*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Μαΐου

Άλλαξαν την διαδρομή για τα επείγοντα στο Νοσοκομείο Ξάνθης! Χωρίς καμιά ενημέρωση..Ολες οι τελευταίες ειδήσεις!.

22 Μαΐου
Μεγάλη κοσμοσυρροή (πάνω από 1.000 άτομα), στο πανηγύρι του Λυκοδρομίου Σταυρούπολης το βράδυ της Δευτέρας για την γιορτή Κωνσταντίνου και Ελένης!
………………………….
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Με 120 ευρώ στην τηλεόραση και 100 ευρώ στις εφημερίδες, ήθελε να προβάλλει ο Μέτιος στα ΜΜΕ της Ξάνθης και μάλιστα όχι σε όλα… αλλά σε αυτά που τον λιβανίζουν και δεν του ασκούν κριτική!
Τέτοιο χουβαρντά ομολογώ ότι δεν ξανάδα…
(σ.σ. Και το πιό απ' όλα; Το διαφημιστικό πακέτο δόθηκε σε διαφημιστικό γραφείο των Αθηνών για να βγάλει κι αυτό χωρίς να κάνει...τίποτα, τα περισσότερα!)
……
*Στην γνωστή ΠΑΣΟΚιάδα βέβαια της Κομοτηνής ο εκλεκτός του Κυριάκου  Μητσοτάκη, 15.000 ευρώ για τα ημερολόγια του 2017 που κυκλοφόρησε τον μήνα… ούνιο 2017!
Συγκρίνετε… χουβαρνταλίκια!
……
*Βέβαια με τόσο μαύρο χάλι και στην προβολή της Εμπορικής Έκθεσης του Μέτιοιυ στη Κομοτηνή, που να πάει κι ο κόσμος! Οι περισσότεροι από τις άλλες πόλεις,  δεν γνωρίζανε ούτε που πέφτει το Εκθεσιακό κέντρο!
……
*Αχρείαστο να ‘ναι παιδιά το Νοσοκομείο Ξάνθης, αλλά κι αυτό πάλι; Να έχει αλλάξει η είσοδος για τα επείγοντα περιστατικά λόγω έργων και να μην έχει ενημερωθεί ο κόσμος; Και να πηγαίνει ο κόσμος στα παλιά επείγοντα και να κάνει… κύκλο να πάει στη νέα είσοδο; Συγχαρητήρια κύριε Διοικητά… Δεν σε ξέρουμε, αλλά δεν χάνουμε και  τίποτα!
……
*Αφήστε βέβαια για τον χαμό που συνάντησα το απόγευμα της Κυριακής στα επείγοντα όταν συνέβη να πάω κατεπειγόντως για την μεταφορά φιλικού μου προσώπου…!
-Ο Θεός να βάλει το χέρι του… αλλά άστο να πάει με την ταλαιπωρία και μ’ όλα τα υπόλοιπα!
……
*Βέβαια κάποια στιγμή θα κάνουμε ντου με την «κάμερα» στα επείγοντα ιατρεία και μάλιστα μέρα Κυριακή…για να δείτε τι πόσο «ρολόι» πάνε και πως είναι στοιβαγμένος στους διαδρόμους ο κόσμος…!
(σ.σ. Και μιλάμε για το 2018 βέβαια…).
……
*Το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Π.Ε. Ξάνθης (Ε.Σ.Α.μεΑ,) προσκαλεί τα μέλη του αλλά και όλα τα ΑμεΑ της περιφέρειας στο Εργατικό κέντρο Ξάνθης την Κυριακή 27 Μαίου και ώρα 11:00πμ, στην Γενική Συνέλευση πεπραγμένων του συλλόγου για το έτος 2017. Θα ακολουθήσει στη συνέχεια συζήτηση για θέματα των μελών, καθώς επίσης ιδέες και προτάσεις για τον σύλλογο.

ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΧΝΗ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΜΑΪΟΥ!
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 3ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ TRASH ART  Ή ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΧΝΗ  ΣΤΟΝ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΜΑΪΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 17:30. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
Η ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΧΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΛΙΚΩΝ ΠΟΥ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΣΕ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ. ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Η ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΑΝΟΣ ΜΑΥΡΟΔΗΣ, ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ.

Πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη η συνεδρίαση των Σωματείων Ηλεκτρολόγων
Την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση των Σωματείων Ηλεκτρολόγων Βέροιας, Δράμας, Έβρου, Καβάλας, Κιλκίς, Ξάνθης, Ορεστιάδας- Διδ/χου & Περιφερειών, Πέλλας, Πανελληνίου Συνδέσμου Εργ/πτών Ηλεκτρολόγων Ανωτ. & Μ. Τεχν. Εκπαίδευσης, Ροδόπης, Σερρών και Χαλκιδικής στην πόλη της Ξάνθης. Θέματά της, η προοπτική του κλάδου των ηλεκτρολόγων για την επόμενη γενιά και η ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού για τους κινδύνους της λαθραίας εγκατάστασης.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας για την ευγενική προσφορά τους.
                                    Ο Πρόεδρος                            Ο Γ. Γραμματέας
                                    Γιαννίκης Βασίλειος             Τσάκαλος Αντώνης

Το παρόν στη γεν. συνέλευση της ΣΤ ΚΟΜΑΘ 
έδωσε ο Κυνηγετικός σύλλογος Σταυρούπολης.
Το παρόν στη γενική συνέλευση της ΣΤ ΚΟΜΑΘ έδωσε ο κυνηγετικός σύλλογος Σταυρούπολης Ξάνθης την Κυριακή 20 Μαΐου 2018.
Έγκριση πεπραγμένων ,απολογισμός 2017 , προυπολογισμος 2018, διαχείριση του λύκου, φιλοθηραματικες δράσεις των συλλόγων κάποια από τα θέματα που αναλύθηκαν στην σημερινή συνεδρίαση.
Τέλος η συνέλευση ολοκληρώθηκε με τις αρχαιρεσίες και την εκλογή του νέου Δ.Σ. της ΣΤ ΚΟΜΑΘ.

Το αεροδρόμιο της Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος»… 
ομορφαίνει εν όψει της καλοκαιρινής σαιζόν!
Εργασίες αποκατάστασης της οροφής και παρεμβάσεις στον χώρο αποσκευών αλλάζουν την εσωτερική όψη του αεροδρομίου το οποίο μπαίνει, πλέον, σε καλοκαιρινούς και… εντατικούς ρυθμούς επιβατικής κίνησης.
 Το αεροδρόμιο της Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος» μπήκε και επίσημα σε… καλοκαιρινούς ρυθμούς επιβατικής κίνησης, έχοντας ήδη ανεβάσει τον πήχη ψηλά. Ως εκ τούτου, κρίθηκε απαραίτητος τόσο ο εσωτερικός «καλλωπισμός» του όσο και η αναβάθμιση των υπηρεσιών του, στοιχεία αλληλένδετα.
Οι εργασίες αφορούν την αποκατάσταση της σκεπής στην αίθουσα αναμονής, αλλά και τη βελτίωση του χώρου αποσκευών.
Οι εργασίες είναι πιθανό να επεκταθούν και σε άλλους χώρους του αεροδρομίου, το οποίο φιγουράρει, πλέον, στα κορυφαία περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας, όσον αφορά τους επιβάτες τους οποίες δέχεται. Καιρός, λοιπόν, να μπει ψηλά και στη λίστα των αεροδρομίων με τις καλύτερες υπηρεσίες και χώρους.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΞΑΝΘΗΣ, ΑΒΔΗΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΕΙΡΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΥΔΡΕΥΣΗ
Η διοίκηση του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Π.Ε. Ξάνθης ενημερώνει τα άτομα με αναπηρία ότι οι Δήμοι Ξάνθης, Αβδήρων, Τοπείρου στα πλαίσια της κοινωνικής τους πολιτικής παρέχουν στα άτομα με αναπηρία ή στις οικογένειες που έχουν άτομο με αναπηρία έκπτωση στα δημοτικά τέλη και στην Ύδρευση.
Όσοι είναι ήδη δικαιούχοι αυτών των παροχών, να επικοινωνήσουν με τα Κέντρα Κοινότητας των αντίστοιχων δήμων και να ενημερωθούν για τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν εκ νέου προκειμένου να συνεχίσουν να απολαμβάνουν την έκπτωση.
Όσοι δεν έχουν υποβάλει αίτηση μπορούν να το πράξουν αφού ενημερωθούν  για τα δικαιολογητικά που πρέπει να συγκεντρώσουν από τα Κέντρα Κοινότητας του δήμου όπου είναι δημότες.
Για την αποφυγή ταλαιπωρίας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα
Κέντρα Κοινότητας του δήμου τους στα τηλ.
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ξάνθης 2541027047
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Τοπείρου 2541352613
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αβδήρων 2541355530 και 31 και 32.
Με εκτίμηση
Η Πρόεδρος                            Ο Γεν. Γραμματέας
                        Δημητρούλα Κοτσάκη                            Ιωάννης Κουρπαλίδης

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »