*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Μαΐου

Η Ποδοσφαιρική ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης στον Τελικό! Nίκησε την ομάδα των δικηγόρων Ροδόπης/Δράμας με 1-2!

20 Μαΐου


Από την Κυριακή 20 Μαϊου η ομάδα του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης,  μπορεί να ψάχνει για ξενοδοχεία στην Κοζάνη αφού κατάφερε και εξασφάλισε δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε του προκριματικού ομίλου την πρόκριση της στα τελικά της διοργάνωσης!
Δ. Σ. ΡΟΔΟΠΗΣ/ΔΡΑΜΑΣ - Δ.Σ. ΞΑΝΘΗΣ 1-2
Αποδίδοντας ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, η ομάδα της Ξάνθης πήρε πανάξια τους τρεις βαθμούς της νίκης έχοντας για αντίπαλο μια από τις πιο έμπειρες ομάδες του πρωταθλήματος, αυτή του Δικηγορικού συλλόγου Ροδόπης-Δράμας. Ένα τέρμα του Αλεξιάδη Γιάννη κι ένα του Κιουτσούκ Ερκαν, διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα υπέρ της ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης, το οποίο ήρθε με ανατροπή αφού μόλις στο 5’ προηγήθηκε η ομάδα του Δικηγορικού συλλόγου Ροδόπης/Δράμας.
Η σύνθεση της ομάδας του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ( 30 ΚΑΡΑΜΑΝΑΒΗΣ ), ΤΣΑΡΔΑΚΛΗΣ, ΝΤΟΥΜΠΑΝ ( 85 ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ), ΚΑΠΖΑ ΦΙΛΟΣ, ΚΕΛΛΗΣ, ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ , ΑΡΓΥΡΙΟΥ, ΜΠΡΑΤΙΔΗΣ, ( 65 ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΗΣ ), ΓΙΑΛΑΟΓΛΟΥ( 80 ΠΟΛΥΖΩΙΔΗΣ ) ,
ΚΙΟΥΤΣΟΥΚ .
Με μήνυμά τους στο fb η ποδοσφαιρική ομάδα του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης αναφέρει τα παρακάτω:
“Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους της ομάδας Δ.Σ Ροδόπης/Δράμας για την άψογη φιλοξενία εντός και εκτός γηπέδου! Παρότι βρισκόμαστε σε καθημερινή βάση, είναι ιδιαιτέρα όμορφο να έχουμε την ευκαιρία να τα λέμε και εντός αγωνιστικού χώρου και ευχόμαστε να επαναληφθεί σύντομα!
Επίσης να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρα τον κόσμο που ακολούθησε την ομάδα σε αυτόν τον κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα, αφού με την παρουσία του και τη φωνή του έβαλε το λιθαράκι του στην σημερινή μας προσπάθεια!”

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »