*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Μαρτίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Γενική κατακραυγή κατά Μέτιου και μέσα στη Νέα Δημοκρατία///

23 Μαρτίου
Κύριε Πρόεδρε της Ν.Δ., υιοθετείτε τις πρακτικές Μέτιου σε μια τόσο κρίσιμη για τον τόπο συγκυρία να… «νομιμοποιεί» τις ενέργειες του Γαβρόγλου σε βάρος του Δημοκρίτειου  και να τα φωτογραφίζεται μες την καλή χαρά με τον  Τούρκο Πρόξενο Κομοτηνής;
…………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Ο κ. Μέτιος τόνισε (στον Τούρκο Πρόξενο Κομοτηνής) ότι, παρά τα προβλήματα, είναι σημαντικό για τις όμορες περιοχές κρατών που συνορεύουν να διατηρούν ένα καλό επίπεδο επικοινωνίας και συνεργασίας σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος έτσι ώστε η διασυνοριακότητα να αποτελεί μοχλό ανάπτυξης.
(Από το δελτίο τύπου της Περιφέρειας ΑΜΘ)
-Καλό επίπεδο επικοινωνίας με τους δυο Έλληνες στρατιώτες να τους έχουν ακόμη κρατούμενους οι Τούρκοι; Κι ο Μέτιος δεν θυμήθηκε καν να το ρωτήσει στον Τούρκο Πρόξενο!
…………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω μέσα από την εκπομπή σας, ποιος είναι  Δήμαρχος Μύκης; Έχει την δύναμη και την πυγμή να μου απαντήσει. Τολμάει να κάνουμε ένα debate μαζί για τα προβλήματα του Δήμου Μύκης;
(Ο Περιφερειακός σύμβουλος ΑΜΘ Χατζηγκενέ Ιρφάν στην εκπομπή Ανοιχτή γραμμή του Xanthi channel)
-Τολμάς κύριε Καπζά Τζεμήλ να ρθείς σε αντιπαράθεση με τον Χατζηγκενέ;

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Κι έλεγα κι εγώ, γιατί στην υποτιθέμενη επίσκεψη-συνάντηση των Φορέων της Θράκης, δεν προσκλήθηκαν και δεν συμμετείχαν, ούτε ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ούτε ο Δήμαρχος Ορεστιάδας!
-Μα αφού την σύσκεψη… «έστησε» ο ίδιος ο Υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου, θα καλούσε τον Δήμαρχο Ξάνθης;
……
*YES MEN παράγοντες ήθελε ο άνθρωπος για να απαντήσει τελικά ΟΧΙ σε όλα τα αιτήματα… να δώσει όμως μερικά «δωράκια» τύπου… ίδρυσης νέων τμημάτων και να του κάνουν και… τεμενάδες και ευχαριστήρια οι Λαμπάκηδες ότι υλοποιεί αυτά που επί χρόνια του ζητούν! Θέλει κι ερώτημα;
…….
-Νέα Τμήματα, νέες σχολές, νέα εργαστήρια! Υποσχέθηκε ο Γαβρόγλου, εκτός από… φοιτητές!
Ούτε νέους, ούτε παλιές! Θα τους ψάχνουμε σε λίγο στις εκπομπές τις Νικολούλη!!!
……
*Και δεν αναφέρομαι σε νέους φοιτητές, αλλά σε παλιούς!
-Από τους 32.000 φοιτητές σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιο Μωραϊτη, είναι ζήτημα αν θα μείνουν… 6-7.000 φοιτητές στο Δημοκρίτειο!
-Άρα… Φοβού τους Γαβρόγλου και δώρα φέροντες!

Στην Ορεστιάδα για 25η Μαρτίου ο Κ. Μητσοτάκης
Την Ορεστιάδα θα επισκεφτεί την Κυριακή 25η Μαρτίου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο κ. Μητσοτάκης θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της Επανάστασης του 1821. «Η επίσκεψη έχει συμβολικό χαρακτήρα, σε μία περίοδο που το ενδιαφέρον όλων είναι στραμμένο στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης», δήλωσε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Έβρου, Πολυζώης Παρασκευόπουλος. Ο ίδιος εξήγησε ότι η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη θα περιοριστεί μόνο στην Ορεστιάδα, «δεδομένου ότι είναι συγκεκριμένοι οι λόγοι για τους οποίους ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα βρίσκεται στην περιοχή».

Άνθιμος Αλεξανδρουπόλεως:
«Αναρτήστε παντού τις ελληνικές σημαίες»
Την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018 η Εκκλησία μας εορτάζει τη μεγάλη θεομητορική εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Είναι όμως η ημέρα αυτή ξεχωριστή για εμάς τους Έλληνες, γιατί αυτήν επέλεξαν οι πρόγονοί μας για να σηματοδοτήσουν την έναρξη της Επαναστάσεως του 1821 και την αναγέννηση του έθνους μας μέσα από τις στάχτες της μακραίωνης δουλείας.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος προτρέπει όλους τους συμπολίτες μας να αναρτήσουν τις ελληνικές σημαίες παντού στην πόλη μας. Να πλημμυρίσουν οι δρόμοι, τα μπαλκόνια και τα καταστήματά μας με τη γαλανόλευκη, ιδιαίτερα εφέτος που οι προκλήσεις κατά της πατρίδας μας εντείνονται και τα μέτωπα στα εθνικά μας θέματα είναι ανοικτά.
Χρόνια πολλά σε όλους. Η Παναγία μας να προστατεύει και να φρουρεί το λαό μας.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
Μετά τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στις 14 και 15 Μαρτίου 2018, συγκλήθηκαν σε σώμα τα νέα εκλεγμένα μέλη από όπου προέκυψε ομόφωνα το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Ξάνθης με Πρόεδρο φυσικά τον Δημήτρη Γαλανόπουλο:
1. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
2. Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΚΙΚΑΣ ΗΛΙΑΣ
3. Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
4. ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΤΖΑΝΟΓΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
5. ΤΑΜΙΑΣ: ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
6. ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ
7. ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΒΟΗΘΟΣ ΤΑΜΙΑΣ: ΜΠΑΜΠΑΤΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
8. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: ΠΕΠΟΝΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ
9. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ: ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »