*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Μαΐου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Live στη Κεραμωτή ο Γιώργος Κουμουλίδης...

04 Μαΐου
*ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!
-Στο RESTAURANT STROUGGAS στην Κεραμωτή θα εμφανίζονται Live κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι για όλη την καλοκαιρινή σαιζόν οι Ξανθιώτες καλλιτέχνες ο τραγουδιστής Γιώργος Κουμουλίδης, ο μαέστρος Μάριος Κιοσσές και ο μουζουξής τους Γιάννης Αντωνίου!
-Η επίσημη πρεμιέρα των live τους θα γίνει το Σάββατο 19 Μαϊου!
-Μάλιστα ο Γιώργος βρέθηκε χθες στο… «STROUGAS» και παρακολούθησε από κοντά τις προετοιμασίες που γίνονται για την ανακαίνισή του, γράφοντας μάλιστα στο Facebook και το εξής ενημερωτικό μήνυμα για τους θαυμαστές του:
«Οι εργασίες συνεχίζονται με ταχύτατους ρυθμούς για την επίσημη ΠΡΕΜΙΕΡΑ μας στις 19/5 ΣΑΒΒΑΤΟ και για όοοολο το καλοκαίρι
Φέτος το καλοκαίρι αναμένεται πολύ καυτό με πολύ φαΐ πολύ μουσική χορό και τραγούδι.
Όλα αυτά στη ΚΕΡΑΜΩΤΗ και στο RESTAURANT STROUGGAS...
Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή μεσημέρι
Τηλ. για κρατήσεις: 6977259279 – 2591111975».
……
*Στο καφέ – μπάρ Le Petit της φίλης του Ρίας Γκλαβίνη θα παίξει μουσική σήμερα Παρασκευή 4 Μαΐου, ο δημοφιλής DJ Τόρης Παπαδήμας!
-Ο Τόρης παράλληλα με το «Il Posto», όταν βρίσκει ευκαιρία ή έχει ρεπό, δεν λησμονεί και τη φίλη του τη Ρία!
……
*Ποια είναι όμως η αποκλειστική είδηση που μου αποκάλυψε ο Τόρης Παπαδήμας;;;
-Την Τρίτη 15 Μαΐου μετά από… χρόνια και σαν… τα… «χιόνια» έρχεται στην Ξάνθη ο δημοφιλής τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου από το… Λαύριο όπου διαμένει μόνιμα!
-Φυσικά τον πρώτο που ενημέρωσε ο Μάκης για την άφιξή του στην Ξάνθη ήταν ο κολλητός του ο Τόρης για να «αλωνίσουν» μαζί όλα τα νυχτερινά μαγαζιά!
……
*Στο AQUA CLUB στην Καβάλα έφερε την Πρωτομαγιά (Τρίτη 1 Μαΐου) τον κολλητό του DJ Βαλεντίνο, ο Ξανθιώτης ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Γεωργιάδης!
-Φυσικά ο Δημήτρης δεν ήταν δυνατόν να λείπει τη συγκεκριμένη βραδιά από το AQUA!
……
*Στο beach bar «Porto Molo» στην παραλία των Αβδήρων για καφεδάκι βρέθηκαν την Δευτέρα 30 Απριλίου τα δυο αστέρια του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ, η παρουσιάστρια των βραδιών καραόκε Θωμαή Ψάλτη και η εκρηκτική barwoman Εμμανουέλα Μπατζακίδου!
-Αν και το Porto Molo είχε ανακοινώσει την πρεμιέρα του την πρωτομαγιά, τα δυο κορίτσια προτίμησαν να το επισκεφθούνε την Δευτέρα που ήταν πιο… χαλαρά!
……
*Και τέλος, αύριο Σάββατο 5 Μαΐου, το Ελληνάδικο «Σκιές» στη Διομήδεια Ξάνθης διοργανώνει άλλο ένα Live με Βασίλη Βαξεβάνογλου και Αυγή Τριανταφυλλίδου...

Τηλέφωνο για ρεζερβε: 694 276 8925.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »