*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Μαΐου

Χαμός πάλι στο ΚΥΤΤΑΡΟ...σε ποιούς η πυρκαγιά τους χάλασε την Πρωτομαγιά;

03 Μαΐου
*Δείτε τι έπαθε η… «τσακαλοπαρέα» του Ξανθιώτη Μουσικού και τραγουδιστή Αντώνη Χειμωνίδη και της εγκυμονούσας συζύγου του Γιωτούλας Θεμελή την Πρωτομαγιά (Τρίτη 1 Μαΐου)!...
-Ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης να γιορτάσουν την Πρωτομαγιά στη… φύση και την εξοχή μαζί με τους κουμπάρους τους, τον Ξανθιώτη τραγουδιστή Γιώργο Καρυπίδη και την Ελένη Γκοντόλια αλλά και τον κοινό κολλητό τους Χαράλαμπο Κυρκούση και μόλις ξέσπασε η πυρκαγιά στο εργοστάσιο SUNLIGHT, τα μάζεψαν άρον – άρον και έσπευσαν να συνεχίσουν τον εορτασμό στο σπίτι τους!!
-Ιδού και η φωτογραφία με την παρέα στο σπίτι του Αντώνη και της Γιώτας!
-Ο Γιώργος δεν φαίνεται διότι ήταν ο… φωτογράφος!
……
*Χαμός έγινε την Παρασκευή 27 Απριλίου το βράδυ στο αγαπημένο Ελληνάδικο της Ξάνθης «ΚΥΤΤΑΡΟ» με την Ελληνική βραδιά «άνω – κάτω» της οποίας τη μουσική επιμέλεια είχε ο DJ DJ Βαλάντης Παπαδημητρίου, ενώ στο νταούλι και το τουμπερλέκι ήταν ο εκπληκτικός Σάββας Χατζησταυρίδης!
……
*Το ίδιο «σκηνικό» με τρομερή κοσμοσυρροή συνεχίστηκε και το βράδυ του Σαββάτου 28 Απριλίου στο ΚΥΤΤΑΡΟ με το υπέροχο Live με τον Ξανθιώτη τραγουδιστή Γιώργο Κουμουλίδη και τους μουσικούς της ορχήστρας του, Μάριο Κιοσσέ στα πλήκτρα και Γιάννη Αντωνίου στο μπουζούκι και το σάζι!!!
……
*Εντωμεταξύ, αυτό το Σάββατο 5 Μαΐου, οι εκπλήξεις στο ΚΥΤΤΑΡΟ συνεχίζονται με το Live της Μάνιας Ασλάνογλου και του τρομερού μπουζουξή της Ανέστη Χατζημεστή!
-Αναμένεται λοιπόν άλλη μια εκρηκτική βραδιά διασκέδασης στο Ελληνάδικο της πόλης μας, την οποία δεν πρέπει να χάσετε!
……
*Την περασμένη Δευτέρα 30 Απριλίου το καλλιτεχνικό σχήμα του Γιώργου Κουμουλίδη με τον Μάριο Κιοσσέ και τον Γιάννη Αντωνίου, έκαναν άλλη μια live εμφάνιση στη Θάσο και συγκεκριμένα στο Bella Vista στη Σκάλα Καλλιράχης, συνεχίζοντας έτσι την περιοδεία τους, αφού στο γειτονικό νησί έχουν ουκ ολίγους θαυμαστές!!!
……
*Περίπου έξι μήνες μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού του «Δε σε ξέχασα ποτέ», ο Γιώργος Καριπίδης ετοιμάζει πυρετωδώς το νέο του μουσικό «βήμα».
-Η ηχογράφηση του νέου του τραγουδιού ολοκληρώθηκε και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου. Ο τίτλος του είναι «Πίσω δε γυρίζω» σε μουσική και στίχους του ίδιου.
-Η είδηση; Στα Άβδηρα της Ξάνθης και στην πανέμορφη παραλία του Αη Γιάννη, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του TEO πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του νέου του βίντεο κλιπ και αναμένουμε να το απολαύσουμε ολοκληρωμένο πολύ σύντομα από το YOU-TUBE!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »