*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Μαΐου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Της....Μάνιας σήμερα Σάββατο στο ΚΥΤΤΑΡΟ Ελληνάδικο!

05 Μαΐου
*Άλλη μια μεγάλη Live βραδιά σήμερα Σάββατο στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ στην Ξάνθη!
-Η ταλαντούχα Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου και ο τρομερός μπουζουξής της Ανέστης Χατζημεστής μας υπόσχονται μια ανεπανάληπτη μουσική βραδιά διασκέδασης μέχρι όπου… πάει!
-Να μη λείψει κανείς!!!
……
*Άλλη μια μεγάλη επιτυχία για τον νεαρό και ταλαντούχο Ξανθιώτη τραγουδιστή Άκη Μακρίδη!
-Ο Άκης συμμετείχε με το τραγούδι του «Φίλα με» στον μουσικό διαγωνισμό ενός από τα μεγαλύτερα site της Ελλάδας το «Free Records Greece» και προκρίθηκε στους 25 φιναλίστ!!!
Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει το «Free Records Greece» για τα αποτελέσματα του διαγωνισμού: «Τα τραγούδια που προκρίθηκαν για την τελική φάση είναι 25 και μέσα στις επόμενες μέρες, το κοινό θα αποφασίσει τους 3 νικητές, με ψηφοφορία για να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο των 580€ συν ΦΠΑ ο καθένας!!! Η ψηφοφορία θα αρχίσει την Τρίτη 8/5 και θα διαρκέσει 1 μήνα. Οδηγίες σχετικά με την ψηφοφορία, θα λάβετε μέσα στην εβδομάδα».
-Από την πλευρά του ο Άκης έγραψε στο Facebook για τη μεγάλη επιτυχία και πρόκρισή του: «Μπήκαμε στον τελικό για το καλύτερο τραγούδι ευχαριστώ πολύ για την στήριξή σας σε όλους τους φίλους... και προπάντων την «free records»».
-Όλοι οι Ξανθιώτες ψηφίζουμε Άκη Μακρίδη!!!
……
*Άλλη μια live εμφάνιση θα κάνει αύριο Κυριακή 6 Μαΐου στο «NESSOS» καφέ μπάρ στους Τοξότες Ξάνθης ο εκρηκτικός «showman», τραγουδιστής, μπουζουξής, στιχουργός και μουσικοσυνθέτης Νίκος Στογιαννίδης!
-Το live του θα ξεκινήσει από τις 14:00 το μεσημέρι στον προαύλιο χώρο του «NESSOS» και όσο… πάει!
-Ο Νικόλας θα ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του «τρακτέρ», «σεισμός» κλπ και αναμένεται να γίνει μεγάλος χαμός όπως σε κάθε συναυλία του!
……
*Μουσική στο Live του τραγουδιστή και… κολλητού του Βασίλη Βαξεβάνογλου, έπαιξε χθες στο «IL POSTO» της Χρυσούπολης ο Ξανθιώτης DJ Τόρης Παπαδήμας!
-Ποιος έλειπε όμως για να «δέσει» και να συμπληρωθεί η… «τριπλέτα»;;;
-Μα ο Μάκης Αρίφογλου, τον οποίο περιμένει πως και πώς ο Τόρης να έρθει στις 15 Μαΐου!!!
-Λέτε να δούμε κανένα Live τουμπερλέκι με Τόρη και Μάκη στη Χρυσούπολη;;;
-Γιατί κάτι τέτοιο υποψιάζομαι!
……
*Και το καλύτερο σας το κράτησα για το τέλος!...
-Για καφέ στο De Novo ήταν χθες το μεσημέρι ο αθλητικογράφος του «ΜΑΧΗΤΗ» και του «XANTHI Channel» Γιάννης Τσιλιγκιρίδης!
-Στην παρέα του ήταν και ο πρόεδρος του Άρη Αβάτου Ηλίας Κοτόπουλος με τον  παλαίμαχο άσσο του ΑΟΞ Μάκη Τζάτζο αλλά και ο επιχειρηματίας του De Novo Μιχάλης Χατζηκλεάρχου!
-Ποιο ήταν το θέμα της συζήτησής τους;;;

-Μα η μεταγραφή του Ξανθιώτη προπονητή Γιώργου Μαραντά στον πάγκο του Άρη Αβάτου!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »