*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Μαρτίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Χαμός με το...σπάσιμο των πιάτων στο ΚΥΤΤΑΡΟ ελληνάδικο!

20 Μαρτίου
*Χαμός έγινε την περασμένη Παρασκευή 16 Μαρτίου στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ αφού επέστρεψαν οι βραδιές με το… σπάσιμο πιάτων θυμίζοντας ατμόσφαιρα από μπουζουξίδικα της δεκαετίας του ’80!
DJ Ιορδάνης Καγιάς, που ήταν ο βασικός συντελεστής της βραδιάς, έστειλε μάλιστα στον Τάκη Αλεξούδα το ακόλουθο χιουμοριστικό μήνυμα από το Facebook με την ανάλογη (εντυπωσιακή) φωτογραφία:
«Τα πιάτα τα σπάσανε, τα πανσετάκια από πάνω που πήγαν οεο??? Ε; Alexoudas Takis;;;».
……
*Συνταρακτικές ανακατατάξεις φαίνεται να έχουμε στα μουσικά σχήματα αλλά και στη νυχτερινή διασκέδαση της Ξάνθης!
-Ενώ ξέραμε ότι η απουσία του Γιώργου Κουμουλίδη και του Μάριου Κιοσσέ το περασμένο Σάββατο από την ταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ», λόγω της έκτακτης εμφάνισής τους το ίδιο βράδυ στο καφέ «DRAGOSTE» στα Μάγγανα, θα ήταν «πρόσκαιρη» όπως πρόσκαιρη θα ήταν και η αντικατάστασή τους από τους… «Ντιριντάχτα», ήρθε ο… «ντιριντάχτας» Ανδρέας Μυγδαλάς με μήνυμά του στο Facebook να ανακοινώσει ότι κάθε Σάββατο θα είναι αυτοί στο «ΚΥΗΜΑ», γράφοντας χαρακτηριστικά: «Γιατί μπορούμε. Γιατί είμαστε στη πίστα. Κάθε Σάββατο στο ΚΤΉΜΑ!».
-Οι οποίοι «Ντιριντάχτα» όχι μόνο «έκλεψαν» από τον Κουμουλίδη την τραγουδίστριά του την Ίρις και τον μπουζουξή του Γιάννη Γαβριηλίδη, αλλά απέκτησαν και πρώτη φωνή τον τραγουδιστή Θανάση Χριστοδουλάκη στη θέση του «ιδρυτή» του συγκροτήματος Φίλιππου Δομνίδη!
-Τι συνέβη και έχουμε τόσες αλλαγές;;;
……
*ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!
-Νέα μεταγραφή για τον Ξανθιώτη τουμπερλεκίστα Μάκη Αρίφογλου ο οποίος «μεταπήδησε» από την ορχήστρα της κολλητής του Εβίτας Σερέτη στην ορχήστρα του μεγάλου Βασίλη Καρρά!!!
-Το περασμένο Σάββατο μάλιστα έκανε και το ντεμπούτο του στην Ιερά Οδό της Αθήνας στο πλευρό του δημοφιλούς λαϊκού τραγουδιστή μαζί με τον φίλο και συνάδελφό του μουσικό Ανδρέα!
-Άντε και… εις ανώτερα Μάκη!!!
……
*Μη ξεχάσετε… αύριο Τετάρτη 21 Μαρτίου από τις 10 το βράδυ η ταβέρνα «ΤΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ», στον πεζόδρομο της Εθνικής (Γ. Σταύρου 18) στην Ξάνθη, διοργανώνει μια γνήσια Θρακιώτικη βραδιά!!!
-Μετά από δυο επιτυχημένες παραδοσιακές βραδιές στο παρελθόν, την Κρητική και την Ποντιακή, έμεινε το καλό για το τέλος, η Πατρίδα μας, η Θράκη!
Συμμετέχουν: Γιάννης Κουμής, Γιώργος Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Κοκκαλίδης και Τάσος Δασκαλόπουλος!
-Κλείστε από ρεζερβέ στο τηλέφωνο 25410 73606 να προλάβετε γιατί αναμένεται να γίνει… χαμός!
……
*Επανήλθε πάλι, από το περασμένο Σάββατο, στο πλευρό της Ξανθιώτισσας τραγουδίστριας Μάνιας Ασλάνογλου στην ταβέρνα «Σούσουρο, ο στενός συνεργάτης και μπουζουξής της Ανέστης Χατζημεστής προς «αποστόμωση» των κακών γλωσσών που διέδιδαν ότι το καλλιτεχνικό δίδυμο «διαλύθηκε»!
-Κάθε Σάββατο βράδυ λοιπόν Μάνια και Ανέστης στα Live στο «Σούσουρο»!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »