*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Μαΐου

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης πρώτος Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ, Β’ Αντιπρόεδρος ο Στέλιος Μωραϊτης

13 Μαΐου
 Με την εκλογή του δυναμικού Προέδρου του ΕΒΕ Έβρου Χριστόδουλου Τοψίδη που υποστηρίχτηκε απο την αρχή και από τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιο Μωραϊτη,  με αποτέλεσμα να είναι τελικά και ο μοναδικός υποψήφιος, στην θέση του Προέδρου, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην έδρα του Επιμελητηρίου Καβάλας η πρώτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου (Π.Ε.ΣΥ.) Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.
Κατά την διάρκεια  της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του πρώτου Προέδρου και τον ορισμό Αντιπροέδρων του Π.Ε.ΣΥ Αν Μακεδονίας & Θράκης. Πρόεδρος του Π.Ε.ΣΥ Αν Μακεδονίας & Θράκης εκλέχθηκε παμψηφεί ο Χριστόδουλος Τοψίδης, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου. Τις θέσεις των Αντιπροέδρων κατέλαβαν οι Πρόεδροι των λοιπών Επιμελητηρίων της ΠΑΜΘ με την ακόλουθη κατάταξη και σύμφωνα με τον αριθμό των μελών εκάστου Επιμελητηρίου:
Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μάρκος Δέμπας, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Καβάλας
Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Στυλιανός Μωραΐτης, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ξάνθης
Γ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Στέφανος Γεωργιάδης, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Δράμας
Δ΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αντώνιος Γραβάνης, Πρόεδρος Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης
Ε΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Νικόλαος Αγγελίδης, Πρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης
Μετά το πέρας της συνεδρίασης ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος του Π.Ε.ΣΥ. Αν Μακεδονίας & Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης δήλωσε τα παρακάτω: «Είναι τιμή μου να υπηρετήσω τον Επιμελητηριακό Θεσμό σε Περιφερειακό Επίπεδο. Ο νέος θεσμός αυξάνει το ρόλο των Επιμελητηρίων και μας δίνει την ευκαιρία να διαμορφώσουμε όλοι μαζί ένα κοινό όραμα διατηρώντας πάντα τον ρόλο των τοπικών Επιμελητηρίων ισχυρό….»
Και κατέληξε ως εξής: «Η εμπιστοσύνη των συνάδελφων αποτελεί ευθύνη και το επόμενο βήμα είναι να εστιάσουμε στον σχεδιασμό μιας κοινής στρατηγικής για την ανάδειξη της επιχειρηματικής κοινότητας της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας Θράκης. Τους  ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου»
-Καλή του επιτυχία και απο τον "Μ" στο Περιφερειακό του έργο...!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »