*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Μαΐου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Την Δευτέρα κυκλοφορεί το νέο βίντεο κλιπ του Γιώργου Καρυπίδη...

11 Μαΐου
*Την ερχόμενη Δευτέρα 14 Μαϊου κυκλοφορεί και επίσημα το νέο τραγούδι «Πίσω δεν γυρίζω» αλλά και το videoclip του Ξανθιώτη ταλαντούχου τραγουδιστή Γιώργου Καρυπίδη, στο οποίο στίχους και μουσική έγραψε ο ίδιος και τα γυρίσματα για το… «clip(άκι» έγιναν στην παραλία των Αβδήρων!!!
-Την είδηση της κυκλοφορίας του τραγουδιού του αποκάλυψε χθες από το Facebook ο ίδιος ο Γιώργος και οι πρώτοι που έσπευσαν να του ευχηθούν καλή επιτυχία ήταν ο κουμπάρος και συνάδελφός του Αντώνης Χειμωνίδης και ο κολλητός του Χαράλαμπος Κυρκούσης!
*Τι γύρευε χθες στο Υπουργείο Παιδείας στο Μαρούσι ο τρομερός Τάκης Αλεξούδας του ΚΥΤΤΑΡΟ;;;
-Πάντως όταν ο ίδιος «Post(αρε)» τη συγκεκριμένη selfie φωτογραφία στο Facebook, εκτός ότι εισέπραξε δεκάδες likes, πολλοί ήταν και οι φίλοι του που του ευχήθηκαν «Άντε και… υπουργός», αναρωτώμενοι τον λόγο που ο Τάκης πήγε στο… Υπουργείο!

……
*Εντωμεταξύ, ο άλλος Ξανθιώτης τραγουδιστής Άκης Μακρίδης που συμμετέχει με το τραγούδι του «Φίλα με» στον μουσικό διαγωνισμό ενός από τα μεγαλύτερα site της Ελλάδας το «Free Records Greece» και προκρίθηκε στους 25 φιναλίστ, καλεί με μήνυμά του να τον στηρίξουν όλοι οι θαυμαστές του και να ψηφίσουν το τραγούδι του για να «βγει» πρώτο στο διαγωνισμό!!!
-«Μια ψήφος δικιά σάς θα με στηρίξει και θα χαρώ πολύ να με στηρίξετε απλά κάντε μια εγράφη κατεβάστε την εφαρμογή και πατήστε μια ψήφο https://vote.bsmapps.com/»!
-Όλοι οι Ξανθιώτες και μη ψηφίζουμε Άκη Μακρίδη για να μας κάνει υπερήφανους!
-Αφιερώστε 5 λεπτά από τον χρόνο σας και δώστε χαρά στο «δικό» μας παιδί!
……
*Από την περασμένη Τετάρτη ξεκίνησε τα θαλασσινά μπάνια του στις παραλίες του Λαυρίου ο δημοφιλής Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου, ώστε την Τρίτη που θα έρθει στην Ξάνθη να εμφανιστεί… «μαυρισμένος» και αγνώριστος!
-Εκτός από τον κολλητό του DJ Τόρη Παπαδήμα ο Μάκης ποιους άλλους ή ποιες άλλες θα συναντήσει στην Ξάνθη;;;
-Στην πρώην κολλητή και… «καψούρα» του, από τις παλιές εμφανίσεις τους στο City live της Ξάνθης, τραγουδίστρια Αυγή Τριανταφυλλίδου, θα αφιερώσει λίγο από τον χρόνο του;;;
……
*Ο δημοφιλής Έλληνας ροκάς Γιώργος Γάκης μαζί με τους Troublemakers και special guest τους Underhill West έρχονται σε ένα super Rock 'n' Roll live την Πέμπτη 24 Μαΐου στο Nostos Live στην Ξάνθη!!!
-Επιστρέφοντας στις ρίζες o Γιώργος Γάκης με τους Troublemakers «βάζουν φωτιά στη σκηνή» παίζοντας κλασσικά κομμάτια των Elvis Presley, Chuck Berry, Jerry Lee Lewis και τόσων άλλων!
-Εννοείται ότι στη διάρκεια του show (για να μην ξεχνιόμαστε) θα γίνουν μουσικές αναφορές στους Whitesnake Bon Jovi Scorpions...
-Μαζί του θα μοιραστούν το stage οι εκπληκτικοί "δικοί μας" Underhill West, για να μας εγγυηθούν ότι η βραδιά θα είναι super rock 'n roll...!!!
-Αυτό το live δεν πρέπει να το χάσετε για κανέναν λόγο!
-Προσέλευση στις 22.00, είσοδος 5€!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »