*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Μαΐου

Αποκλειστικό. Ο Αυγενάκης ξανά στη Ξάνθη! Καλεί Φανουράκη-Δημαρχόπουλο, αυτοδιοικητικούς σε διάλογο για την απλή αναλογική!

09 Μαΐου
*Συνοδευόμενος απο τον κύριο Μελισσόπουλο, την κυρία Χαριτωνίδου και τον κύριο Ρεκάρη θα πάει στη συνάντηση με τον κολλητό του Λευτέρη Αυγενάκη ο Φανουράκης;;;
...
Με ανακοίνωση που έστειλε στα ΜΜΕ απο τα κεντρικά της η Νέα Δημοκρατία, καλεί όλα τα γαλάζια αυτοδιοικητικά της στελέχη στη Ξάνθη με πρώτους και καλύτερους φυσικά τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο και τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Μανώλη Φανουράκη, “στο δρόμο για την….αλλαγή του Καλλικράτη: Οι προτάσεις της Ν.Δ!”
Αναλυτικότερα η πρόσκληση αναφέρει τα παρακάτω:
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Στο δρόμο για την αλλαγή του Καλλικράτη: Οι προτάσεις της Ν.Δ Ανοιχτός διάλογος με τα στελέχη της Αυτοδιοίκησης.
Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 στις 19.30 στη Ξάνθη (Ξενοδοχείο ZPalace, Τέρμα Γ. Κονδύλη, Ξάνθη), σε ανοιχτή συζήτηση της Γραμματείας Αυτοδιοίκησης με θέμα τις επερχόμενες αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο της Αυτοδιοίκησης και τις θέσεις της ΝΔ
Λευτέρης Αυγενάκης
Γραμματέας Π.Ε Ν.Δ.
Βουλευτής Ηρακλείου
Τάσος Γαϊτάνης
Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας 
(Σ.Σ. Ερώτηση κρίσεως....Ο κύριος Φανουράκης στη συνάντησή του με τον Αυγενάκη, θα πάει συνοδευόμενος απο την κυρία Χαριτωνίδου και τον κύριο Μιχάλη Ρεκάρη; Ή θα προτιμήσει τον Σάββα Μελισσόπουλο; Και τον Γκόγκο της Νομαρχιακής;)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »