19%, δηλαδή η ψαλίδα προσδιορίζεται στο +9,5%.
Από τα υπόλοιπα κόμματα, η Χρυσή Αυγή και το Κίνημα Αλλαγής συγκεντρώνουν 7%, το ΚΚΕ 5,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Ένωση Κεντρώων 1,5%.
Η αδιευκρίνιστη ψήφος προσδιορίζεται στο 23%.

ΔΕΥΑΞ: Διακοπές νερού στις 21 Μαΐου στην οδό Χατζησταύρου στη Ξάνθη!
Για την ολοκλήρωση της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στην οδό Χ#Σταύρου, και για την σύνδεση των οικοδομών στην συγκεκριμένη οδό με το νέο δίκτυο, απαιτείται η διακοπή της υδροδότησης στις παρακάτω ημέρες και ώρες
Την 21-5-2018 από 8:00 έως 15:00 στις παρακάτω οδούς:
Α  Οδός Χ#Σταύρου από την οδό Καβάλας έως την οδό Π.Π.Γερμανού.
Β. Οδός Π.Π.Γερμανού  από την οδό Χ#Σταύρου  έως την οδό Αγ.Ελευθερίου.
Γ. Οδός Φειδίου από την οδό 28ης Οκτωβρίου έως την οδό Αγ. Ελευθερίου.
Την 22-5-2018 από 8:00 έως 15:00 στις παρακάτω οδούς
Α. Οδός Χ#Σταύρου από την οδό Φειδίου έως 28ης Οκτωβρίου & Αβέρωφ.
B. Οδός Αβέρωφ από την οδό Παπανικολή έως την οδό Αγ. Ελευθερίου.
Γ. Οδός Π.Π.Γερμανού από την οδό Παπανικολή  έως την οδό Αγ. Ελευθερίου.
Ζητούμε συγνώμη και την κατανόηση των κατοίκων

Δημοσκόπηση: Ο “κανένας” παραμένει… ανίκητος, αναφορικά 
με το ποιόν προτιμούν οι Έλληνες για πρωθυπουργό
Ακόμη και η Pulse, η οποία παραδοσιακά δίνει στον “κανένα” τα μικρότερα ποσοστά σε σχέση με όλες τις άλλες εταιρείες δημοσκοπήσεων, επιβεβαιώνει με τα ευρήματά της ότι, οι Έλληνες προτιμούν κάποιον… άγνωστο για επόμενο πρωθυπουργό της χώρας, και όχι τον Αλέξη Τσίπρα ή τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Στο σχετικό εύρημα της πρωθυπουργικής καταλληλότητας, στη μέτρηση την οποία παρουσίασε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο “κανένας” συγκεντρώνει ποσοστό 38%, ενώ ένα ακόμη 8% (αθροιστικά 46%) δεν απαντάει.
Από τους… διαθέσιμους για το Μέγαρο Μαξίμου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης διατηρεί σημαντικό προβάδισμα έναντι του Αλέξη Τσίπρα, με 32% έναντι 22%.

Μετάθεση στη διπλωματική αποστολή στην Άγκυρα 
για τους Μητρετώδη – Κούκλατζη
Την μετάθεση στην διπλωματική αντιπροσωπεία της Άγκυρας των δύο Ελλήνων στρατιωτικών Αγγελου Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη που κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης, αποφάσισε το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ).
Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί θα λάβουν αποζημίωση αποστολής εξωτερικού, όπως είχε προαναγγείλει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.
Με την κίνηση αυτή, οι Μητρετώδης και Κούκλατζης – στους οποίους δεν έχουν ακόμη απαγγελθεί ακόμη κατηγορίες – θα θεωρούνται πλέον «διπλωματικοί υπάλληλοι».
Η απόφαση του ΣΑΓΕ, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, βρίσκεται στη Νομική Υπηρεσία του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης με σκοπό συγγραφεί σχετική τροπολογία και να προωθηθεί άμεσα προς το Υπουργείο Εξωτερικών που είναι και το καθ’ ύλην αρμόδιο για να την αποδεχτεί και να προχωρήσει έτσι το ΥΠΕΘΑ σε υλοποίησή της με την κατάθεση σε κάποιο από τα σχέδια νόμου του ΥΠΕΘΑ που θα κατατεθούν λίαν συντόμως στη Βουλή.
Έτσι θα καταρριφθούν τα νομικά επιχειρήματα των δικαστικών αρχών της Τουρκίας και θα ανοίξει ο δρόμος για την αποφυλάκισή τους, ενώ καταρρίπτεται ο ισχυρισμός της Άγκυρας περί μη υπαρκτής διεύθυνσης κατοικίας στην Τουρκία, που εμποδίζει τον δρόμο του επαναπατρισμού τους.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »