*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Μαρτίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Το νέο "πουλέν" του Μάκη Αρίφογλου στο Λαύριο Αττικής...

22 Μαρτίου
*Απίστευτο κι όμως αληθινό!!!
-Ο τρομερός Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας, Μάκης Αρίφογλου, αφού «ολοκληρώθηκε» ο ίδιος και ως αθλητής συμμετέχοντας στην ποδοσφαιρική ομάδα των Παλαιμάχων του Λαυρίου, ανέλαβε πλέον και personal trainer (προσωπικός προπονητής) της φίλης του Μαρίας Εμμανουέλας που αποφάσισε να ασχοληθεί με τον ανοιχτό στίβο!
-Απ’ ότι κατάλαβα, η Μαρία Εμμανουέλα δεν είναι το νέο αμόρε του Μάκη αλλά το «πουλέν» του που με προπονητή τον ξανθιώτη μουσικό φιλοδοξεί να πάει και μέχρι τους Ολυμπιακούς αγώνες για… μετάλλιο!
-Τι άλλο θα δούμε!!!
……
*Αυτό το Σάββατο 24 Μαρτίου από τις 21:30 το βράδυ, η ταλαντούχα Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου θα κάνει μια live εμφάνιση στον «Παλαιό Σταθμό» στη Σταυρούπολη Ξάνθης!
-Μαζί της στο Ποντιακό πρόγραμμα θα είναι και ο Πόντιος τραγουδιστής και λυράρης Κυριάκος Ιωακειμίδης!
-Όσοι θέλετε να πάτε να τους απολαύσετε κλείστε ρεζερβέ στο τηλέφωνο 25420 22490!
……
*Εντωμεταξύ, η Μάνια συνεχίζει κανονικά και τις Live εμφανίσεις της στην ταβέρνα «ΣΟΥΣΟΥΡΟ» στην Ξάνθη κάθε Τρίτη, Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή με μπουζουξίδες να την συνοδεύουν εναλλάξ τόσο ο στενός συνεργάτης της Ανέστης Χατζημεστής όσο και ο τρομερός Ανδρέας!
-Για περισσότερες πληροφορίες για τις Live βραδιές στο Σούσουρο αλλά και για ρεζερβέ καλέστε στα τηλέφωνα 25410 22320 & 6943 558660.
……
*Για καφέ στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης, εθεάθησαν την περασμένη Τρίτη 20 Μαρτίου το μεσημέρι τα δυο αστέρια του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ, η τρομερή DJ TZO STAV και η εκρηκτική Μιχαέλα!
-Τα δυο κορίτσια του team του Ελληνάδικου συζητούσαν φυσικά για τις επόμενες βραδιές που θα διοργανωθούν στο ΚΥΤΤΑΡΟ!
……
*Από την… άλλη, η επίσης τρομερή barwoman του ΚΥΤΤΑΡΟ, η Χρύσα Τσακίρη, απ’ ότι φαίνεται προτιμάει την διαιτητική και υγιεινή διατροφή παρέα με τις φίλες της Αλίκη, Αντριάννα, Δέσποινα και Λίζα, αφού όλες μαζί εθεάθησαν πρόσφατα να γευματίζουν στην ταβέρνα «ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ», απέναντι από την Εθνική τράπεζα στην Ξάνθη!
……
*Και μη ξεχάσετε… αύριο Παρασκευή 23 Μαρτίου το Nostos live στην Ξάνθη υποδέχεται την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τους Bogaz Musique!
Με την αυθεντική ατμόσφαιρα και τη μαγεία ενός post μικρασιάτικου πάλκου, προσαρμοσμένου στα ηχητικά δεδομένα και τις προκλήσεις της νέας εποχής, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique στήνουν μία υπέροχη μουσική γιορτή, γεμάτη από πολύτιμα τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει. Τραγούδια από την παράδοση, το ρεμπέτικο, το λαϊκό, τραγούδια μεγάλων δημιουργών, σύγχρονα και κλασσικά, αλλά και ολοκαίνουργια τραγούδια από το νέο album της Ελένης και των Bogaz που ήδη έχουν προκαλέσει αίσθηση.
Οι Bogaz Musique είναι οι:
Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου - κιθάρες, μπαγλαμά
Αριστείδης Χατζησταύρου - κιθάρες
Αποστόλης Τσαρδάκας - κανονάκι, τζουρά, μπαγλαμά
Χάρης Κελλάρης - μπάσο
Αλέκος Σπανίδης - τύμπανα
Αργύρης Διαμαντής – κρουστά

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »