*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Μαΐου

Τριήμερη επίσκεψη του Κώστα Καραμανλή σε Βόρειο Έβρο, Ροδόπη και Ξάνθη-Τι δήλωσε ο Αλέξανδρος Κοντός

04 Μαΐου
Το δάσος της Δαδιάς στον Βόρειο Έβρο θα επισκεφθεί την Παρασκευή 4 Μαΐου ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, κατ’ άλλους καθαρά ιδιωτικά και κατ΄ άλλους, θέλοντας με την παρουσία του να διατρανώσει το Εθνικό φρόνημα των κατοίκου της περιοχής.
Την Κυριακή 6 Μαΐου ο Κώστας Καραμανλής θα επισκεφθεί την Ξάνθη όπου και θα τον φιλοξενήσει ο πρώην Υπουργός Αλέξανδρος Κοντός, παραθέτοντας γεύμα προς τιμή του, ενώ το Σάββατο θα επισκεφθεί την Ξυλαγανή όπου θα φιλοξενηθεί στο σπίτι του πρώην Υπουργού και κουμπάρου του Ευριπίδη Στυλιανίδη.
Αναλυτικότερα: Τριήμερη ιδιωτική επίσκεψη στη Θράκη, πραγματοποιεί από την Παρασκευή 4 Μαΐου ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής, σε μία ιδιαίτερα πολιτική συγκυρία με τα εθνικά θέματα να βρίσκονται στο επίκεντρο. Θα επισκεφθεί τους νομούς Έβρου-Ροδόπης και Ξάνθης περιοχές για τις οποίες διαχρονικά δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
«Στην παρούσα χρονική συγκυρία, η οποία χαρακτηρίζεται από την όξυνση των ελληνοτουρκικών σχέσεων, τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών καθώς και τη συνεχώς αυξανόμενη μεταναστευτική ροή στην περιοχή, η επίσκεψή του κ. Καραμανλή αυτή αποκτά ιδιαίτερα πολιτικά χαρακτηριστικά, καθώς ο ίδιος θέλει να στείλει μήνυμα στήριξης στην τοπική κοινωνία και τους ανθρώπους της», σημειώνει το Κρατικό ΑΠΕ με σημασία. .
«Άλλωστε, το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του Κώστα Καραμανλή για τη Θράκη είναι διαχρονικό με έργα και πράξεις καθώς επί πρωθυπουργίας του εδραιώθηκε η πολιτική ισονομίας και ισοπολιτείας στην περιοχή, κατασκευάστηκαν τα μεγάλα έργα υποδομής της Εγνατίας οδού και οι κάθετοι άξονές της ενώ με την πολιτική των Αγωγών αναδείχθηκε η Θράκη ως διεθνής ενεργειακός δίαυλος», για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι: .

«Πέραν του εθνικού ενδιαφέροντος η επίσκεψη Καραμανλή έχει και εσωκομματικό ενδιαφέρον καθώς είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει και θα ενισχύσει τον εθνικό στόχο της ΝΔ ώστε να εκλέξει βουλευτές στους Νομούς Ξάνθης και Ροδόπης, καθώς σήμερα η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους στην περιοχή της  Ροδόπης και της Ξάνθης».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »